СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
abe ne se pravi mnogu pameten, cela javnost go ruga !!!! poima nema so germanija 100 faula vo napad napravi.. deckoto poima nema.. ide na sut i obavezno paga glumi !!!

Да да, и Кире денеска се изнапромаши...и него треба да го избркаат врска си нема!:tapp::tapp::tapp:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
Да да, и Кире денеска се изнапромаши...и него треба да го избркаат врска си нема!:tapp::tapp::tapp:
koj rece los zbor za kire be??? cla reprezentacija na grba ja nosi, jebiga denes imase los den !!! ama kazi mi na turnirov so izigra mirkulovski ???

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Како е резултатот на Србија-Германија?

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
videte toa se nasite igraci i toa se nasite heroi ne gledam zosto da gi kritikuvame site davaat se od sebe taaa leva strana se gleda uste od pocetokot deka e problem bidejki nemame razarac kako kireta od taa strana da imavme eden kako manaskov sega od desno i kirce levo bogami neznam so ke se desese

dobro e se vrakjaat germancite eve na 3 dojdoa

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
abe ne se pravi mnogu pameten, cela javnost go ruga !!!! poima nema so germanija 100 faula vo napad napravi.. deckoto poima nema.. ide na sut i obavezno paga glumi !!!
ама германија,а сега???
и шо цела јавност ај и ти
браво
не дека е он којзнеа колку добар играч али денеска беше добар

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
koj rece los zbor za kire be??? cla reprezentacija na grba ja nosi, jebiga denes imase los den !!! ama kazi mi na turnirov so izigra mirkulovski ???
Не ти давам реплика више не ми реплицирај за џабе, гледам само инает тераш, очигледно слушаш радио пренос од натпреварите.

14-17 за Србија моменталниот резултат. Ќе ги тепаат бе сигурен сум! Ќе реагираат судииве одма сега.

В

Вори

Гостин
Пуштите Сител и видете Латас што зборува.Многу убаво си кажува.

Г

Грејвдигер

Гостин
15:18 за Србите, чекајте сеа судиите брзо ќе интервенират и одма ќе се обрне резултатот...

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
15:18 за Србите, чекајте сеа судиите брзо ќе интервенират и одма ќе се обрне резултатот...
ајде нека се истрошат данциве со србиве ( и на крај секако да ги победат-со судиски интервенции), па утре ние да ги тепаме:baeh:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom