Кладилница

• Креатор на темата Креатор на темата GrouchoMarx
  • Време на започнување Време на започнување
абе што е ова плачете шо ве ебе по една на уплата 30 денари за 2-3 илјади добивка.. ако сте влегле у тие води тоа нетреба да ви е проблем.. ме мрзи ама некој ден ке закачам слики од тикети ако најдам некој да видите шо е за плачење..:)
Со среќа у кладењето и бидете паметни пошо ја лани у еден викенд изгубив 450 евра предходно направени од кладилница..

Кладилницата и така и така, пишувам спортска често но со контрола (малку се надминува контролата али нема веза)
А пак кучињата што се во кладилниците според мене се една од нај големите зарази :nesvest:

Ќути не спомнуј кучиња:) Едно време колку бев заразен со нив:nesvest:

Иаку пробувам да намалам кладењево, па ќе видиме:) Напраив пауза од неделата неам пишано. Одамна ми се неам овоа десено:smir:

Вчера им фанав 2 илјади.:)

Таа пуста кладилница сите пари ми ги зема :P

Јас ќе останев без ич викендов,ама среќа у понеделникот фатив 7700...
:smir:

малер сум со тоа... имам изиграно едно 20 ливчиња и ниедно добитно :toe:

малер сум со тоа... имам изиграно едно 20 ливчиња и ниедно добитно :toe:
Мојот другар сеуште го подобрува неговиот рекорд кој во моментот изнесува над 50 уплатени тикети во серија - НЕДОБИТНИ. Да не правам муабет колку е во - пари :wink:

Како може спортска ОБЛОЖУВАЛНИЦА да биде ХОБИ.

Не:nenene::nenene:

Не е хоби,ајде тие од 30 нагоре се отидени абе вие тука шо кукате било скапо де ефтино та вака та онака,наместо за еден месец 50 евра да оставите у кладилница(и сето тоа посолено со троа нервоза и ТРОНКА НАДЕЖ)...значи младино не подлегнувајте на оваа зараза,наместо тие 50 ил 20 евра да ги фрлите можете да му купите на вашето чупе нешто шо сигурно знаете дека му се допаѓа па после поубаво ќе се мести,башка го знам ја проблемот на играчите на ОБЛОЖУВАЛНИЦА-а тоа е ВОЗБУДАТА!!!

ДА!!

Било додека зјапате телетекс или фудбал24.ком исамо ќе ви направи ЦВИИИК и одма ве фаќаат:vozbud:

Не фрлајте пари џабе,тоа е виша математика...па гледате никнуваат како печурки низ цела македонија.

Остајте ги тие ФИКСНИТЕ нека дремат и нека се прават паметни ГЕНЕРАЛИ откако ВОЈНАТА заврши:toe:

А вие барем можете тие средства да ги алоцирате кон нешто продуктивно,или пак да заштедите...ејјј одмор си фрлате џабе...цццц

Како може спортска ОБЛОЖУВАЛНИЦА да биде ХОБИ.

Не:nenene::nenene:

Не е хоби,ајде тие од 30 нагоре се отидени абе вие тука шо кукате било скапо де ефтино та вака та онака,наместо за еден месец 50 евра да оставите у кладилница(и сето тоа посолено со троа нервоза и ТРОНКА НАДЕЖ)...значи младино не подлегнувајте на оваа зараза,наместо тие 50 ил 20 евра да ги фрлите можете да му купите на вашето чупе нешто шо сигурно знаете дека му се допаѓа па после поубаво ќе се мести,башка го знам ја проблемот на играчите на ОБЛОЖУВАЛНИЦА-а тоа е ВОЗБУДАТА!!!

ДА!!

Било додека зјапате телетекс или фудбал24.ком исамо ќе ви направи ЦВИИИК и одма ве фаќаат:vozbud:

Не фрлајте пари џабе,тоа е виша математика...па гледате никнуваат како печурки низ цела македонија.

Остајте ги тие ФИКСНИТЕ нека дремат и нека се прават паметни ГЕНЕРАЛИ откако ВОЈНАТА заврши:toe:

А вие барем можете тие средства да ги алоцирате кон нешто продуктивно,или пак да заштедите...ејјј одмор си фрлате џабе...цццц

За се си во право но има луѓе кои стварно се опседнати по кладилници. Значи опседнати не значи по 1.000 ден на ден да остават, по едно 30-40 ден колку да има за гледање... зборот ми е за еден мој екс другар. Нема женска, нема другари овде, сите се на факултет, не излегува викендот и што да прави цело ова време!? Кога ќе дојде Вторник или Петок за него е како празник.

Абе има толеранција ајде ете барем 2-3 ливчиња да пише океј е...ама има случаеви абе паѓа на утакмица и одма ново ливче(а има уште три!!)

Хех еднаш кога уплаќав(не мое ливче) пред мене еден тип што работеше за тогашно ЕСМ(на времето) тамн ја зема платата цела ја стави у кладилница освен Хранарината..и и вика на вработената утре имаш 1000-ка од мене...ама тртки Не доби...има такви Фиксни,заразени...лоша е работава,мислам да бидеме реални стварно еден одмор на маврово на пример или Кожув пропуштаат(повисока надморска височина,подобро за респираторен систем па и за цел организам) или ете можат да појдат во Охрид,пливај бре...не само пуши цигари и чекај 24.ком Цвиик и одма како утка да види...стварно мислам во оваа катастрофална економска ситуација штета а и криво ми е што младината ја фана оваа зараза, другар ти е ОК,ама има 13 годишни деца кои уплаќаат...наместо ужинка:toe:

Еве вчера повторно ме сполети малерот...

Претходниот викенд во Петокот, Саботата и Неделата секој ден испаѓав за по 1 утакмица!

За да биде уште полоша ситуацијата се погрижија полуфиналните двојки од Лигата на Шампионите...

Отидов во кладилницата си земав билтен, си седнав, си земав пенкало но немаше лист на масата... подразмислив малку и си реков: Зошто да уплаќам кога знам оти пак нема да погодам и оти можно е пак за 1 утакмица да паднам и да ми биде уште повеќе мака, ајде можеби викендот ќе има нешто повеќе за пишење... Не уплатив и си дојдов дома, седнав пред пц - кајгана форум - тип на денот и ова го пишувам...

Alien_sr напиша:
Интер - Барселона Х-1
Баерн М. - Лион Х-1

Да си пукнеш од мака... :kesa:

Туууу , имам да се исповедам за оваа тема бааѓи .. играм спортска веќе 9 години , 4 од нив полу-професионално . Имаше години , пред 2 години коа нон-стоп имав над 100 евра у новчаник у секој момент , ама има и години , кои оваа , кога немам ни 60 денара у новчаник .

Си реков пред 5 години да почнам малче посериозно да играм спортска , прво почнав по 200-300 дена само викенд на едно ливче , тоа шо ми беше најсигурно , без инфо или посериозно следење . Со тек на времето , ко еволуција , почнав да намалувам утакмици и коеф на тикет , да зголемувам уплата и френкфенција на уплата .
Пред 3 години почнав да играм на секои два саата по 2-3 тикета ,секој ден од неделата . Така терам и до сега .

Најмонгу успеџ имав на игрите со сингл ( најмногу пари ) или дабл . Најлесно правев пари на Еуро и Светските првенства , до оваа години тука спаѓаше и Афричкото првенство , ама оваа година ме заклаа ..

Од националните првенства , најмогу направив на Англиско и Италијанско , додека Швабското и француското ме испокинаа во текот на овие години .

Oсвен футбал следам секој спорт кој се нуди у билтен ( NHL , NBA , MLB , тенис , националните хокејки и баскет првенства од секоја лига итн .. ) . Информации за клубови , статистика , промена на коеф , сето тоа . имаше периоди коа 24 часа у ден само ова го правев , ама се исплаќаше , имаше пара .

Сега терам секојдневно по еден тикет ( толку ми е банката :D ) со над 2 до 5 коеф , 3-4 натпревари макс на тикет ,со уплата од 500 до 1200 ден на тикет . Али нешо ко да не сум у форма , да топло-ладно , фанам пари , губам пари и така у круг на периоди ..

Неќна фатив 8700 ден на два тикета во вторникот , а вчера Стабек ми зеде 3200 од нив .. :S Денеска чекам уше НБА и NHL ( надевам се дека ќе излезат ) .

како и да е , не верувам дека некогаш ќе прекинам да играм спортска , премногу ми се допаѓа и ми леже за да прекинам .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom