СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

Статус
Затворена за нови мислења.
Ј

јовица11

Гостин
Еве што се зборува по северниве форуми за фајтот меѓу Чкембари vs Комити:
Veliki okrshaj izmegju Komiti i Ckembari, gde su batine izeli Ckembari. To se desilo ispred hotela u okolici Zadru
Tko su ti?

Najveci rivali u mak prvenstvo.
makedonski bbb i torcida,samo sto komiti ipak nesto jaci..kao mi u odnosu na tovare
А ова посебно ме бендиса,но нема врска со тепачката:
Crveno-žuta boja nije ispunila jedan dio dvorane, istok, jug ili sjever, oni su bili posvuda! I toliko su glasno, fanatično i fer navijali za svoju malu i ponosnu zemlju i njihove rukometaše da ih je bila milina gledati i slušati! Malo je reći da sam se osjećala ka na finalu državnog prvenstva
...се однесува за нашите навивачи

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Abe nasite navivacki grupi se flezeni u filmo, a Hrvatite,Srbite se tepaat megu sebe demek jaki navivaci se a nasata scena e gola voda site go znaete toa ednas mozebi vo 50 godini imame istoriska sansa da gi bodrime nasite, i ajdeeee se tepaat megu sebe da privlecat publicitet koj prostaci gi ima, od tkvite nas ne ne biva, ziveat vo filmot na Delije,Grobari,Torcida,BBB sramota
Иди објасни им. Мислат дека е закон да се испотепаат и да искршат се` околу нив, демек тоа било љубовта кон клубот, што факт е дека се дојдени за репрезентацијата, ама нема врска тоа нели, кога може да се тепаат. За нив простаци се луѓето што навиваат од дома и никогаш немале да сфатат како се навива правилно. Демек.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
Епа ви кажав кој бил крив. Не дека сум од Тетово, нема врска тоа, ако биле Војводи криви биле и готово. Кога ќе се вратат и другите ќе ви кажат, јас кажав тоа што ми го кажаа тие што се таму, и јас не сум видел па да тврдим.
ако изгубиме вечер, ке бидат навивачите многу изреволтирани, ке има 100% јако тепање меѓу чкембари и комити.. Вечер ГАЗИМЕЕЕЕ

S

SSS-Stolica

Гостин
Значи провокациите почнале од чкембари им викале на Војводи скопски слуги и воџата на војводи(малку му фали)им се турил и се стаиле и другите војводи што се таму,има само еден чкембар повреден и неколку војводи во станица се,а од скопските групи само неколку членови на Комити им се придружиле во тепачката дека Комити и Војводи се сродни навивачки групи

Член од
18 април 2008
Мислења
593
Поени од реакции
10
Иди објасни им. Мислат дека е закон да се испотепаат и да искршат се` околу нив, демек тоа било љубовта кон клубот, што факт е дека се дојдени за репрезентацијата, ама нема врска тоа нели, кога може да се тепаат. За нив простаци се луѓето што навиваат од дома и никогаш немале да сфатат како се навива правилно. Демек.

Abe druze na koj ke objasnas site se so pod prosecna intelegencija, ednas odat nadvor od Mk i fraeri demek se tepaat gi imitiraaat Delije i Grobari a ne se ni blisku do niv ni priblizno, ne blisku svetlosni godini se zad niv ama ete malogragjanska rabota

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Жива срамота, покажуваат само колкави бараби се, и онака веќе ни е познато тоа.

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.491
Поени од реакции
1.872
Под услов Полска наредниов натпревар да го изгуби а ние да ја победиме само Србија ке имаме ли шанси да одиме во наредна фаза?-нека каже некој

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.465
Наместо да се среќни што конечно имаме добра репрезентација на светско првенство за која можеме да навиваме, затоа што се игра во држава која е релативно блиску а има и бесплатен превоз за поголемиот дел... Тие ги расчистуваат сметките на штета на државата и на сите оние нормални навивачи кои допатуваа во Вараждин и Задар, во главно на свој трошок.

Една работа треба да ви е јасна на сите: вие сте локални навивачи на локални клубчиња со локални резултати. Никој не ве познава надвор и никому не му е гајле за вашите идиотски пресметки. Расчистувајте си ги сметките дома.

Репрезентацијата ви е единствен блесок, единствено нешто заради кое не мора да се срамиме по светов туку да се гордееме. Без репрезентацијата вие сте никој и ништо, затоа навивајте и не глумете лудило.

Член од
18 април 2008
Мислења
593
Поени од реакции
10
Sekoja cest na toa sto odvoile, nema sto tuka nikoj ne kaza nisto loso, ama i jas si gubal glasot ako e za tuka, i jas od se srce navivam od doma so moeto srce sum zaedno so site tie

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Оќеј :icon_cool. Почнавте да мешате локални тимови, тоа е надвор од дискусија.

Готово со тепачкиве, завршивме. Продолжете понатаму без `рчки :)

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Едитирано од модератор - Џену Грл
ОН:Инаку еве почнува Германија-Норвешка ќе ги згазат Германциве после ремито со Србија:)

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Под услов Полска наредниов натпревар да го изгуби а ние да ја победиме само Србија ке имаме ли шанси да одиме во наредна фаза?-нека каже некој
Да, имаме шанси затоа што ја победивме Полска, а може ќе ја победиме и Србија.Не знам само како ќе биде со Норвешка ако победи во сите 3 меча.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ќе ја среди модераторот темата утре и ќе свика админ во Редакција да си види кои се за бан, ако треба некој да се банира.

Сега одам да си се спремам за ракомет :)

Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
so alfite bre,deca ni trebat dve pobedi za da oime u polufinale,bez ogled na drugite rezultati i tocka,ne prasujte zosto oti ke pocnam da vi naplakam:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom