Konecno novo ime na Drzavava
Begaj bato, pat pod noze i ako moze i nemoj da sevrakas
I prasaj gi roditelite vo kakva Demokratija ziveele, budalo edna
Konecno novo ime na Drzavava
Begaj bato, pat pod noze i ako moze i nemoj da sevrakas
http://www.netpress.com.mk/vest.asp?id=34763&kategorija=1Битушанец...а Рубинчо Заревски? Иста приказна! Најбитна е рекламата, а не релевантноста на доказите. СРАМОТА! САМОКРИТИКА?
Капка по капка изворче. Од неколку изворчиња река, река која ќе смете се од сдс шљамот.Капка вода во океан? Така се перат ВМР-ОВЦИТЕ?
Смиленски е личност достојна за почит? Ако кажуваме вицеви, да се префрлиме во друга тема!http://www.netpress.com.mk/vest.asp?id=34763&kategorija=1
А Смилеенски? Одлука донесена само ден после одлуката во Хаг. И уште верувате и се палите на политичари...
За да зборуваш за факти треба да имаш докази..А ти Димитар како 16 годишен имаш само збир на информации и тоа чаршиски...А што толку чини Заев ?
Еве јас сум струмичанец и ќе го критикувам.
Убаво си кажа некој погоре, со 10 палми, 1 км поплочен тротоар, 5 семафори и фонтана и ние снесовме јајца ?
Факт е дека Заев градел трговски на приватни имоти, без да исплати оштета, и тука автоматски е крив, а ние струмичаните малце ако не го ставаме локал патриотизмот на прво место ќе увидеме многу работи, ама такви сме, не сите ама повеќето се такви.
Почит?! Никако. Друг е зборо... Како само беше спектакуларно приведуван, и сеа... ослободување.Смиленски е личност достојна за почит? Ако кажуваме вицеви, да се префрлиме во друга тема!
Имам докази, ама не се за на форум.За да зборуваш за факти треба да имаш докази..А ти Димитар како 16 годишен имаш само збир на информации и тоа чаршиски...
Почекајте не му ставајте на човекот бесилка додека не се докаже дека е крив...
Ова болдираното на мене ми изгледа како - Ние Вмровците ја гледаме реалноста, а вие Сдсмовците НЕ!А што толку чини Заев ?
Еве јас сум струмичанец и ќе го критикувам.
Убаво си кажа некој погоре, со 10 палми, 1 км поплочен тротоар, 5 семафори и фонтана и ние снесовме јајца ?
Факт е дека Заев градел трговски на приватни имоти, без да исплати оштета, и тука автоматски е крив, а ние струмичаните малце ако не го ставаме локал патриотизмот на прво место ќе увидеме многу работи, ама такви сме, не сите ама повеќето се такви.
Да не те викаат за сведок...:pos2:Имам докази, ама не се за на форум.
.
Ти па како авет си..после секој мој пост се појавуваш...Abe Marcus tebe za se te biva be pa toa e samo forum i ostaj neka si kazuvat decata so i kak imat so si pa ti tuka na tatko ti da ne e pa site znaame deka niz forumite 90% se carsiiski maabete ama ti si najpametnio tuka izgleda
Нема врска, јас зборував за менталитетот на струмичани, никаде не спомнав партии.Ова болдираното на мене ми изгледа како - Ние Вмровците ја гледаме реалноста, а вие Сдсмовците НЕ!
Не.Да не те викаат за сведок...:pos2:
Ако е се чисто, зошто брат љубе бегал во Хрватска?Мало потсетување за децата на СДСМ.
Немојте да се жестите толку.
Сетете се на Хари и неговата хајка на ВМРО
Колку луѓе настрадаа и на кој начин. Јохан беше од дома уапсен и предаден на Хаг без да му се остави можност сам да се предаде. Па сега имаме ваква пресуда. Брат Љубе мораше да бега во Хрватска , па и таму го гонеа.
Ако сакате може уште да броиме, па да видиме кој како апсел во државава.
Па бил успешен Зајко или не, ќе си оди на суд па нека се бори таму. Како разбрав имал доволно пари за адвокат а и СДСМ ќе му помогне со протести