30 дена притвор за Заев

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Неофицијално на тв Сител во дневникот во 18 часот беше објавена информацијата дека на Зоран Заев му е одредена мерка притвор од 30 дена, после прифаќањето на жалбите од обвинителството.

машалаа.... сега народе на струмица ... Револуцијаа против диктаторот во куси панталони!!!!!!

ah da socekame oficijalno , na kanal5 gledav vesti rekoja deka 3 cleniot sovet koj ja razgleduval zalbata na obvinitelstvoto ne dalo nikakva izjava.

ah da socekame oficijalno , na kanal5 gledav vesti rekoja deka 3 cleniot sovet koj ja razgleduval zalbata na obvinitelstvoto ne dalo nikakva izjava.

Ќе “цвикнат“ бе,кај можеш да затвориш некој од СДС,или го спремаат за “маченик“,односно иден председател.:smir:

Ќе “цвикнат“ бе,кај можеш да затвориш некој од СДС,или го спремаат за “маченик“,односно иден председател.:smir:

a mozebi i za predsedatel na kukjen sovet vo ``idrizovo`` go spremaat :smir:

a mozebi i za predsedatel na kukjen sovet vo ``idrizovo`` go spremaat :smir:

Е да,Гвујо веќе му удри камен-темелник на новото крило,па ќе ја надгледува изградбата,чунки го бивало ептен за надгледување градби на импозантни објекти.:vozbud:

Неофицијално на тв Сител во дневникот во 18 часот беше објавена информацијата дека на Зоран Заев му е одредена мерка притвор од 30 дена, после прифаќањето на жалбите од обвинителството.

А Ивона Талевска ги нема деталите ? :tv:

На А1 нема никаква информација..Ако беше вистина мислам дека тоа ќе беше топ тема..Ќе сочекаме!

На А1 рекоа дека е донесена одлука ама не ја кажувале на никој.

Vo Strumica se digna cel narod na noga pred sobranieto e cel narod i protestira...Stvarno nema smisla ova sto se slucuva.

се протестира против правна држава? против ЗАКОНСКА регулатива ??? нема потреба ИМА ПРАВО НА АДВОКАТ, ако е способен нека се одбрани... тогаш славете го како СВЕТЕЦ дотогаш е осомничен за криминал:tapp:

Ако го, евентуално, осудат Зоран Заев за злоупотреба околу објектот„ Глобул“ во Струмица, што ке се прави со сите тие институции и поединци во нив, кои овозможиле да Заев се тоа го противзаконски( ако се докаже) реализизира?

Ако го притворат, а би требало, сепак се работи за осум милиони евра, баш би сакал да видам дали повторно ке излезат на протест Шекеринска и компанија.

На А1 нема никаква информација..Ако беше вистина мислам дека тоа ќе беше топ тема..Ќе сочекаме!
Pred vreme ne treba nisto da se komentira,bi bilo steta zosto narodot od Strumica go saka zosto gradot go napravil poubav od Skopje

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom