Што научивте од последната врска во која бевте?

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Дека не треба да правиш се за некој,не треба....

Член од
23 март 2008
Мислења
685
Поени од реакции
165
Nauciv deka ne treba da veruvam bezrezervno da sakam bezuslovno,da bidam slepa pred vistinata,nema pred okolinata i najbitniot moment SEKOJ BEZ SEKOGO MOZE se bilo navika.

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
многу тепање време со 'фраери'

НЕ
!

bezobrazna

...Paste
Член од
7 август 2008
Мислења
440
Поени од реакции
27
дека не треба да му одиш по кефот на секој и дека на тој што највеке му верував :tapp: гадно ја заеба работата на крај... памет за другпат!!! ке биде подобро,има време...:pipi:

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Дека сум многу подобра личност кога сакам, дека САКАМ да сакам, и дека се би сторил за саканата затоа што гледајќи ја неа среќна ме прави и мене среќен и потполен...

Член од
13 април 2008
Мислења
429
Поени од реакции
7
Vo poslednata vrska nauciv kako boli pred se koga nekoj te lazi,da ne veruvam vo se i sesto i da ne udiram so glava vo zid zasto boli

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Научив да сакам, да простувам, да толерирам, да прифатам некого со сите негови маани и доблести, да возвишувам, да бидам возвишена, да живеам и да прифатам некого во мојот живот поклонувајќи му го тронот... ама сега се падна во вода. Што и да сум научила- Заборавив :(

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Научив дека...колку и да сакаш, љубовта на едниот не е доволна за двајцата...

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Научив ....ништо изгледа не сум научила.
Дека колку повеке се обидуваш да му биде добро на другиот толку повеке ке ти се качи на глава, ке те набеди да поверуваш дека целата вина е во тебе, а не во него, дека , еден кога сака малку е, дека за љубов се потребни 2 ца!
Дека залудно се обидувам да ги средам работите...неможам сама се да постигнам , ми треба помош од другата страна....
Научив дека никогаш таа поддршка нема да ја добијам

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.832
Дека никогаш више нема да се заљубам!

E

`EsCaPe`

Гостин
Научив дека не сум за врска:costumed2
Иако е постар постов, морав да го цитирам.

Главно, тоа е, затоа што сум премногу себична и си имам високи критериуми, веројатно затоа не ми успеваат врски, не дека проблемот е у нив, у мене е.

:tapp:

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Тоа шо го научив и од претходната(ама очигледно не сум го запаметил доволно долго):
Less cannabis.
That way,you could actualy see when someone is playing mindfuck games with you,and end it in time.
И да,уште нешто.
Лугето трошат толку многу енергија за да се заштитат себеси од удари,болка и одржување на здравиот разум,што забораваат на убавината што доаѓа со комплетно препуштање на емоциите(колку и тоа да звучи погрешно,недозволиво и срања).
Го научив тоа,бидејќи и самиот,несвесно почнав да го правам.
И веројатно ќе продолжам да го правам до крај,едноставно поради страв.
А колку само не сакав да го знам ова.

Kajgana Shop

На врв Bottom