СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Со србите ќе биде крваво, али сеа да се насочиме кон денешниот натпревар. Победа би значело многу.

:oeoeoe::oeoeoe:

http://vinovo.magnify.net/video/Makedonci-u-EUFORIJI-SP-2009

XXVJF57Y671XQVPQ.jpg

Еве сега добив информации дека има над 2000 македонски навивачи кои се пристигнати во Задар.
Ќе биде лудница во сала!

Еве сега добив информации дека има над 2000 македонски навивачи кои се пристигнати во Задар.
Ќе биде лудница во сала!

Ќе има атмосфера, ама ќе треба и поголема бројка на навивачи затоа што салата во Задар е многу поголема од онаа во Вараждин. Се надевам дека ќе има многу домашни фанови на Тодор Гечевски во салата денес.

Не поттикнувајте политика сега на темава, никој не ја знае причината зошто дошло до инцидентот.

Реков и порано дека Задар не е исто што и Вараждин, но за тоа нека се мислат Србите. Ние и понатаму сме одлично прифатени од домашната публика.

Ќе биде лудница во сала!

Прекрасно, ќе врие во Задар.Вчера прочитав една многу убава реченица од еден Хрват:
-Македонците дома можат да победат секој, а во Задар ќе бидат како дома.
Осеќам дека ќе биде прекрасно, се надевам публиката ќе им ги стресе нозете на Викинзите:)

Абе никој не ми кажа добра ли е сликата на Сител во другите градови освен во Штип пошто тука е срање у густо врање
(извинете не можев да се воздржам пошто и денес ако е таква телевизор ке ја прелетува мојата улица)

иначе сум врзан на кабелскиот оператор РОБИ и они викат дека таков бил нивниот сигнал.

А за тоа дека на РТЛ ке ја даваат ја даваа само Германија и не верувам дека сега оваа утакмица ке ја дават.

Напред Македонија:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Денеска една група од 10 луѓе со сопствени коли замина за Задар додека синоќа во доцните часови уште една група со 3 коли порано заминаа за Хрватска со тоа се зголемува и бројката на Кавадарчани во Хрватска денеска очекувам да ја газиме Норвешка:salut:

Денес ја има македонија на РТЛ..РАзбираШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tv::tv::tv::tv::tv:ГЛЕДАЈ!!

Абе никој не ми кажа добра ли е сликата на Сител во другите градови освен во Штип пошто тука е срање у густо врање
(извинете не можев да се воздржам пошто и денес ако е таква телевизор ке ја прелетува мојата улица)

иначе сум врзан на кабелскиот оператор РОБИ и они викат дека таков бил нивниот сигнал.

А за тоа дека на РТЛ ке ја даваат ја даваа само Германија и не верувам дека сега оваа утакмица ке ја дават.

Напред Македонија:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Добра е сликата на Сител а ако немаш опција за ТВ еве ти за интернет http://www.atdhe.net/ има одличен стрим тука башка нема да мораш да ги слушаше глупостите на коментаторине...

Со малце среќа имаме шанси да ја победиме Норвешка ...

П.С. : Германија ќе ја гази на Србија !! :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom