Шокантно

• Креатор на темата Креатор на темата Nemiseverue
  • Време на започнување Време на започнување
Ах, како ли само заклучивте дека ми е смешно...?

Абе американци оладете, одма ги извадивте пиштолите... црн хумор е. На некој му се допаѓа, на некој не.

Чил.

Ne placi kit katce jas sum samo na mala prosetka vo drugiot svet...na odmor sum tamu da shmeknam malku i tamu...
ne se sekiraj...ke se vratam i shmek ne ti bega...
P.S. veruvajte vo duhovi...bidejki kako inaku jas sum go napisal ova...
uste eden p.s. utre sobiranka na pogreb u mermer maalo t.e. grobista butel ke vidite golema parcela so mnogu obezbeduvanje na vlezot od kaj ulicata ke ima..strelka sto pokazuva "POGREB SHMEKEROT"...povelete i donesete pobajagi blaga pcenica...i rakiicka za dusa na vasiot pokojnik:)

Шмекерот не е мртов, ТОЈ ВОСКРЕСНА !!

Оддамна сакав да го кажам тоа.:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

R.I.P. Шмеќер.
Сега лом ќе прави во оној свет. Се ќе шмекне. Барем да чува и за нас нешто.

forumgii...mame si ebalo na onoj svet ej...
picku mater...sum se druzel so Bob Marley...Kurt Kobain...Jim Morison...Toma zdravkovic...Jenis Joplin...ludilo si pominav...naednas bidna svetlina...
Jas se najdov na zurka vo Hard Rock...se najdov tamu u veceto koga izlegov se najdov so svoto drustvo..i se izrkav epten...bev tolku sreken sto se vrativ na zemjata...
se sretnav i so cicko sveti Petar...mislese mnogu covekot vikase shmeker shmeker kaj da te stavam...i odluci i mi kaza sveti Petar :.."tvojata misija ne e zavrsena...Treba da ja shmeknesh dora bakojani i da vi ja priznae drzavata pod ustavno ime a posle ke razgledame za u rajot"...bea zborovite na sveti Petar...taka da mili moi forumgii...
od utre postovite neka ne vi glasat RIP Shmeker tuku....
Shmeker voskrese...navistina Voskrese....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom