Што ако вашиот партнер/ка има различен вкус за музика или начин на живеење од вашиот?

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Како тоа ШТО АКО ? Па ваљда ја ке се запознаам со неа пред да стапиме во врска.. како и да е, ако го има она според моите чуства и критериуми нека е што сака.

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Хммм... па изгледа би било топ уште ако ги сака ГНР(нема металец кој не ги сака) све ќе ни биде розово :)

Ј

јовица11

Гостин
Никогаш не би се фатил со таква девојка,од две прости причини:Не ме привлекуваат таквите девојки и не се движам во такви кругови па да се фатам со таква.Без лутиш ако некоја металка се најде во постов,али истото би било кога таква би се фатила со тип ко Џастин,значи не е изводливо:smir:

mile_panikaaa

Нормален
Член од
28 април 2008
Мислења
348
Поени од реакции
9
Убоо би било тоа не би требало никого да смета,Кој како сака и шо сака нека слуша.Со партнерот и турбо фолкерка да е би се слагал убоо.Заеби музика има други работе со партнерот неповрзани со музика.:pos2:

kjara

Самовилата
Член од
1 март 2007
Мислења
666
Поени од реакции
1.424
Ja iam merak na metalci mnogu, ali oni nemaat merak na mene :( too fancy sum za niv, ke gi remetat posle deka fatile fancy cura. A ne staam crna obleka i crna shminka ni pod razno.

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Ja iam merak na metalci mnogu, ali oni nemaat merak na mene :( too fancy sum za niv, ke gi remetat posle deka fatile fancy cura. A ne staam crna obleka i crna shminka ni pod razno.
Па кој рече дека ако си металка треба да носиш црно и да ставаш црна шминка ?

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
Неможе да биде ,ако не го изберам.

Партнерот не е нешто што го добиваме на поклон кога ќе се родиме па да незнаеме што да правиме со него ако не ни одоговара,туку е избор кој ќе биде компатабилен со нас,а тој избор не се сведува само на музиката.

Иако наутро несакам да ме буди со метал и навечер несакам да покрива додека во позадина свири нешто на кои моите уши неможат едноставно да се привикнат,но затоа постои компромис и слушалки :vozbud:.

U

UnholY

Гостин
Нема врска.
Стварно сакам превоспитување.

Не можам веќе да ги поднесам тоа металчиштата со коси, дрогираши сите, црно носат, секти....

А, ја сум еден од нив.
Епа, доста е веќе.

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Нема врска.
Стварно сакам преиспитување.

Не можам веќе да ги поднесам тоа металчиштата со коси, дрогираши сите, црно носат, секти....

А, ја сум еден од нив.
Епа, доста е веќе.
И на крај од кога ќе ве завлече по лошиот пат, ќе ве откачи бидејќи се дрогирате, носите единствено црна боја, одите по секти, а вие сте почнале само заради него :(

U

UnholY

Гостин
И на крај од кога ќе ве завлече по лошиот пат, ќе ве откачи бидејќи се дрогирате, носите единствено црна боја, одите по секти, а вие сте почнале само заради него :(
Пример за лабилен карактер.
Не сум ја виновен.

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Да, тотално не е во ред да се осудува.
И што ако е металец/ка?
Кој има право да те осуди или спречи да си ја слушаш музиката само заради неговиот/нејзиниот ограничен ум?

Член од
29 септември 2008
Мислења
5
Поени од реакции
1
Нема врска.
Стварно сакам превоспитување.

А, ја сум еден од нив.
Епа, доста е веќе.
ако е металец тоа не значи дека се дрогира:nenene::nerv:

Член од
29 септември 2008
Мислења
5
Поени од реакции
1
Аааам...металец е дечкото,можда го знае тоа,нели:)...
зборам од лично искуство:)
ако да си металец значи да се дрогираш....незнаев дека сум дрогираш?!?:toe: а и цело мое друштво :nenene:

Kajgana Shop

На врв Bottom