Случај ЗАЕВ - генерална дискусија

• Креатор на темата drle
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Вие портокаловите пиночевци од носот подалеку не глеате...отепа 64 и повеќе муви ама портокалови со еден замав...А за кого осомничен за вас квази патриотите што секое добро дело од СДСМ не ви оди во прилог...епа ок бре ја сваќам болката што ви ја смести Бране...ама нека ви жежи си го баравте си го добивте...а на Заев ќе му се фатите пошто единствено што ви успеа е да си пикнете ваш човек т.е. Ламбе ќе скапува коски во Шутка :helou:
КОЕ ДОБРО ДЕЛО, ЧОВЕКУ БОЖЈИ!?!?!?!

Што ти е на тебе?!??

Ослободување на човек осомничен за финансиска измама не е добро дело жити мајка... срамота е. Виновен или невин, секако треба да се сочека судење. ТОА СЕ ВИКА ПРАВЕН СИСТЕМ, ако случајно не си чул.

И Веруш јуниор да не беше добро дело?

А Ламбе си е заслужно во затвор, колку сака нека скапува.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
А да не му придавате значење на БОТов самоубиствен.

Нека си вергла до утре, ништо нема да смени бидејќи дискусијата и онака е прилично исцрпена..а циркузантите од политичари веќе си отидоа по одмори, значи ништо ново нема.

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
КОЕ ДОБРО ДЕЛО, ЧОВЕКУ БОЖЈИ!?!?!?!

Што ти е на тебе?!??

Ослободување на човек осомничен за финансиска измама не е добро дело жити мајка... срамота е. Виновен или невин, секако треба да се сочека судење. ТОА СЕ ВИКА ПРАВЕН СИСТЕМ, ако случајно не си чул.

И Веруш јуниор да не беше добро дело?

А Ламбе си е заслужно во затвор, колку сака нека скапува.
Ќе чуеш среда на пресот од Зоран Заев ша ќе дознаеш за што се работи. А вие го нарекувате срам Глобал и плус каква финансиска измама луди сте вие? Кога при изградбата денар не дала државата нити пак ја оштетил Струмица ами во добивка и Струмица и самиот инвеститор...никој не виде лошо од се ова само пиночевци.Ако беше спорна изградбата немаше да добија прва награда од меѓународната заедница за Глобал. Така да шо и како се случило ќе си видиш среда на пресот...Заев ќе дава отчет на долг прес пред јавноста за целиот проект Глобал. Немој да ми кажиш дека не гледаш или не си гледал дека биле глупости ова или она. Ќе ти реплицирам после среда на некои прашања од ова пак после пресот на Заев.
Респект :helou:

dungeon master

Милиционер
Член од
14 февруари 2006
Мислења
793
Поени од реакции
18
Ova samo kaj nas moze da go ima. Da oslobodis kriminalec ( dobro de uste ne se znae sigurno dali napravil nesto ) zaradi politika. Ovde kaj nas nekako ova pravo se praktikuva nekako premnogu. Ne moze be za sve da se koristi ova pravo. Pa neka bide i od VMRO i od SDSM mene ne mi e bitno. Jas gledam od aspekt na policijata. Za sto trcale policajcite do sega, za da go oslobodat kriminalecot. A gledam se karate dali bile od SDSM ili od VMRO. Pa kako ne vi e sram be :nenene:, tie sto se kriminalci ne treba da se stitat. Se gleda kolku ste posteni, cim na nekogo mu ja napadnale partijata odma se stitat.

Da vidam dali ce mu dadat na nekoj pomiluvanje ako napadne nekoj politicar. Da receme jas sega da odam i da napadnam nekoj funkcioner ili mu ukradam nesto negovo, dali ce mi dadat mene pomiluvanje. Jok be, ce me stavat kako primer, ima da me lincuvaat ama tuka nema da se karaat bracava politicari. Ce se soglasat deka treba da se kazni nekoj sto im se mesa u politikata

Epa aj sega i na nekoj terorista sto ce ispadne u idnina da mu dademe pomiluvanje kako sto im dadovme i na proslive. Od ova za policijata ostanuva ako saka da se spravi so kriminalot, da gi resava slucaite na lice mesto. Sakal da mi go zeme pistolot pri apsenje i morav da go sredam :toe:. Inaku na sud odma ce go pustat

Za Zaev bi mu poracal, ako e nevin ne mu trebase ovoj luksuz, sega ispadna deka e vinoven pa zatoa go pustaat. A moze i e, cim ne cekase da pomine sudenjeto. Sto od sedenjeto u zatvor da ne mu se slosese be, uste na kraj ce im zemese osteta na drzavata ako e nevin :tapp::tapp::tapp:

