Летни авантури

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Локација
Некаде далеку...
Секое лето си носи своја убавина,а под тоа припаѓаат и летните авантури.

Дали вие сте имале летна авантура?
Има ли некоја посебна која би ја издвоиле?Некоја интересна случка?

Ви се случило ли летната авантура да премине во сериозна врска?

Дали би се случило да се затрескате и покрај тоа што знаете дека тоа најверојатно ќе трае само 10 дена?

И така...
Повелете,очекувам интересни коментари и случки на темава...:smir:

Pa....imalo letna avantura...:)
No, apsolutno ne mi znacese nisto, bese samo edna vecer, duri i ja zaboraviv se duri ne ja vidov temata.:)
Apsolutno e nemozno da se sluci ljubov za 10 dena, barem mene mi se nema sluceno.
Zatoa neli i se vika- letna avantura.

:)
На сред една сум и прекрасно ми е ама кој знае... Ќе видиме што ќе испадне од сето ова...
Од таа претходното лето што ја имав.. Пааа... Ветувања, ќе се гледаме, ќе се слушаме, блах блах:) Ама далечината ни го кажа вицот:) Сега си се гледаме на скајп повремено и си правиме супер муабети, ама сме на јасно дека нема да не биде и дека нема шанси да не биде, не делат некои 1200 км:)

Требаше да биде летна, барем така си мислев(ме), но еве тоа летно лудило не држи 4 години. Бидејќи не бевме од ист град мислев дека се ке се заврши за еден месец,дури не ни мислев дека ќе се слушаме по телефон. Ноќа кога се фативме воопшто не размислувавме за тоа.И деновите потоа.. Се беше совршено убаво.Се до денот кога требаше да се разделиме,кога требаше да си оди дома. Тој ден сфативме дека нема да биде само летна авантура. Се слушавме по телефон,па потоа дојде уште еднаш,па потоа јас отидов,па тој....Сега сме заедно во Скопје,студираме и вечно ќе бидам благодарна за преубавото лето 2004-то кое никогаш нема да го заборавам.

Па баш од тие летни авантури некогаш се наоѓа љубовта на твојот живот.

Јас сум имал чат-пат ама стриктно авантури биле, не сум имал некои посебни чувства кон особата.

Ехее на кого не му се случило летна авантура.
Незнам која да ја одберам:pos: од кое лето :pos:
шала на страна:pos:
Летните авантури беа дел од мене, ама веќе не се. Зашто ќе поминат 10тина дена колку и да се и секој на своја страна, град, држава. Врската телефонска продолжува некое време и толку. Ама ако го засакаш тој човек тогаш боли срцето и треба подолго од 10 дена да се заборави. Летните авантури си носат убави работи ама исто толку и тажни зависи како кој ќе си сфати. Али неможам да издвојам ниту една пошто сите ми се драги:pos::pos:

Аиии се погоди ова пред одмори а :pos2: сум имал како не но далечината го прави своето :toe: имаше некои најави дека она ќе дојде тука па ја ќе одам таму но ништо...како и да е имам убаво сеќавање од таа интернационална летна авантура :pipi:

Не е тоа - тоа, ама еднаш беше, налик авантура. Се десило да ми се допаѓа и да му се допаѓам, да се дружиме многу, во смисла да излегуваме заедно, да го шетаме местото секоја вечер, на плажа да одиме, секој ден до крајот да го поминуваме заедно и слично. Подалеку од тоа не (си) дадов, и немам намера било кога. Кога кажувам дека не (си) дадов, сакам да кажам дека воопшто не сум се ни смувала со него, не па било што друго.
Не сум имала, не ни сакам да имам такво искуство.

Да бројам ја уште колку дена ми остануваат додека не го снема и после тоа никогаш повеќе да не го видам? Нема да може. Да ми беше овде, кај што за два саата можам да сум на кое место сакам, или евентуално комшии, ок... Ама преку 10 држави, не фала.

Ете зашто не го сакам летото. И се` додека ме асоцира на ох, толку прекрасните летни авантури, промискуитет и тралалајки од љубов у времетраење од 10 дена, нема да го сакам.

Јас никогаш не сум имала летна авантура:nesum:
Незнам, некако 10 дена ми се премалку да запознаам некого па и да успеам да имам нешто со него. Ретко кога опстојуваат вакви летни авантури, ама ваљда добри се чисто за забава. Приказната на Tweety баш ми се допадна

hahaha ne znam dali ova e avantura ama aj ke go kazam. Bese epten odamna koga bev kraj 9 godini i toa bese edna i edinstvena letna avantura. Ama toa e vise detska ljubov ali JBG bese interesno. Sepak spomenite si go pravat svoeto.... I posle me zaebavaa ko demek sum se spangjal so nea ama nisto ne ispadna. Posle letoto ic ne se vidovme iako ziveeme vo ist grad.

Сум имала,и најповеќе ми беше криво што другиот ден требеше да се слушнеме..И тоа никогаш не бидна...По грешка му дадов погрешен број..Ја увидов грешката додека бев со него ама не знам зошто не му кажав...:tapp:..финец дојден во охрид скоро година таму престојувал..Мхмхмх.Од тогаш не го имам повеќе сретнато..

мразам летни авантури...премногу станувам емоционален, и оставам чуствата да заиграат...и кога е време да се раздвоиме, јас сум депресивен....

koa bev vo bg na odmor se smuvav so germanec ne znam ni kako se zblizvme tolku brzo ama poslednite 3 dena pred da si odam non stop bevme zaedno i se muvave ahhhh leto:pipi:

сум имала, ама беше бајаги...3 месеци...од австралија беше дојден, кај баба му беше, комшии сме...и така, тој ме сакаше, јас го свиѓав, едно време ми се здосади, сакав да му местам друга женска...ама нишо не напрајвме, само се гушкавме, не се измувавме пошо ми беше срам...и така тој си замина, а не контактираме веќе...

Сите кратки работи се слатки....:back:
Ми се има случено....тоа беше прекрасна слатка летна авантура:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom