Кога би биле дух?

• Креатор на темата Креатор на темата Тикви4ка
  • Време на започнување Време на започнување
Прашањето беше „кога би биле дух?“ и мене прво ми текна тоа што го напишав и затоа го напишав. На некој работа за зезање му иде да напише, на некој романтика на друг нешто трето и така...

Секој ќе пише во зависност на она што му се дешава во моментот и во зависност од неговата личност- психологија...
Патем... Ја и романтичар сум затоа и ваков пост ништо чудно за мене :pipi:
да те земеа под звое вечерва илија и дима ко мене што ме зедоа немаш појма какви филмови би ти се вртеле низ глава...

инаку и би сопкала луѓе ко би била дух и би им заплеткувала врвки

да те земеа под звое вечерва илија и дима ко мене што ме зедоа немаш појма какви филмови би ти се вртеле низ глава...

инаку и би сопкала луѓе ко би била дух и би им заплеткувала врвки

Верувам :pos: Можам да замислам...
Гледаш дека до момент е цела работа и дека до тоа во момент што ти се случува или ете ти што си зборела :)

:tapp::tapp:hahha jaka tema
koga bi bil duh....kje sum najlosiot i bezmilosen duh i kje odam da ziveam vo GRCIJA se razbira :pos2::pos2:

ке ги плашам тие шо ме нервираат:pos2:

Ќе направам селекција на луѓе кои според мене би заслужиле тропање по врати и крцкање по паркет во 3-4 наутро.

Би бил заебан дух.... арно рече џини грл... ќе крцкам паркети и ќе шетам кај што не ми е местото, а желби не исполнувам :baeh: .... макар и трипати да ми ја тријат.... ламбата.

Еве да речеме дека сте станале духови
што би правеле?
мислам настрана тоа би помагале и бла бла ствари...

јас лично ко би била дух би му се закачила на некого и би го следела.. би му шепотела дека вечно ќе сме заедно.. ќе му се појавувам од нигде никаде.. ќе учествувам во плановите што си ги праи...
ќе ме снемува и таман мислел се откачил од мене ќе му се појавам и ќе му терам бош муабети..

или во парк ќе си седам и некој ко ќе поминува а при тоа нема жива душа на увце би му шепнала: не бегај

Кога би бил дух секој ден кога комшиката се тушира ќе и влегувам во веце.
Кога би бил дух ќе го плашам народот кога ќе си оди накај дома.
А,да кога би бил дух ного ќе крадам:)

Ќе се гледам во огледало како ми стои:nesvest:

Има во 3тиот дел на Каспер моменат кога духовите влегуваат во тела на рандом типци, па може таа идеја да ја искористам, само да го одберам среќникот.:)

ќе си се шетам низ град и нека ме гледаат па нека бегаат,исто така ке глеам некои женски како се бањаат,ке му одтидам на Караманлис ќе го пласшам ќе му викам признај ја Македонија инаку вечно ќе те следам
ама најважно од се ќе бидам добар дух

Ќе се гледам во огледало како ми стои:nesvest:

Има во 3тиот дел на Каспер моменат кога духовите влегуваат во тела на рандом типци, па може таа идеја да ја искористам, само да го одберам среќникот.:)
Koga bi bil duh sekoj den ke odam kaj komsikata u banja koga se banja i ako mozam da vleguvam vo tela ke vlezam vo teloto na Svarci i ke gi e**m site prostitutki vo Kalifornija.:pos2:

Кога би бил Дух-Тешко на комшиките :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom