Малку не се држат до темата некој членови, ама нема врска.
Знам дека ве нервира турбото како појава, посебно ако сте металци некаде помеѓу 18-21...тогаш сигурно ви иде се живо да испоубиете. НО! Не вреди верувајте, сите тие нервози се бесцелни, плус имате тема(барем мислам дека имаше) каде што се дискутира за тоа, оваа е за нешто трето-затоа смирете живци.
Но има навистина некој работи поврзани со темата кој што до ден денеска ми се кине срце кога ќе ги видам. Кога ќе видам некој млад човек виртуоз на некој инструмент како свири кафански работи, а срцето му плаче за Кирк Хамет да го свири.
Уште полошо е со девојките, прекрасна девојки со неверојатен рокерски потенцијал ги тресат цицките на турбо во некој кафич или диско, и се продаваат за една пијачка мислејќи дека ќе начекаат некој имотно обезбеден
Суровата реалност е дека тие мрсни металчуги од кој што се плашаат имаат и повеќе пари, самиот факт ти да купиш инструмент со фул опрема и после да го носиш негде(за што ти треба автомобил) е доволен сам за себе. А јас знам другари што не јаделе месо со месеци за да купат блуза некоја од некој бутик во ГТЦ за да испадне фраер а реалноста е сосема трета.
Но да не бидам скроз офтопик, ако девојчето покаже интерес за одредени песни што ги слушам јас е доволно за мене, па уште ако знае 2 акорда да ги фати...на лице место ја грабам.
А ако е турберка...па у принцип прилично добри има од нив за една вечер така да...ќе си немам проблеми на многу кратки патеки.