Како да не пишувате англиски!

• Креатор на темата Креатор на темата DDvl
  • Време на започнување Време на започнување
Абе бев на часот кога професорката и ја стави оцената ... и сите почнаа да се бунат ... Али оваја неке ни да чуе ... Вика точно и е се бе ...

Арно професорката не добила камен или тупаница во глава,да беше ова кај нас,ке директорката ке одевне :pos2:

ем глупа професорка ем глупа ученичка. 2ин1...Е ај сеа? :)

Све ова се дешаваше кај проф. Маргарита по англиски шо ми предава у ЈБТ ... немаш појма со терсене професорка е ... сите мирни на час оваја се дере тишина ... сите уќутуваме и оваја пак се дере ... не знам шо и е на професорката ...

Све ова се дешаваше кај проф. Маргарита по англиски шо ми предава у ЈБТ ... немаш појма со терсене професорка е ... сите мирни на час оваја се дере тишина ... сите уќутуваме и оваја пак се дере ... не знам шо и е на професорката ...
Што години рече дека е ?

Па може едноставно е ретардирана...:nesum:

ма јако е ова не е за жалење, ти да вииш коа ке ми пишеше 1 пошо и се спротиставив дека trainers се патики наспроти нејзиното дека биле тренерки...

Текстоф е мала репрезентација колку се учи англиски у ЈБТ ... девојчево доби 4ка за текстоф ... не заради англискиот ... туку заради тоа што беше краток ... Мене ми се стемни пред очи коа ми го дадоа да го прочитам ... Видете и самите за себе !!!

My Friend's boyfriend loves me!!!
My best friend have a problem for a year. She really love him. I was thinking that and he loves her but before two weeks we were on the party and he told me that he loves me and that he can't to leave with me not with my friend, he is with her just ti see me, I don't love him, I don't want to be my boyfriend and is just my friend's boyfriend. My friend is very happy with hi, but she doesn't know the truth. B L E A S E tell me what to do ? How can I help her because I really love my friend, and I really love her and I think that she disorved the best...
Мира и предава англиски?

Кој и да и предава, и двете се за жалење.Едната би требало малце да пооди на курс, а другата и на курс или да се врати на факултет.Миничи не носат знаење:star:
Инаку текстов е:pos2::pos2:
Уште во 4-то одд се учи за посесивно с, а не во средно да не знае.

Аиии ами вакви грешки да има некој студент кој уште од 5то одд. учи англиски? Имаше случај на часот по англиски колегите од другите институти да не знаат да одговорат на прашање од типот: How many cinemas are there in Skopje? :tapp: :nesvest:

Иначе пак ке кажам професорката е Маргарита и има околку 30~35 год, Од англиски везе нема, не знае 2 реченици точни да склопи ... а предава у ЈБТ ... срамота ...

јас учам во ЈБТ , сака некој со мене да се натпреварува во англиски ? :ne_zboram

хехе... сепак мислам дека е до ученичката :helou:

Хехе, Тигар, не ја споредувај Александра со некоја си Маргарита таму. Александра е класи погоре, професорка каква што секој би посакал. Таков однос професор - ученик никаде не се наоѓа. Ако ми стане класна од септември, шампањско ќе пукнам.:) Нашата генерација полага англиски на матура со сите бодови гарантирано(со исклучоци нормално).

П.С. ДДвл, Маргарита да не е една така попуничка со плава коса?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom