Подобро дома или со лошо друштво?

• Креатор на темата Креатор на темата *princess*
  • Време на започнување Време на започнување
со други зборови
затвор или слобода?

така да боље дома :wink:

Ако е лошо друштвото секако дека дома ќе си останам ... :wink:

нема дилема дефинитивно си останувам дома! летово боље дома да си седев,џабе ми беше и добро друштво и се... времето не ми се погоди ама ич!

Дома!!!!!! Без размислување после цело време ќе се нервирам вака ќе си најдам занимација и крај

mn podobro so loso drustvo od kolku doma da skapuvam
doma nemozam da izdrzam 4 casa
4casa+spienje

Ако не ми одговара друштво, нормално дома. Дружбата е битна но само ако е доба нели? Можеш и сам подобро да се дружиш дома,него да излезеш со некој што не ти одоговара :helou:

pa dobro zavisi sega. Po nekogas mn mi se izleguva i ne mi e bitno dali drustvoto e loso ili ne, a po nekojagas podobro doma ke sedam od kolku da izlezam so loso drustvo.

Дома си е дома, што чар има од лошото друштво... :wink:

Дома, не сакам да ми се расипе денот или вечерта.

Неам друга работа со лошо друштво...Нормално дома пред компјутер на овој форум :)

Со друштвото мое сум поминала толку многу шо нема шанса да одам на одмор без нив за да се пошлапкам во вода.. Ќе си останам со моето душтво.. со нив кај и да сум си врвам најубо па макар и не оделе на одмор

Голема е веројатноста дека ќе останам дома... Побитно е друштвото отколку местото каде ќе одам... Али има и некои мали шанси да отидам, во случај да знам дека ако ЈАС сакам да ми биде убаво, ќе ми биде без разлика колку и да е досадно друштвото :)

Па сигурно дека дома...на кајгана :smir:

Останувам дома бе.. Какво идење.. Да идам со некои бараби шо тапа ќе си поминам.. Никад.. Башка шо ќе трошам пари.. Поубаво ќе си поминам дома сам со девојката :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom