- Член од
- 13 октомври 2007
- Мислења
- 3.175
- Поени од реакции
- 434
Што се клештиш како пубертетлија......
Без разлика дали е Сител и гнасата Латас , може и да е вистина , и не е смешно ни малку :nenene:
Што се клештиш како пубертетлија......
Тоа е нешто друго, нема врска со оваа вест. Таа проблематика некој добро ја објасни на оваа тема, или на една друга околу Заев... Ќе се обидам да го најдам постот
Namesto da se smeesh demantiraj ja vesta za koja jas zboruvam i koja ako e tochna e za osuda.
Кирилица според Сител,со пластични шишиња биле,а?И кантата за ѓубре му ја превртеле,ццццц....ццц...ц,лоша работа,сега Гвујо ќе испрати “кантохранители“ и камери за постојан мониторинг.Впрочем така било и во Орвелово време,кога Големиот брат гледал скоро се.
Идентичен случај е.Хаха, озбилно извор на веста испадна СИТЕЛ
Тоа е нешто друго, нема врска со оваа вест. Таа проблематика некој добро ја објасни на оваа тема, или на една друга околу Заев... Ќе се обидам да го најдам постот
Види Тодоре.Namesto da se smeesh demantiraj ja vesta za koja jas zboruvam i koja ako e tochna e za osuda.
А зашто не бидете малце доблесни и фер, неможе Грујо пикиран виновник да биде. Колку и да ве задоволува психички таквото етикетирање.Кирилица според Сител,со пластични шишиња биле,а?И кантата за ѓубре му ја превртеле,ццццц....ццц...ц,лоша работа,сега Гвујо ќе испрати “кантохранители“ и камери за постојан мониторинг.Впрочем така било и во Орвелово време,кога Големиот брат гледал скоро се.
Кирилица според Сител,со пластични шишиња биле,а?И кантата за ѓубре му ја превртеле,ццццц....ццц...ц,лоша работа,сега Гвујо ќе испрати “кантохранители“ и камери за постојан мониторинг.Впрочем така било и во Орвелово време,кога Големиот брат гледал скоро се.
Жими сечениов.Ист* случај е.
Da ti kazam tocno kako bese
babamov prvo nema dvor toj zivee na mladinska i cel dvor mu e dukan
vtoro negovoto maloletno dete brlase so sisinja uste od pred 5 dena koga i da pominese protesniot mars
majkamu koja bese do negovoto maloletno dete kako da ne i bese problem deka nejzinoto dete se odnesuva kako bagabont I PSUE PO LUGETO POKAZUVAJKI SREDEN PRST
sekoj ima pravo da protestira ako ne go podrzuvas toa ne mora i da psues i vikas po tie sto protestiraat i poveke da go razgoruvas slucajot
Vo delot na vcerasnata izjava ke ima press ne se sekirajte !
Toa sto cera go izjavi gospodinot e ziva glupost nego nikoj ne mu se obrati tuku toj dodeka kolonata so koli minuvase po mladinska zede kanta za smet i ja frli vrz edna od kolite pa zatoa zastanaa i pocnaa da go pcujat a nikoj ne izleze od kolata
ZA KRAJ NE ZNAM KAKO E SO TATKOMU OVOJ GOSPODIN ZASTO PRED NEKOLKU GODINI TOJ NA SVOJOT TATKO GO PREBI I GO NAOPADI OD DOMA MOZEBI SEGA PAK SE ZAEDNO
I mene da mi ja skrsis kolata jas vratot ke ti go skrsam a ne verbalno da te napadnam
не само што не се исти, туку не се ни идентични.Eve kako "neviniot" Zaev i negovite soborci "demokratski" gi prevospituvaat "PREDAVNICITE":
СЕМЕЈСТВОТО ТРЕНДОВИ ПОД ПРИТИСОК
СОПСТВЕНИЦИТЕ НА ЗЕМЈИШТЕТО ПОД ГЛОБАЛ ДОБИВААТ ЗАКАНИ
Малтретирање и закани секојдневно добиваат членовите на семејството Трендови. Сведоците во случајот Заев кои во саботата преку Сител објавија дека не зеле ниту денар за имотот кои што го поседуваат, а на кој е изграден трговскиот центар Глобал живеат под притисок.
Најстрашно за нив е што не можат да ги добијат ниту основните потреби од општината. Иако требало да ги приклучат на градската водоводна мрежа за што си платиле, по сведочењето во основниот суд во Скопје претпријатието им го затворило доводот.
Семејството Трендови случајот го пријавиле во полиција и бараат објаснување од општината. Велат дека не се виновни што пред судот ја искажале вистината. Тие од државата бараат само денацинализација на имотот кој му бил одземен на нивниот татко.
Eve go izvorot:
http://www.sitel.com.mk/?ItemID=1FD047310DE6DB4EAEB3D055836DD20B
Жими сечениов.
не само што не се исти, туку не се ни идентични.
*Експресно брзо ист го смени во идентичен. Нешто налик Гwујовото носење закони.
Никола Бабамов од Струмица несакајќи да ја скрие својата партиска определба дека е член на ВМРО ДПМНЕ, денеска настапи со сведоштво за тоа дека неговото семејството, последните денови било на два пати малтретирано од поддржувачите на градоначалникот Зоран Заев.
Првиот инцидент се случил на 30 јули, а вториот утринава околу 6.15 часот, изјави пред Собранието на Република Македонија, Бабамов.
Тој информира дека не му е направена никаква материјална штета ниту дека бил повреден некој од семејството, но хулиганите, како што рече, со околу 20 возила во колона долга четириесетина метри, фрлале со пластични шишиња, му ја превртеле кантата за отпадоци и гласно извикувале недолични и навредливи зборови за него и за семејството.
- Сакам да му кажам на Заев дека ова не е демократија. Сакам и барам од него како градоначалник да ни обезбеди мирен и безбеден живот, изјави Бабамов.
Никола Бабамов соопшти дека случаите на малтретирање ги пријавил во полиција, со тоа што на 30 јули од СВР Струмица не се одзвале на пријавата на Бабамов а денеска дошла полициска екипа и бил извршен увид.
Ете GORAZDS...гледаш.Што се клештиш како пубертетлија......
Без разлика дали е Сител и гнасата Латас , може и да е вистина , и не е смешно ни малку :nenene:
Токму така.Хммм...ништо не ме чуди и да се случиле двата случаја (за овој Бабaмов и неговата, и верзијата на ben, сеисто)
Има луѓе на кои Партијата (по нивни избор) им е најважна во животот, а после следува се друго...
Така да...не викам дека настаните се случиле со сигурност така како што велат, но сигурно имало нешто.
А ако имало...тогаш е за секаква осуда. Се испраќаат лоши пораки во јавноста, кои никому не му се во корист, туку напротив.
Jas gledam poinaku-mu veruvam na onoj koj bil del od igrata.Prochitaj go podolnovo i kazi mi dali nekoj dosega go demantira:Види Тодоре.
Доколку информацијата е точна, навистина е за осуда.
Но Сител и Вечер, се добропознати по своите конструкции, местенки и клеветења, така да нивните информации секогаш ги примам со гоооолема резерва, нормално како и 99% од аудиториумот во Македонија.
Понекогаш ни сами не си веруваат во она што го пуштат во етер.