Што ако вашиот партнер/ка има различен вкус за музика или начин на живеење од вашиот?

Член од
6 ноември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
44
Пиииииииииииијем на ЕКС (Трассссс една чаша) Од днааааа до днааааааааа (трас цело шише) Пииииииииијем на Екссс (Неколку истрели од пиштол) Од днааааааааа до днаааааааааа (Тепачка у кафана).

Баш ме интересира од кај го знаеш текстов?Хмм ..И јас не го сакам турбофолкот,но тоа не ги прави ни глупави ни селјанчиша..Секој со својот вкус и кои сме ние да има судиме на другите?
А конкретно за темата:
што ако е металец и тој е човек и како и секој друг би имала нормална врска..Малку се можеби помрачни некако ама тоа воопшто не е лошо,туку привлекува..

Smoke_a_lot

НЕСОПИРЛИВ
Член од
16 март 2008
Мислења
707
Поени од реакции
63
Пуштате Seek and Destroy и се „трескате“

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
a од кај произлегува дека турбофолкерите се педери и со ниска интелигенција ?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Забегавте.
Наредно мислење кое ќе биде офтопик и кое нема да се однесува СТРИКНО на темата,ќе биде избришано.

Имате ПП и МСН,за дообјаснување што е металот,што турбофолкот.

Devil-King

Пациентот од Бардовци
Член од
3 февруари 2007
Мислења
1.009
Поени од реакции
67
Шо ако вашиот партнер е металец металка?
Ќе ви убие во 12 сатот на полноќ и на гробишта ќе ви ја пие крвта.Толку!

Не го претерувај! - модератор

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Имате ПП и МСН,за дообјаснување што е металот,што турбофолкот.
А можат да отворат и нова тема за метал и фолк музиката, ако веќе нема таква зошто ова што го читал се живи глупости и немаат никаква врска со темата.
Иначе јас да се изјаснам, зошто првиот пост на оваа тема не ми беше соодветен на темата. Немам ништо против металците и немам ништо против таква врска, само што ќе имаме проблеми со искачањето и мислам дека таа ќе ми биде најкратката врска.

candybabe

~ПЛАВУШКА~
Член од
16 јули 2008
Мислења
588
Поени од реакции
9
ama bas nisto nema veze ...ako go sakam ke go prifatam takov kako sto e ..i ke slusame muzika zaedno ..hehe..se razbira deka toa ke se bara i od nego ...hoohohoh:pos2::pos2::back:

B

black angel

Гостин
so ko metalcite da se nekoja posebna vrsta na luge pa ke ve goltanat ako idete so niv.....bog da cuva sum idela so metalci i ke idam i ponatamu super luge si se

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
Eптен сте ја отерале темава кај со нетреба, шо е ова препуцавање толкаво бе? Кој има против металците нека излезе на протест не тука да се бламира на темава, и башка не е дали имаме нешто против металот, туку што ако дечкото/девојката е маеталец/ка(пак глупости живи, тики ај да има за шо да се тапи до бесвест), имам и такви и такви пријатели другари, никогаш не им сметала музиката што ја слушаме ние дома, па не сме ни наркомани ни нешто слично кое горе го наведовте, ај се ќе одиме до недоглед, да отворам јас тема што ако вашиот партнер/ка е турбофолкер/ка и до бесфест теми и докажувања за глупости и навреди сакаш ли!

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Малку не се држат до темата некој членови, ама нема врска.
Знам дека ве нервира турбото како појава, посебно ако сте металци некаде помеѓу 18-21...тогаш сигурно ви иде се живо да испоубиете. НО! Не вреди верувајте, сите тие нервози се бесцелни, плус имате тема(барем мислам дека имаше) каде што се дискутира за тоа, оваа е за нешто трето-затоа смирете живци.

Но има навистина некој работи поврзани со темата кој што до ден денеска ми се кине срце кога ќе ги видам. Кога ќе видам некој млад човек виртуоз на некој инструмент како свири кафански работи, а срцето му плаче за Кирк Хамет да го свири.
Уште полошо е со девојките, прекрасна девојки со неверојатен рокерски потенцијал ги тресат цицките на турбо во некој кафич или диско, и се продаваат за една пијачка мислејќи дека ќе начекаат некој имотно обезбеден
Суровата реалност е дека тие мрсни металчуги од кој што се плашаат имаат и повеќе пари, самиот факт ти да купиш инструмент со фул опрема и после да го носиш негде(за што ти треба автомобил) е доволен сам за себе. А јас знам другари што не јаделе месо со месеци за да купат блуза некоја од некој бутик во ГТЦ за да испадне фраер а реалноста е сосема трета.

Но да не бидам скроз офтопик, ако девојчето покаже интерес за одредени песни што ги слушам јас е доволно за мене, па уште ако знае 2 акорда да ги фати...на лице место ја грабам.
А ако е турберка...па у принцип прилично добри има од нив за една вечер така да...ќе си немам проблеми на многу кратки патеки.:pipi:

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Порано имав дечко металец и се си беше супер воопшто не ми сметаше неговиот стил па дури и јас почнав да ја слушам таа музика, а за излегувањата негогаш беше по мој избор некогаш по негов...:smir:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Eптен сте ја отерале темава кај со нетреба, шо е ова препуцавање толкаво бе? Кој има против металците нека излезе на протест не тука да се бламира на темава, и башка не е дали имаме нешто против металот, туку што ако дечкото/девојката е маеталец/ка(пак глупости живи, тики ај да има за шо да се тапи до бесвест), имам и такви и такви пријатели другари, никогаш не им сметала музиката што ја слушаме ние дома, па не сме ни наркомани ни нешто слично кое горе го наведовте, ај се ќе одиме до недоглед, да отворам јас тема што ако вашиот партнер/ка е турбофолкер/ка и до бесфест теми и докажувања за глупости и навреди сакаш ли!
ја ко што видов никој нема ништо против металците ако мислиш на мене извини ако оставив таков впечаток немав намера никој да навредам. само одговорив на високо интелигентниот пост на девил кинг кој отворено си кажа дека сите турбофолкери се прости со ниска интелигенција педери и ми ги ставил азис и боки 13 многу репрезентативен примерок нема што.апсолутни немам ништо против металците тоа беа само некои од стереотипите со кои се среќавам секој ден. и да јас се најдов навреден ,одвреме на време слушам турбо фолк и не сум педер , пијаница и простак

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кога имам парнер не ми е важно каков стил на музика слуша или како се облекува.Парнер без разлика дали металец или било што друго,ми е затоа што јас сум го прифатила онаков каков што е.Поентата ми е..доколку сакаме некого и веке сме го прифатиле за партнер зашто ондак да го осудуваме за глупи работи како што е оваа.Ако го сакам ке го сакам таков каков што е.Инаку не би ми пречело да имам таков партнер се додека се сакаме,се согласуваме и ни е убаво заедно.Не се ограничувам во љубовта во зависност од тоа дали партнерот би бил металец или љубител на некоја друга музика.Јас ке го почитувам него,а и тој мене:smir:

Член од
22 јули 2008
Мислења
93
Поени од реакции
2
не генерализирај пријателе . многу стереотипно размислуваш. сељачана што се облекува педерски и со ниска интелигенција:uvo:. а ја па ко што знам металците се дРоГиранти на хорс и се облакаат ко клошари и се лоши и јадат мали деца и се онакви и такви а добро знаеме дека не е тоа така. што има толку лошо да се развеселиш во кафана на пример на некој му е полесно тоа отколку да се опушти со песни за смрт , депресија сатана итн итн.. сите металци се грди , наркомани самоубијци .... докажани и сега што ? и што ако девојката е металka или турбофолкер ? големи ***** ..... ако и се допаѓа тој стил супер нема да ја присилувам ништо да менува нели си ја сакам таква ко што си е :):):):)
Ne si zapoznaen dobro...koj te ucese neka ti gi vrati parite...!!!!

Ke se vregjame li sega?Ne mi se vrega...stvarno..a vie so mislite deka metalcite se nesto dolno...vi kazav ...neka vi gi vratat parite...Bi odela so metalec i toa kako..!!!!

Член од
18 јули 2008
Мислења
38
Поени од реакции
1
Zosto da ne :) bash bi probal so nekoja metalka :) kako ke bide :) :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom