Фан Клуб: Брегалница Штип

• Креатор на темата Креатор на темата falanga_stip
  • Време на започнување Време на започнување
da be moze utre da se sobere falanga i vojvodi i utre da gi bodrat vo tetovo ako sakat vojvodite

da be moze utre da se sobere falanga i vojvodi i utre da gi bodrat vo tetovo ako sakat vojvodite

Абе не лупетај глупости,како така збориш коа ништо не знаеш, ти пишав и во другата тема !

Не мора БУС туку ауто без БУС сас коле бе шо би рекле кумановчани!!!:toe:

Лесно е вака да се збори на форум, реалноста е за 360 степени подруга !

А

Лесно е вака да се збори на форум, реалноста е за 360 степени подруга !

Тоа премногу добро го знам!!!

Ама затоа праша ја дали ви е паднало на ум да одете!!!???

neka ako doznae rezultat od skendija bregalnica neka pisi pozz

Шкендија 3-0 Брегалница штета:toe:

znam vidov steta sto izgubivme sega vo sabota mora da pobedime so kozuf pozz

sega vo sabota sigurno pobeduvame protiv kozuf no treba i teteks da ni napravi usluga da ja pobedi drita pozz

sega vo sabota sigurno pobeduvame protiv kozuf no treba i teteks da ni napravi usluga da ja pobedi drita pozz

Се додека не си плукнеме на раците и сами да си ја завршеме работата никој нема ни да се заврте накај нас!!!!
Ама со овој Христовски изгледа дека само тој ке си плука на рацете додека ние зијаеме на стадион!:toe:

abe taa so drita so ja igrame doma ke resava koj ke igra baraz za 1 liga dali nie ili oni no sepak pak treba na taa utakmica da ima golem broj na navivaci

abe taa so drita so ja igrame doma ke resava koj ke igra baraz za 1 liga dali nie ili oni no sepak pak treba na taa utakmica da ima golem broj na navivaci

И голем број камења по Христовски доколку Дрите ја минат нашата половина!!!:toe:

kolku pati drita ke ja pominat polovinata tolku kamenja na hristovski:pos2: pozz

Spored mene Drita nema ambicija za vlez u prva liga ili pa za igranje baraz taka da mislim deka nema potreba da se plasite

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom