Jungle TV

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Гледам пишува дека е национална а зашто ја нема на сите кабелски оператори во Македонија како што е А2, или слаба им е рекламата.

Абе оваа телевизија е на канал 5 новата или? Знае ли некој? Зошто глеав на тв и канал 5 имале нова телевизија ама нема на кабловска нешто за нејзе. Можеби оваа е.

оваа е од сопственкот/сопствениците на сити, клуб фм и метрополис...
брејк е човекот... барем така мислам...

Аха фала многу за информација. А за чоекот што вика пишува напред нека прочита и он дека во еден пост некој пишал мислам и некако. Тоа не значи дека јас не сакам да се одигурам со уште еден пост или да дознаам повеќе.

Зошто глеав на тв и канал 5 имале нова телевизија ама нема на кабловска нешто за нејзе. Можеби оваа е.
Не е таа новата на Канал 5. Новата на Канал 5 е Канал 5 плус и се емитува како тест-сигнал на сателитот Intelsat 18.0 W
Kanal5+%20baner%20copy.jpg

Не е таа новата на Канал 5. Новата на Канал 5 е Канал 5 плус и се емитува како тест-сигнал на сателитот Intelsat 18.0 W
Kanal5+%20baner%20copy.jpg

ова мислам ќе биде стандардно реемитување на канал 5 на сателит, а не нешто ко а2 или сител 3

Ме интересира кога ке поминат трите месеци грејс период која што ја имаат сите сателитски телевизии кога можат да емитуваат што сакаат како експериментална програма, што ке пуштаат сите овие. Како Џангл ке пуштаат странска музика која нема да може ни да ја платат, како А2 ке емитува Премиер лига (сега тоа го прави на диво)? Ако стартот на сиве овие е криминален (да појаснам сателитски канали се Џангл, А2 и онаа глупост Сител3) како ли ке продолжат понатаму? Да не се лажеме ама сега Џангл пушта музика за која нема платено авторски права. За разлика од Сити радио, кое емитува од тафталиџе до драчево, Брејкот ке си има проблеми со Џангл.

Абе нека имаат телевизиите што е можно подобра програма , важно е да има што да се гледа, а тоа останатото е нивни проблем, они си знаат.

Некој знае као се вика песната шо ја има на џинглот тоа Jungle TV мн кратко трае...

Абе А2 легално ја прикажуваат Премиер Лигата а за Џангл незнам

Легално??? Ме насмеа? Знаеш колку чини Премиер лига да се емитува на сатлеит??? Нова и ХТВ не е митуваат на сателит т.е. кодираат а не па А2. Ме изнасмеа

Легално??? Ме насмеа? Знаеш колку чини Премиер лига да се емитува на сатлеит??? Нова и ХТВ не е митуваат на сателит т.е. кодираат а не па А2. Ме изнасмеа
убаво што те изнасмеа, и воопшто убаво е кога човек се смее само што ме интересираше од која телевизија си... бидејќи имаш цели 5 поста, и сите се однесуваат на македонскиве телевизии...:back:

убаво што те изнасмеа, и воопшто убаво е кога човек се смее само што ме интересираше од која телевизија си... бидејќи имаш цели 5 поста, и сите се однесуваат на македонскиве телевизии...:back:
Е добро...признавам....ме фати. Уредничка во Алфа сум.... Боже, зар мора да работам во ТВ за да имам логика на размислување???Ме интересира телевизија и медиуми воопшто. Студирам новинарство. Затоа ми се интересни тие форуми. Ама еве за тебе ветувам дека многу скоро ке бидам активна и на тема секс. Се надевам дека редовно ке ми реплицираш...

Е добро...признавам....ме фати. Уредничка во Алфа сум.... Боже, зар мора да работам во ТВ за да имам логика на размислување???Ме интересира телевизија и медиуми воопшто. Студирам новинарство. Затоа ми се интересни тие форуми. Ама еве за тебе ветувам дека многу скоро ке бидам активна и на тема секс. Се надевам дека редовно ке ми реплицираш...
Мила ај кога веке работиш во Алфа, кажи до каде е работата за Алфа да ја гледаме преку сателит, се работи нешто на тоа или не.

Мила ај кога веке работиш во Алфа, кажи до каде е работата за Алфа да ја гледаме преку сателит, се работи нешто на тоа или не.

Ја мислам дека само онака тропна... Ако добро сфатив...
После тоа рече Божжее, зар мора ли да работам во ТВ??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom