Има можеби,ама сигурно е дека државава лапнала 3 милиони евра од данок за изградба на објектот и ги искористила за финансирање на една друга политичка опција.Па шо излегувате од него ако не е комплетно без вас.Ако е чист Заев ќе го ослободат...туку не му се чисти сметките има лапнато 10 милиона од кои 5 ги турил во џеб а останатите 5 отишле за финансирање на предизборната кампања на коалицијата Сонце
А со какви методи го пикнаа за да се вади со улични методи,или тоа не е важно во моментов?Јас што ќе и што читам ич кур да не те боли.....не бега од одговорност, тоа на друг да му го кажеш, ако не бегаше немаше цела сдсмовска машинерија да ја покрене за со улични методи да се извади.
Бранко е кристално чист според логиката,кога не се најде ни еден да му стегне барем кривична за арамилакот за кого,како што велиш,знаат и децата,ама Гвујовата фабрика не знае.Или толку се “способни“ па да немаат сознанија колку и едно мало дете?Се чудам зошто Гвујо ги држи уште во состав кога знаат да соберат само по некое неосновано и јалово сомнение кое го бламира пред Европската јавност.Нема јас за што да се лутам или не.Ме заболе за Заев исто колку утре и Грујо или било кој се најде пред судија осомничен за криминал.Иначе се користиш со глупи примери , сите знаат дека Амди е ситен лопов во споредба со Бранко , за кој скоро секое дете знае .Ова скоро доаѓа од еден дел ограничени глупи деца ,кои наместо да гледаат цртани на тв слушаат што глупости тресат мајка му и татко кои се шитнале за вреќа брашно , па после и пишуваат по форумов.
И ти ли почна со она:kesa:.... и тие правеа така, затоа ја правам вака...А со какви методи го пикнаа за да се вади со улични методи,или тоа не е важно во моментов?
Не е контра бе,реалност е.Кога некого затвораш па пушташ и одново затвораш,и на крај најверојатно пак ќе го пуштиш,тогаш самиот си го бараш да ти се случи “народ“.Тоа за правењето вака па и ние така,не ти држи вода барем во случајов,оти овие сега прават и така и вака но никако не како што треба да прават.И ти ли почна со она:kesa:.... и тие правеа така, затоа ја правам вака...
или само колку контра да мавнеш па не е важно зошто?
А кој ти збори за случајот...тоа се однесуваше генерално за твојот променет став...кај е оној АБЦ кој цело време фрлаше дрва и камења по она...ние вака, затоа што и вие така.....Не е контра бе,реалност е.Кога некого затвораш па пушташ и одново затвораш,и на крај најверојатно пак ќе го пуштиш,тогаш самиот си го бараш да ти се случи “народ“.Тоа за правењето вака па и ние така,не ти држи вода барем во случајов,оти овие сега прават и така и вака но никако не како што треба да прават.
Па и ти би го променил ставот доколку ти ги отечат мадињата со безначајни акции од типот на “спектакуларни“ апсења градоначалници кога пред сопствените очи гледаме многу поважни работи па и како практично си тонеме во живиот песок.А кој ти збори за случајот...тоа се однесуваше генерално за твојот променет став...кај е оној АБЦ кој цело време фрлаше дрва и камења по она...ние вака, затоа што и вие така.....
Тоа можеби за тебе важи, кој не си излегол надвор од форум политика:pos2:.Во секој случај барем брзо ни поминува времето кое мора да го поминеме пред компјутер за да однесеме парче леб дома.:smir:
Ах , ми се топи срцево од вакви постови :helou:G-dinot Pretsedatel napravi ubav poteg,zosto slucuvanjata pocnaa da nalikuvaat na neizleznost.Se znaese deka Zaev ne e vinoven,a sudskiot proces ke traese vo nedoglednost.Sobranie bez opozicija ne lici na demokratija,a donesuvanjeto na zakoni samo radi brojki,ne ja vodi drzavata nikade.
Какво беше собранието 94-98?....па не се запаливте толку тогаш....околу демократијата де....G-dinot Pretsedatel napravi ubav poteg,zosto slucuvanjata pocnaa da nalikuvaat na neizleznost.Se znaese deka Zaev ne e vinoven,a sudskiot proces ke traese vo nedoglednost.Sobranie bez opozicija ne lici na demokratija,a donesuvanjeto na zakoni samo radi brojki,ne ja vodi drzavata nikade.
А што беше тогаш пичината за напуштање на собранието од страна на дпмне....?Какво беше собранието 94-98?....па не се запаливте толку тогаш....околу демократијата де....
vmro dpmne ne ni bese vo sostav na sobranie, izborniot zakon bese togas sekoja opstina izborna edinica, posle neregularnostite vo prviot krug ( sekako oceneti od vmro dpmne i dpm na gosev) tie dve partii go bojkotiraa vtoriot krug so sto parlamentot se konstituira bez pratenici od ovie partii i vo nego bea zastapeni , sdsm, lp, sp i pdp-ndpА што беше тогаш пичината за напуштање на собранието од страна на дпмне....?
Не ми текнува нешто.
Па на парламентарните партии им остана целосно отворен простор, што целосно и на нивна општа радост го искористија за незапамтена криминална приватизација и осиромашување на населението.vmro dpmne ne ni bese vo sostav na sobranie, izborniot zakon bese togas sekoja opstina izborna edinica, posle neregularnostite vo prviot krug ( sekako oceneti od vmro dpmne i dpm na gosev) tie dve partii go bojkotiraa vtoriot krug so sto parlamentot se konstituira bez pratenici od ovie partii i vo nego bea zastapeni , sdsm, lp, sp i pdp-ndp