head
ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
-Е па кога има луѓе кои се спремни и по цена на својот живот(макар и да кркаат Лексилиуми пред камери) да го одбранат невиниот , напатен градоначалник ...ЗА ПОТЕНЦИЈАЛЕН/ ДА ПРЕКУ СУДСКА ПОСТАПА СЕ СОГЛАСУВАМ ,САМО НЕ СО АПСЕЊЕ ОД СТИЛОТ (КЕ ГО АПСИМЕ БИЛ ЛАДЕН) СПЕЦИЈАЛЦИ ЧОВЕЧЕ ВООРУЖЕНИ ДО ЗАБИ ,и кажи ми ке излезе невин тоа гарантирам и кој ке ја сноси последицата ,ке сменат некое судиче кое само извршувало наредби а за наредбодавците ништо СЕ РАБОТИ ЗА МОНТИРАН ПРОЦЕС ТОА ГО ЗБОРАМ ЦЕЛО ВРЕМЕ И ЗА ПРИТВОРОТ ,, И ПРОЧИТАЈ ПОГОРЕ СООПШТЕНИТЕ НА ЗАЕВ ,А ДА БИДЕ ТРАГЕДИЈАТА ПОГОЛЕМА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА СТРУМИЦА КАДЕ ИМА И ОД ДПМНЕ ГЛАСАА ЗА ТОЈ ПРОЕКТ БИДЕЈКИ КОМУНАЛЕЦ Е ПОД НАДЛЕЖНОСТ НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА СТРУМИЦА ,ЦЕЛО ВРЕМЕ ЗБОРАМ ЗА ПОСЛЕДИЦИТЕ ЃТО ПОСЛЕ ОСЛОБОДУВАЊЕТО НА ЗАЕВ КОЈ КЕ ОДГОВАРА...
-А ако се докаже дека е невин , тогаш , преку истите институции господинот градоначалник ќе си бара соодветна отштета !
- Сите кои имаат удел во ова обвинение , па и советниците на ВМРО-ДПМНЕ , ако се докаже дека и тие се виновни , треба да бидат казнети !
- И уште нешто , баш ме заболе што Заев издал партиско соопштение , тоа не го амнестира од евентуалната одговорност пред судот . Нека си спреми Заев одбрана , па нека докаже дека не е крив , а не преку партиски соопштенија :pos2:
П.С Гледам дека ти оди добро со промена на нечии имиња

ти пак тааа па тааа крадел па крадел,дека прочита или говореш на памет или па та треба по наредба да пишеш ,за тиее што се бореле за МАКЕДОНИЈА секоја чест а за сељак ич не сум едно 200 години уназад се родум од Струмица а за никот мој си е, а за твојот слободно избриши си ја Струмица оти таква пинца не треба да го срами името Струмица ,или пак ти е мака шо нема дека сега да си ја врзеш којнската кола раскапана пето, ти на мене сељо ,и чукни си тааа дабова глава оти каков си за никаде нема да си