Маички со натписи

Comic

Syntarginaris
Член од
14 април 2010
Мислења
430
Поени од реакции
32
retard_mock_screen.jpg
оваа ја порачав од една страна од еден user од Јутуб, ако го знаете FLuffeeTalks

Член од
27 јуни 2010
Мислења
55
Поени од реакции
2
Не идете кај тој во Рамстор.Катастрофа еј.Или кај студенскиот или кај зелено пазарче.
Mожеш да пообјасниш каде поточно се наоѓаат тие..да ги наречам продавници.
И цена..?

Koko Roko

Oh Mr. Topper!!!!!!
Член од
21 јуни 2010
Мислења
623
Поени од реакции
563
И цена..?
Едното е кај Кузман студентскиот, на почетокот на улицата за кај Два Златника. Цената со маичка е 600ден. во една боја + 150 за секоја наредна боја, а со своја маичка мислам дека е 500 ден. ама не сум баш сигурен.

Член од
10 април 2009
Мислења
337
Поени од реакции
16
Од кај ја зема?
П.С. Со здравје да си ја носиш!:):)
Фала:D Иначе ја земав од една продавница кај парк, кај тобакото по таа уличката коа идеш и одма на ќошот има една продавница за уметнички слики, па фризерница па оваа за маициве.

И цена..?
Во рамстор ич не се квалитетни ко коцки испаѓаат сликите и избледуваат со перење, кај зелено пазарче имаш, 400 денари е принтање на текст со нивна маичка, а 300 со твоја, и 600 ден принтање на слика со нивна маичка, а 500 со твоја.

I

Intex

Гостин
Печатница на натписи во Струмица да има, и колку е печатењето (маица од мене, натпис од нив, или и двете заедно од нив)? Фала.:)

Г

Грејвдигер

Гостин
Печатница на натписи во Струмица да има, и колку е печатењето (маица од мене, натпис од нив, или и двете заедно од нив)? Фала.:)
Имаш кај дистрибуцијата што е печатницата. Еее на времето ка печатааме тестовите тама :icon_lol:. 300-400 денара беше, не се сеќавам точно оти одамна беше ка питувах. Може другата недела да одаме да питаме, право да питам и у шо формат да им носам.

Член од
5 јули 2009
Мислења
1.123
Поени од реакции
205
кај тој на зелено пазарче што штампа мајци дизајнот на USB ,CD , испринтан на лист како треба да мус е однесе?:toe:

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
кај тој на зелено пазарче што штампа мајци дизајнот на USB ,CD , испринтан на лист како треба да мус е однесе?:toe:
Као сакаш, моеш и по e-mail да му пратиш.

Член од
27 јуни 2010
Мислења
55
Поени од реакции
2
Фала:D Иначе ја земав од една продавница кај парк, кај тобакото по таа уличката коа идеш и одма на ќошот има една продавница за уметнички слики, па фризерница па оваа за маициве.

Во рамстор ич не се квалитетни ко коцки испаѓаат сликите и избледуваат со перење, кај зелено пазарче имаш, 400 денари е принтање на текст со нивна маичка, а 300 со твоја, и 600 ден принтање на слика со нивна маичка, а 500 со твоја.

А дали знаеш дали би требало нешо да однесам на усб како сакам или..?
И за колку дена би биле готови,ако знаеш?

--- надополнето ---

LoveMetal напиша:
А дали знаеш дали би требало нешо да однесам на усб како сакам или..?
И за колку дена би биле готови,ако знаеш?
А каде поточно кај зелено пазарче?

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Грејвдигер ти кажа за таа печатница до дистрибуцијата, Дело се вика или Дељо мање битно.
Сакааме да печатеме там мајци ние, ама сакааме 3-4, таа теткицата там ни кажа оти за 3 мајци не им се исплаќало да ја оклучуват машината и ништо не биде.
После еден другар беше пак да пита и беа му испечатиле. 200 за мајца, и 200 за печатењето А4 формат, значи 400 денара се на се. Ама квалитето не е баш нај нај, сега гледам бојата е почнала да излева, 3 месеци му е.

I

Intex

Гостин
Грејвдигер ти кажа за таа печатница до дистрибуцијата, Дело се вика или Дељо мање битно.
Сакааме да печатеме там мајци ние, ама сакааме 3-4, таа теткицата там ни кажа оти за 3 мајци не им се исплаќало да ја оклучуват машината и ништо не биде.
После еден другар беше пак да пита и беа му испечатиле. 200 за мајца, и 200 за печатењето А4 формат, значи 400 денара се на се. Ама квалитето не е баш нај нај, сега гледам бојата е почнала да излева, 3 месеци му е.
Благодариме.:)

Инаку, вчера загледав на Чаршијата у Стумица печатница, ми кажаа дека е 400 денари за маица од мене. Ваљда 600 со се од нив. Само не знам каков е квалитетот.

Грејвдигер, јас на едното, ти на другото место да печатиме?

П.С. Ivan^^, квалитетот во смисла на лошо печатено, или брзо излегува?

Kajgana Shop

На врв Bottom