I
InF3cTeD
Гостин
колку ли е само точно овоа....money...they can buy everything in 21 century![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
колку ли е само точно овоа....money...they can buy everything in 21 century![]()
:pos2:али не постои грд човек со сексапил .. ако некој е сексапилен тогаш е и убав .. или имаш друга дефиниција за сексапил .. и не мора да биде манекен .. него некоја барем просечна убавина ..али шо е тоа за тебе .. не е тоа твој критериум
ете сепак според тебе ти е убав...па идеш понатака...ама да викаш овој е грд....ама го сакам? не тупи сеа...доста не ти иде веќе..знам truth sucks ама мора да признаеш дека е така....И не е.Секој има свое мислење за убав и грд.На пример мојот вкус и вкусот на другарка ми не се поклопуваат воопшто.
а што се однесува до сексапил,има и посебна тема за тоа на форумов каде поголем дел од членовите не се согласуваат дека изгледот е исто што и сексапилот.Едноставно,нечие држење може да биде привлечно,начинот на кој се изразува....
И не е.Секој има свое мислење за убав и грд.На пример мојот вкус и вкусот на другарка ми не се поклопуваат воопшто.
а што се однесува до сексапил,има и посебна тема за тоа на форумов каде поголем дел од членовите не се согласуваат дека изгледот е исто што и сексапилот.Едноставно,нечие држење може да биде привлечно,начинот на кој се изразува....
Тоа искрено е навреда,бар за мене.А треба и за секој да биде.Не е возможно да дејствуваат парите врз мојот избор на било каков начин(не знам по кој пат го кажувам ова)money...they can buy everything in 21 century![]()
убаво овоа...ама голема е веројатноста ти да си 1/1000 со вакво мислење....Тоа искрено е навреда,бар за мене.А треба и за секој да биде.Не е возможно да дејствуваат парите врз мојот избор на било каков начин(не знам по кој пат го кажувам ова)
пер мислиш дека мене ми е мило да го кажам тоа?Тоа искрено е навреда,бар за мене.А треба и за секој да биде.Не е возможно да дејствуваат парите врз мојот избор на било каков начин(не знам по кој пат го кажувам ова)
Пиши сега...у тетратка твоја...Шмекерот и голем +При бирањето на партнер јас не седнувам дома со тетратка и пенкало па да ставам плусови и минуси.It just happens![]()
пер мислиш дека мене ми е мило да го кажам тоа?
ете денес у рамстор 50 годишен тип...видов со девојка што сам јас можам да ја сонувам и глеам у порничи
еве и уште една слика
![]()
то е...не ми е баш по ќеф да кажам оваа али тоа е вистината..јбг
некој ја прифаќа..а некој со сила сака да докаже дека не е така
Доколку ти си налетувал на девојки кои немале 2 грама мозок во главата,им бил важен изгледот и тоа дали нивниот дечко има кеш да ги части и кола каде што ќе можат да му ја ,,возвратат,, услугата,не е причина да ги сместуваш сите во таа категорија.Не можам да одречам дека има такви со лопата да ги ринеш и се срам за женскиот и човековиот род воопшто,но овде зборуваме за нормални луѓе кои си ги средиле приоритетите во животот.
И сега ти сакаш да кажеш дека сите девојки се како овие....
Или уште полошо сакаш да кажеш дека јас спаѓам во таа група:uvo:
Јас погоре во еден пост кажав
па и јас зборувам за нормалните....не за форумџите...сеа сите знаеме дека ниту еден не е ист...како што е у реалност..некој е храбар и прифаќа тоа...некој се прави мадафака и вика ист сум...е не сме брат..јбг...Доколку ти си налетувал на девојки кои немале 2 грама мозок во главата,им бил важен изгледот и тоа дали нивниот дечко има кеш да ги части и кола каде што ќе можат да му ја ,,возвратат,, услугата,не е причина да ги сместуваш сите во таа категорија.Не можам да одречам дека има такви со лопата да ги ринеш и се срам за женскиот и човековиот род воопшто,но овде зборуваме за нормални луѓе кои си ги средиле приоритетите во животот.
Кешот си има и те како битна улога..него шо е муабетов..врз основа на што заклучивте дека грдите се попаметни,..ипак мислам дека убавите имаат поголема шанса за просперитет,. поприфатени се од страна на средината и секако имаат поголема шанса за успех,..било да е тоа на љубовен или деловен успех,..пер мислиш дека мене ми е мило да го кажам тоа?
ете денес у рамстор 50 годишен тип...видов со девојка што сам јас можам да ја сонувам и глеам у порничи
еве и уште една слика
![]()
то е...не ми е баш по ќеф да кажам оваа али тоа е вистината..јбг
некој ја прифаќа..а некој со сила сака да докаже дека не е така
и не се прави сеа нешто демек навреда...и ти се свесна...20 годишен дечко се жени со 80 годишна баба ...и мн обратни случаи....
јбг излеговме оф топик ама то е то...изтледот е битен но не признавате
Да баш така,убавите се попросперитетни и поприфатени,додека грдите треба да се борат за да го добијат она што на убавите им е подадено на послужавникКешот си има и те како битна улога..него шо е муабетов..врз основа на што заклучивте дека грдите се попаметни,..ипак мислам дека убавите имаат поголема шанса за просперитет,. поприфатени се од страна на средината и секако имаат поголема шанса за успех,..било да е тоа на љубовен или деловен успех,..