head
ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
- Член од
- 15 септември 2005
- Мислења
- 1.402
- Поени од реакции
- 590
-Е па кога има луѓе кои се спремни и по цена на својот живот(макар и да кркаат Лексилиуми пред камери) да го одбранат невиниот , напатен градоначалник ...ЗА ПОТЕНЦИЈАЛЕН/ ДА ПРЕКУ СУДСКА ПОСТАПА СЕ СОГЛАСУВАМ ,САМО НЕ СО АПСЕЊЕ ОД СТИЛОТ (КЕ ГО АПСИМЕ БИЛ ЛАДЕН) СПЕЦИЈАЛЦИ ЧОВЕЧЕ ВООРУЖЕНИ ДО ЗАБИ ,и кажи ми ке излезе невин тоа гарантирам и кој ке ја сноси последицата ,ке сменат некое судиче кое само извршувало наредби а за наредбодавците ништо СЕ РАБОТИ ЗА МОНТИРАН ПРОЦЕС ТОА ГО ЗБОРАМ ЦЕЛО ВРЕМЕ И ЗА ПРИТВОРОТ ,, И ПРОЧИТАЈ ПОГОРЕ СООПШТЕНИТЕ НА ЗАЕВ ,А ДА БИДЕ ТРАГЕДИЈАТА ПОГОЛЕМА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА СТРУМИЦА КАДЕ ИМА И ОД ДПМНЕ ГЛАСАА ЗА ТОЈ ПРОЕКТ БИДЕЈКИ КОМУНАЛЕЦ Е ПОД НАДЛЕЖНОСТ НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА СТРУМИЦА ,ЦЕЛО ВРЕМЕ ЗБОРАМ ЗА ПОСЛЕДИЦИТЕ ЃТО ПОСЛЕ ОСЛОБОДУВАЊЕТО НА ЗАЕВ КОЈ КЕ ОДГОВАРА...
-А ако се докаже дека е невин , тогаш , преку истите институции господинот градоначалник ќе си бара соодветна отштета !
- Сите кои имаат удел во ова обвинение , па и советниците на ВМРО-ДПМНЕ , ако се докаже дека и тие се виновни , треба да бидат казнети !
- И уште нешто , баш ме заболе што Заев издал партиско соопштение , тоа не го амнестира од евентуалната одговорност пред судот . Нека си спреми Заев одбрана , па нека докаже дека не е крив , а не преку партиски соопштенија :pos2:
П.С Гледам дека ти оди добро со промена на нечии имиња