Дали е најважен изгледот на партнерот?

• Креатор на темата Креатор на темата bella
  • Време на започнување Време на започнување
:pos2:али не постои грд човек со сексапил .. ако некој е сексапилен тогаш е и убав .. или имаш друга дефиниција за сексапил .. и не мора да биде манекен .. него некоја барем просечна убавина ..али шо е тоа за тебе .. не е тоа твој критериум

И не е.Секој има свое мислење за убав и грд.На пример мојот вкус и вкусот на другарка ми не се поклопуваат воопшто.
а што се однесува до сексапил,има и посебна тема за тоа на форумов каде поголем дел од членовите не се согласуваат дека изгледот е исто што и сексапилот.Едноставно,нечие држење може да биде привлечно,начинот на кој се изразува....

И не е.Секој има свое мислење за убав и грд.На пример мојот вкус и вкусот на другарка ми не се поклопуваат воопшто.
а што се однесува до сексапил,има и посебна тема за тоа на форумов каде поголем дел од членовите не се согласуваат дека изгледот е исто што и сексапилот.Едноставно,нечие држење може да биде привлечно,начинот на кој се изразува....
ете сепак според тебе ти е убав...па идеш понатака...ама да викаш овој е грд....ама го сакам? не тупи сеа...доста не ти иде веќе..знам truth sucks ама мора да признаеш дека е така....

не ме чуди ова .. тука повеќето работи се обратни од реалната статистика:toe:

money...they can buy everything in 21 century :toe:
Тоа искрено е навреда,бар за мене.А треба и за секој да биде.Не е возможно да дејствуваат парите врз мојот избор на било каков начин(не знам по кој пат го кажувам ова)

Тоа искрено е навреда,бар за мене.А треба и за секој да биде.Не е возможно да дејствуваат парите врз мојот избор на било каков начин(не знам по кој пат го кажувам ова)
убаво овоа...ама голема е веројатноста ти да си 1/1000 со вакво мислење....

Добро да не ја тупиме стварно!!!
Можеби на некој му е чудно моето размислување ама такво е.Во многу прилики мојот избор ме изненадил и мене самата ама тоа е тоа,против некои работи не сакам да одам.
При бирањето на партнер јас не седнувам дома со тетратка и пенкало па да ставам плусови и минуси.It just happens :toe:

пер мислиш дека мене ми е мило да го кажам тоа?
ете денес у рамстор 50 годишен тип...видов со девојка што сам јас можам да ја сонувам и глеам у порничи
еве и уште една слика
IMG_0182.jpg

то е...не ми е баш по ќеф да кажам оваа али тоа е вистината..јбг
некој ја прифаќа..а некој со сила сака да докаже дека не е така

и не се прави сеа нешто демек навреда...и ти се свесна...20 годишен дечко се жени со 80 годишна баба ...и мн обратни случаи....
јбг излеговме оф топик ама то е то...изтледот е битен но не признавате

При бирањето на партнер јас не седнувам дома со тетратка и пенкало па да ставам плусови и минуси.It just happens :toe:
Пиши сега...у тетратка твоја...Шмекерот и голем + :) Грд сум...ама сексапилен...

И си генерализираме, генерализираме.. Фаци сме на форум, јебешга. Мојот став е општ дефулт модел за се`.

Грда девојка да има убав дечко.. ма нее, невозможно! Остај милионските исклучоци. Учете од мојата идеологија!!!

Да бе, секоја врска се базира на пари!

Инфекшн, друже, одмори од темава ебаго.

ете денес у рамстор 50 годишен тип...видов со девојка што сам јас можам да ја сонувам и глеам у порничи
еве и уште една слика
IMG_0182.jpg

И сега ти сакаш да кажеш дека сите девојки се како овие....
Или уште полошо сакаш да кажеш дека јас спаѓам во таа група:uvo:
Јас погоре во еден пост кажав
Доколку ти си налетувал на девојки кои немале 2 грама мозок во главата,им бил важен изгледот и тоа дали нивниот дечко има кеш да ги части и кола каде што ќе можат да му ја ,,возвратат,, услугата,не е причина да ги сместуваш сите во таа категорија.Не можам да одречам дека има такви со лопата да ги ринеш и се срам за женскиот и човековиот род воопшто,но овде зборуваме за нормални луѓе кои си ги средиле приоритетите во животот.

