СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 април 2008
Мислења
142
Поени од реакции
17
Што и да е тоа што го претвора Кире во ѕвер на терен, да му се случи денес.
Јас си спремив пуканки и пиво.
Дивотии:vozbud:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
mameto na nasite da im go ebam od ristovski do filip lazarov sudiite ne bea pricinata za nasiot poraz:vozbud:!!!!barem deneska so Danska da ja ispravime greskata
Ооо ти ракометно божество, оди долу на теренот, почувствувај го товарот на плеќи наречен репрезентација и одиграј 6 натпревари за 8 дена па и ние би ти го направиле истото. Може така?

Што кажувал Латас? не успеав да го фатам ај у кратки црти кажете
Има право Хелсинг. Другпат не туку не` оставајте во мистерии, ако имате нешто пишете, ако не, воздржете се.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Тешко друже да се изведи ова, освен ако има некој од нашиве во Хрватска што го чита форумот па да превземе некоја иницијатива. А плус тоа и песната не е баш лесна за учење, ама може само рефренот.:)

:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:
Абе идејата не ми беше да се закатанчиме баш за таа песна... За некоја, само да се пеат Македонски народни песни на трибините. Еве, нека биде и „Јовано, Јованке“, како што реков.

А знам дека тешко дека некој во Задар ќе го прочита ова, ама знам и дека некои Кајганџии се веќе таму. Па апелот ми беше ако некој има контакти со нив, да им го пренесе ова, а тие да им го пренесат на Комитите, Чкембарите итн. Е тие веќе ќе знаат како организирано да пеат.

Има уште време до 20 часот и мислам дека е изводливо. Само ве молам да дејствувате, зашто јас навистина не знам кому би му пратил СМС или слично (не се знам со толку Кајганџии и толку добро :smir: )

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Со Ддиме го гледавме натпреварот, Браво за постов.

Раде Стојановиќ го вратија назад во Македонија, иако максимално ги исполнуваше тренинзите, заедно со Јович иако во Вараждин седеа на трибините.
На местото на Стојановиќ го земаа Стоилов?!

Што поѓаловите ке ни се 3пикера!? Па секоја репрезентација на Светсково избегнува игра со пикери, односно крилата се уфрлаат како брз пикер да примат топка и да реализираат.

А на позиција вел бек, каде игра Раде Стојановиќ, го имаме само Ф.лазаров...кој незнае да шутне. А да го имаме и Миркуловски за кого скок-шут е измислен поим.
Стојанови го пратија дома зашто се спукал со Кире а нели Филип мора да игра иако Раде е далеку подобар играч од него ама тоа е. Стоилов го земаа за глупости колку да се пополни дупка ако случајно Ванчо не може да изигра до крај.
Миркуловски не го кривете толку му се можностите моментално за скок-шут престрашен е дечкото прво вакво искуство му е ова.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Мало потсетување Лазаров е прв на листа со 62 гола.
За да го стигне првиот стрелец на сите времиња Yoon од Јужна Кореја кој што постигнач 86 му требаат уште 25 гола.
Доколку земеме во предвид дека Македонија ќе игра уште 3 а можеби и уште некоја плус тогаш 25 гола се реални да се постигнат и со тоа Кире да влезе во Гинис.

M

Mario Gómez

Гостин
Што е ова пцуење на нашите ракометари.Модератори реагирајте,одма бан..Се согласувате со мене??:nenene::nenene:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Ооо ти ракометно божество, оди долу на теренот, почувствувај го товарот на плеќи наречен репрезентација и одиграј 6 натпревари за 8 дена па и ние би ти го направиле истото. Може така?
Ок, само подобро би било да кажеш дека причината е физичката неподготвеност! Не тепаа на кондиција!
Зошто ако гледаш така, и тие го имаат истит притисок, и тие изиграле 6 натпревари во 8 дена!

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
Ок, само подобро би било да кажеш дека причината е физичката неподготвеност! Не тепаа на кондиција!
Зошто ако гледаш така, и тие го имаат истит притисок, и тие изиграле 6 натпревари во 8 дена!

eeee toa sakav i jas da ko kazam, vcera slisam na site vesti kako nasive bile mnogu zamoreni iscrpeni itn itn , pa i drugite reprezentacii igraa vo 8 dena 6 natprevari

M

Mario Gómez

Гостин
Ама тие играат цело време така а нашиве (освен неколку)играт по еден натпревар во неделата и тоа со некој скапани екипи ссвен Вардар-Металург..Така да нивната физичка подготвеност е многу слаба!!!

Ј

јовица11

Гостин
Ај нека ми објасни некој (може има на претходните страни ама не видов),дали ако ги тепаме Данска и Србија,имаме шанси за пласман во полуфинале?Инаку вчера не гледав,затоа изгубивме*шала*Озбилно,до сега сите утакмици на кои губевме не бев во можност да ги гледам.Вечер ќе гледам,па може мојата среќна карма ќе ни донесе пак победа:)

M

Mario Gómez

Гостин
Со две победи 99% идемо во полуфинале како втори,ама проблемот е дали ќе победиме??:vozbud::vozbud:

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Ај нека ми објасни некој (може има на претходните страни ама не видов),дали ако ги тепаме Данска и Србија,имаме шанси за пласман во полуфинале?Инаку вчера не гледав,затоа изгубивме*шала*Озбилно,до сега сите утакмици на кои губевме не бев во можност да ги гледам.Вечер ќе гледам,па може мојата среќна карма ќе ни донесе пак победа:)
Ако ги тепаме и двете 100% одиме понатака, без разлика на другите натпревари

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
аааааааааааахххххххххххххххххххх
се појави македонскиот синдром бе клошари низаедни сите вие кои ги напаѓате нашите ја да ви кажам да даде господ да немате дерма во животот понатаму.
е сега за нашите малку да се осврнам,факт е дека нашите ги следат неколку пехови почнувајќи од повредите,ситни али заебани се осеќа дека веќе почнува и заморот да ги стасува па мислам дека вчера свесно не изиграа максимум бидејќи денес е поважна победата отколку таа вчера,се осеќа дека поединци играат сеуште во грч,не е лесно да играш на светско првенство а при тоа сите да очекуваат да го надополнуваш најдобриот,кога тоа му тргна на номчета за несреќа е повреди и најверојатно нема да ,може да игра до крај и затоа мора на миркуловски да му се даде максималната подршка,читам плачете за раде,е јбг и он ако се сеќавате на неколку наврати кога се играа баражи а ни требаше се беше повреден ша еве како му се враќа сега,а да да не ги заборавам и судиите кои се приказна сама за себе,но ние сме појаки и од нив,и на крај краева па и да не победат ниедна до крај они се најголемите до сега и како такви треба да ги славиме

Член од
31 јули 2007
Мислења
1.580
Поени од реакции
39
ајде за вечерва порака до данците:

Et navn, som vi har i vores ånd vi holde det, for du vi død ој Makedonien
Едно име имаме...

Danmark gå hjem
Данска оди си дома

Vi er Makedonere
Ние сме Македонци (зш јадат лајна и они)

Вечерва очекувам победа... :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom