Како да не пишувате англиски!

DDvl

Иден Психијатар
Член од
13 април 2008
Мислења
166
Поени од реакции
2
Текстоф е мала репрезентација колку се учи англиски у ЈБТ ... девојчево доби 4ка за текстоф ... не заради англискиот ... туку заради тоа што беше краток ... Мене ми се стемни пред очи коа ми го дадоа да го прочитам ... Видете и самите за себе !!!

My Friend's boyfriend loves me!!!
My best friend have a problem for a year. She really love him. I was thinking that and he loves her but before two weeks we were on the party and he told me that he loves me and that he can't to leave with me not with my friend, he is with her just ti see me, I don't love him, I don't want to be my boyfriend and is just my friend's boyfriend. My friend is very happy with hi, but she doesn't know the truth. B L E A S E tell me what to do ? How can I help her because I really love my friend, and I really love her and I think that she disorved the best...

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Толку знаат и професорите, посебно професорките од новата генерација, кои дипломираат благодарение на миничите.

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Па така е .. Коа зборат со деканот само прашуваат „Што оценка ќе имам, упс ми падна пенкалцето може да го поткренете неможам да клекнам од миничот а и тангата ми е тесна“
И одма тука со добар просек полагаат и ајде на работа..
За ова 1 , 1- би дал дури !

Член од
18 април 2008
Мислења
876
Поени од реакции
213
малееее кај нас овоа таман за 1- ќе е доволно ( имат ставно такви оценки и тоа бајги а и 0 исто така се популарни оценки )

Шмики

Byakugan
Член од
12 март 2008
Мислења
743
Поени од реакции
16
My Friend's boyfriend loves me!!!
My best friend have a problem for a year. She really love him. I was thinking that and he loves her but before two weeks we were on the party and he told me that he loves me and that he can't to leave with me not with my friend, he is with her just ti see me, I don't love him, I don't want to be my boyfriend and is just my friend's boyfriend. My friend is very happy with hi, but she doesn't know the truth. B L E A S E tell me what to do ? How can I help her because I really love my friend, and I really love her and I think that she disorved the best...
Ијаааааааа, за вакво нешто толкава бандера у дневник и лупам. Да не може ни на крај да ја поправи. Па јас повеќе знам од оваа бе шо сум осмо одд. цц имало и вакви :uvo:

ScaryGirl

Lurker
Член од
19 јуни 2008
Мислења
303
Поени од реакции
4
:tapp:јас знам повеќе од ова

DDvl

Иден Психијатар
Член од
13 април 2008
Мислења
166
Поени од реакции
2
Абе бев на часот кога професорката и ја стави оцената ... и сите почнаа да се бунат ... Али оваја неке ни да чуе ... Вика точно и е се бе ...

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Хаха, пак е арно, штом не пишала и со нешто малку кирилица, онака да прошара пак е ок.. :pos:
Абе бев на часот кога професорката и ја стави оцената ... и сите почнаа да се бунат ... Али оваја неке ни да чуе ... Вика точно и е се бе ...
maibi shi was shotet from the stori :toe:

VaZzilL

Сантино Џеновезе
Член од
23 април 2007
Мислења
921
Поени од реакции
39
Абе многу сте биле мирни. Одма право востание, револуција... има за 10 години у историја учебници да учат за случајов...
Инаку писмената не за 1, една огромна нула како ѓеврек да и напишат у дневник. Ама изгледа професорката си рекла: Ex, се потрудило девојчето :)

tiffany

Тифаниум
Член од
20 мај 2007
Мислења
742
Поени од реакции
13
maibi shi was shotet from the stori :toe:
Сигурно сигурно, пa aко било кај Софка, ништо не ме изненадува :pos: И јас се загрижив додека читав, среќа жива палома имав покрај мене :cry:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Или па крај краева може тестот го спремала кај професорката :pos:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Да да, можам да замислам кој труд го вложила цурата за текстов...
И кај мене у класот има ваков пример, и стави 4 на едно моме кое е прав дудук за јазици и кога побаравме објаснување проф. вика: “Па таа е трудољубива“... трудољубива мај ес требаше да и речам :tapp:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
јас учам во ЈБТ , сака некој со мене да се натпреварува во англиски ? :ne_zboram

хехе... сепак мислам дека е до ученичката :helou:

Devil-King

Пациентот од Бардовци
Член од
3 февруари 2007
Мислења
1.009
Поени од реакции
67
Јас дигав востание ако во тест или што и да е еден поен имав помалце или некој онака добил еден поен на тестови-без разлика дали менува на оцена или не.Само да излезе правдата.

Kajgana Shop

На врв Bottom