И сега ти сакаш да кажеш дека сите девојки се како овие....
Или уште полошо сакаш да кажеш дека јас спаѓам во таа група:uvo:
Јас погоре во еден пост кажав
Доколку ти си налетувал на девојки кои немале 2 грама мозок во главата,им бил важен изгледот и тоа дали нивниот дечко има кеш да ги части и кола каде што ќе можат да му ја ,,возвратат,, услугата,не е причина да ги сместуваш сите во таа категорија.Не можам да одречам дека има такви со лопата да ги ринеш и се срам за женскиот и човековиот род воопшто,но овде зборуваме за нормални луѓе кои си ги средиле приоритетите во животот.
па и јас зборувам за нормалните....не за форумџите...сеа сите знаеме дека ниту еден не е ист...како што е у реалност..некој е храбар и прифаќа тоа...некој се прави мадафака и вика ист сум...е не сме брат..јбг...
а за тоа тиа каква си јас не знам:) не те знам доволно...ама најверојатно не си :XD: оти да беше немаше да се караш со мене у форум туку ќе беше у некоја дискотека ...
е сеа...зш фино љјепо не прифатиш дека е така...
мислам факт е тоа дека физичкиот изглед не привлекува најмногу....па после иде карактер разбирање ова она..
ако имате некој што е добар со карактер изглед лом...викате: те сакам како БРАТ со големи букви.....викате: најдобар другар си ми.
ама од друга страна некој мајчин што изгледа убаво....со него излегувате , него си го сакате...:toe:

еве и уште една слика
IMG_0182.jpg

и не се прави сеа нешто демек навреда...и ти се свесна...20 годишен дечко се жени со 80 годишна баба ...и мн обратни случаи....
јбг излеговме оф топик ама то е то...изтледот е битен но не признавате
Кешот си има и те како битна улога..него шо е муабетов..врз основа на што заклучивте дека грдите се попаметни,..ипак мислам дека убавите имаат поголема шанса за просперитет,. поприфатени се од страна на средината и секако имаат поголема шанса за успех,..било да е тоа на љубовен или деловен успех,..

Кешот си има и те како битна улога..него шо е муабетов..врз основа на што заклучивте дека грдите се попаметни,..ипак мислам дека убавите имаат поголема шанса за просперитет,. поприфатени се од страна на средината и секако имаат поголема шанса за успех,..било да е тоа на љубовен или деловен успех,..
Да баш така,убавите се попросперитетни и поприфатени,додека грдите треба да се борат за да го добијат она што на убавите им е подадено на послужавник

Ajde i jas da proseram nesto:)
Znaci izgledot e biten za nekoja da ti fati oko, a posle te osvojuva so svojot karakter!!!
Znaci bitno e i edno i drugo, iako kako sto veke kazaa clenovite nad mene, denesnite vrski glavno se baziraat na kes:(
Segde mozeme da vidime kako ubavi zenski setaat so grdi momcinja, mamini sincinja bogatasi koi nemaat ni gram pamet. Sigurno ne gi odbrale ni radi izgled ni radi karakter, nego KES be bratce. Ali oni spagaat u posebna kategorija SPONZORUSI I BOGATASI. Ne mora da znaci deka grdite se popametni (cista glupost), nitu pak deka se karakterno podobri (toa si e individualno).
No i da kazam deka sekoj si ima svoj vkus za ubavina. Moze mene me privlekuva izgledot i karakterot na nekoja licnost za koi nekoi dr nislat deka e sosem losa vo toj aspekt. Znaci sekoj si rasuduva na razlicen nacin:)
A i sekoj znae koi mu se dostrelite........

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom