Фан Клуб: Брегалница Штип

• Креатор на темата Креатор на темата falanga_stip
  • Време на започнување Време на започнување
abe ne se znae se uste dali ke sakat da ulevaat ili ne no ke resava utakmicata so ke se igrae vo stip bregalnica-drita a da ne znaete kako se barazite koj so kogo igra

abe ne se znae se uste dali ke sakat da ulevaat ili ne no ke resava utakmicata so ke se igrae vo stip bregalnica-drita a da ne znaete kako se barazite koj so kogo igra
епа 3тиот во 2лига со претпоследниот од 1 лига,а 4тиот од 2лига со 9тиот од 1лига.Кога се играат незнам

e fala mnogu sto mi kaza vo baraz neka ni se padne nekoj po slab taka

Spored mene Drita nema ambicija za vlez u prva liga ili pa za igranje baraz taka da mislim deka nema potreba da se plasite

Локомотива е проблемот , не Дрита

Море и Дрита е проблем и тоа голем проблем.
Тие секогаш се склони за влегување во баражот но само во баражот за да можат да заработат некоја пара за друго ништо не ги интерисира!!!!

Е сега ке биде или ние или они!!!
Ама ако не бидеме ние, е тогаш нечија глава ке крвари на Градски стадион у Штип и тоа да знаете како ке крвари!!!!!:nerv:

Море и Дрита е проблем и тоа голем проблем.
Тие секогаш се склони за влегување во баражот но само во баражот за да можат да заработат некоја пара за друго ништо не ги интерисира!!!!

Е сега ке биде или ние или они!!!
Ама ако не бидеме ние, е тогаш нечија глава ке крвари на Градски стадион у Штип и тоа да знаете како ке крвари!!!!!:nerv:

Дрита ако си ја ебеме дома не е проблем, Локомотива има полесен распоред, а и башка другаруваат со Скопје па може да не заебат !

aj neka ni e cestito pobedata i do krajot da se mnozat pozz slednata so skopje odime na trite boda

Луге шо се збори дека Џаро на ТВ Стар спомнал нешто дека сакал да ја преземе Брегалница заедно со Бугаринот!!!???
Ај ако има некој информација или видео со неговото гостување некоа постира подитно!!!

Фалангаа Живи ли Сте

Начо жив ли е уште продава ли семки

Начо жив ли е уште продава ли семки

Хаахаахахаах:pos2::pos2::pos2::pos2:
Од кај го знаш ти Начо батка ти да не си од Штип???

Едит: И да ке заборавев да ти кажам Начо е сеуште жив само што е послабо на трибините на Градскиот стадион!!!

ма нее не сум од штип само ја сакам Насилната и Најжешката Публика во Македонија ФАЛАНГА
лел човече 16 автобуси у трета лига решавачки натпревар со Рудар мислам дека беше ахахах чоек да се наежи за влез у втора лига пред неколку години хахахаха закон

Иначе од Ново Село Струмички крај сум хахаха

ма нее не сум од штип само ја сакам Насилната и Најжешката Публика во Македонија ФАЛАНГА
лел човече 16 автобуси у трета лига решавачки натпревар со Рудар мислам дека беше ахахах чоек да се наежи за влез у втора лига пред неколку години хахахаха закон

Иначе од Ново Село Струмички крај сум хахаха

Aaaaa e aј поздрав до Новоселци!!!!

Е да тоа беа времиња само шо сега гледа секој да зграба нешто, тие од Управата на клубот шо си се менуваат со местата ко морски прасиња станаа!!!
К*р ги боле за клубот, ама ако и на нив ке им дојде крајо Брегалница заедно со Фалангата никогаш не може да умре!!!

А тоа Ново Село исто ли е со тоа во Валандово или ова е друго, стално ги мешам ?

Друго е Нашето е најубаво ахахаха
поубаво и од тоа кај лџите аххаахах така ли беше песната

Ангел Панов Уште Ли е Член на Фалангата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom