- Член од
- 22 јуни 2008
- Мислења
- 457
- Поени од реакции
- 52
Салата ечеше од Македонски навивачи, и никој неможе да им каже што да пеат, а што не, Важно даваа подршка каква што никој досеа не дал за својата земја , од останатите репрезентации
Зависи од останатите мечеви.Лавина од офтопици, како и да е, со победа над Данска и Србија имаат ли шанси за пласман во 1/2 финалето ? Или истото и во тој случај ( со две победи ) зависи од останатите мечеви во групата ?
Ќе имаме така пишаа во другата тема ако ги тепаме ние Данска и Србија а пак Германија ги победи сите во групата.Лавина од офтопици, како и да е, со победа над Данска и Србија имаат ли шанси за пласман во 1/2 финалето ? Или истото и во тој случај ( со две победи ) зависи од останатите мечеви во групата ?
А би можело и Германија да ја тепа данскаДа се молиме Полска да ја тепа Данска, да имаме сеуште добри шанси.
Kako sto kazav,mora EU da vidi deka igraat kako tie im svirat,deka se poslusni za da gi primat sto poskoro!Im e gajle za nas koga e Evropa vo prasanje.Мислам дека нашите треба да испратат молба до Хрватите да нè пишуваат како Македонија, кога ќе нè претставуваат, а не FYROM. Дотолку повеќе што Грција нема да биде на мундијалот (беше елиминирана од Шпанија во баражот), па би имале поголеми шанси да го постигнеме тоа.
Не знам колку ќе може да помогне, но вреди да се обидеме. Од лично искуство знам дека Хрватите имаат почит кон нас и би помогнале, ако не бидат загрозени со тој потег. Во секој случај треба да се побара тоа.
Под нашето уставно име сме, не под ФИРОМ.Kako sto kazav,mora EU da vidi deka igraat kako tie im svirat,deka se poslusni za da gi primat sto poskoro!Im e gajle za nas koga e Evropa vo prasanje.
Da ti kazam pravo i jas se nadevam na istoto.Kako samo ni ja imaa prostudirano igrata,licat na Germanci,rabota i samo rabota.Aj belkim ke se izvlecemeА би можело и Германија да ја тепа данска
да даде Господ да поминеме во полуфиналеDa ti kazam pravo i jas se nadevam na istoto.Kako samo ni ja imaa prostudirano igrata,licat na Germanci,rabota i samo rabota.Aj belkim ke se izvleceme