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
Ќе чуеш среда на пресот од Зоран Заев ша ќе дознаеш за што се работи. А вие го нарекувате срам Глобал и плус каква финансиска измама луди сте вие? Кога при изградбата денар не дала државата нити пак ја оштетил Струмица ами во добивка и Струмица и самиот инвеститор...никој не виде лошо од се ова само пиночевци.Ако беше спорна изградбата немаше да добија прва награда од меѓународната заедница за Глобал. Така да шо и како се случило ќе си видиш среда на пресот...Заев ќе дава отчет на долг прес пред јавноста за целиот проект Глобал. Немој да ми кажиш дека не гледаш или не си гледал дека биле глупости ова или она. Ќе ти реплицирам после среда на некои прашања од ова пак после пресот на Заев.
Респект :helou:
od koga so pres konferencija se dokazuva nevinost?
na olku zesko uste ti falis da treses zeleni za kompletno da e cuvstvoto na zamor.

Г

Грејвдигер

Гостин
od koga so pres konferencija se dokazuva nevinost?
na olku zesko uste ti falis da treses zeleni za kompletno da e cuvstvoto na zamor.
ke ti izvadi zaev original dokumenti i ke ti gi pokaze na teleivizija, ako sakas ke ti dojde doma i ke ti gi pokaze. imase pokazeno dokumenti za site familii deka im e isplaten za toa sto gi sleduvase od trgovskiot centar. i sekoja vtora nedela na lokalnata televizija imase emisija so gradonacalnikot na koja graganite mu isprakaa prasanja i za 99% od prasanjata odgovori, a ostanatiot 1% ostanuva na tie pisma sto gi odbi za koi on nisto nemozese da stori, posto toa ne e vo negova nadleznost.

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
ke ti izvadi zaev original dokumenti i ke ti gi pokaze na teleivizija, ako sakas ke ti dojde doma i ke ti gi pokaze. imase pokazeno dokumenti za site familii deka im e isplaten za toa sto gi sleduvase od trgovskiot centar. i sekoja vtora nedela na lokalnata televizija imase emisija so gradonacalnikot na koja graganite mu isprakaa prasanja i za 99% od prasanjata odgovori, a ostanatiot 1% ostanuva na tie pisma sto gi odbi za koi on nisto nemozese da stori, posto toa ne e vo negova nadleznost.
prvin doma sekogo ne pribiram.
vtoro takvi dokumenti si ima sud kade treba da si gi dostavuva
treto koj go eba zaev , preku k.. mi e od pisman adzii
cetvrto..odam da rucam

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
Абе што ти тебе, ко дете збориш. Мене и нему ништо не треба да ни докажува. За тоа си постои институција. Институција и луѓе кои работат и плата замаат зашто ја, ти и сите во државава плаќаме данок за да функционира. Се вика СУД. Зашто прифати помилување ако беше невин. Невин човек нема од што да се плаши.:helou:

Член од
31 јули 2007
Мислења
1.580
Поени од реакции
39
Абе што ти тебе, ко дете збориш. Мене и нему ништо не треба да ни докажува. За тоа си постои институција. Институција и луѓе кои работат и плата замаат зашто ја, ти и сите во државава плаќаме данок за да функционира. Се вика СУД. Зашто прифати помилување ако беше невин. Невин човек нема од што да се плаши.:helou:
Судот во Р.М се вика Бранко Црвенковски.... тешко на државата...

Член од
9 март 2007
Мислења
323
Поени од реакции
21
постои суд но истиот е под раководство на Никола Груевски тако звани Сатана

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Абе и тој судот се испостра,зошто го пушти првиот пат?За да ја анимира струмичката па и дел од Македонската наивна јавност.Нема тука ни С од зборот СУД,сето тоа се нафатирани технократи кој играат како ќе им свирне Бранко или Гвујо,всушност заради нив и дојдовме до ова дереџе кога цел свет гледа како правдата не е иста за сите,кога власта поранешна или сегашна си го модифицира судот според своите дневни-политички потреби.Па криминалот е криминал бе,ако важи за Заев треба да важи и за Марјан(Прилепски градоначалник) не може правдата селективно да се применува.:toe:

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
ДПА е лута и бара аболиција и за Агим Красниќи

за ДПА нема разлика меѓу Заев и Красниќи.
- Кога можеше да го аболицира Заев, претседателот може да го аболицира и Красниќи и кој било друг..

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
ДПА е лута и бара аболиција и за Агим Красниќи

за ДПА нема разлика меѓу Заев и Красниќи.
- Кога можеше да го аболицира Заев, претседателот може да го аболицира и Красниќи и кој било друг..
normalno baranje

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom