Фан Клуб: Брегалница Штип

• Креатор на темата Креатор на темата falanga_stip
  • Време на започнување Време на започнување
ќе идал ли фаланга утре во прилеп????и ако идат колку автобуси ќе идите???
и да ви напоменам дека утре ќе падне крф во прилеп поради тој шпиунот драги и нема шанса утре да земете бодови во прилеп верувајте

ќе идал ли фаланга утре во прилеп????и ако идат колку автобуси ќе идите???
и да ви напоменам дека утре ќе падне крф во прилеп поради тој шпиунот драги и нема шанса утре да земете бодови во прилеп верувајте
па ке иделе негде околу 4 автобуси и ќе имало и со коли што ке идат

0-0
сега значи вие играте бараж со милано ?
оти напредок тепа со скопје
се надевам дека Битола ќе го играте баражот па да можам да ве гледам и дадам подршка не за друго барем кај вас има навивачи а овие милано се лајно клуб :smir:

ps.се надевам дека нема прилеп да го играте баражот оти тогаш не знам :kesa:за џабе беше се до сега :nesvest:

Bregalnica e 3 :smir: cestitam plasman vo 1 liga

2ahuvbs.jpg

dzabe e brat ako imame isti bodovi oni se podobri vo meguseben duel

jebi ga ! platile mnogu poslednite natprevar ! sum svedok davale 30.000 evra da tepat vo tetovo no ne gi pustivme

Гледам има 14 екипи, значи секоја екипа треба да има 26 изиграни кола... со кој игра Брегалница последно коло, а Напредок со кој?

Гледам има 14 екипи, значи секоја екипа треба да има 26 изиграни кола... со кој игра Брегалница последно коло, а Напредок со кој?

Брегалница-Новаци
Влазними Трим Лум-Напредок

Deneska bregalnica vo Prilep,nisto i ne odigra za da pobedi,osven edna sansa,koga isfrli dimov od gol linija,pri krajot na utakmicata drugo nisto,slaba igra,ocigledno povejke sakaa da se provociraat so publikata,otkolku da igraat fudbal ,pred se mislam na Danailov,istio igrac koj vi ja prodade so Napredok utakmicata,zaedno so Hristovski!Taka da sega sansite da idete direktno vi se skoro nikakvi..Tesko deka Napredok,posle kupeni nekolku utakmici,na krajot ke dozvoli da ne pobedi posledno kolo..Pa srekno so Milano!Mada i so niv tesko ke vi bide!Toj pederot hristoski,ne samo sto pobeda ja zapusti,tuku ja zapusti i Bregalnica izgleda!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom