Маички со натписи

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
Не идете кај тој во Рамстор.Катастрофа еј.Или кај студенскиот или кај зелено пазарче.

имам една No smoking..од Охрид..и планирам да си печатам уште 2-3 ако се ефтини..:icon_bigg:icon_bigg
:toe:

каде има кај зелено пазарче принтани маици?

Тоа кај пазарче колку кошта од маичка?

Зависи од големината на натписот... Малку е скап тоа ќе ти кажам... Ја принтав две кај него.

каде има кај зелено пазарче принтани маици?

Го знаеш влезот на Зелен Пазар од страната кај шо се наоѓа Градска болница? Од кај автобуската...
Е па од таму коа одиш накај Зелен Пазар, дуќанчето е во една од двете високи кули, и ќе му дое од твое десно... ќе видиш имаат една кукла надвор облечена е во маичка на која пишува „Принтаме маички“

Тоа кај зеленото пазарче се наоѓа во една од тие кулите по 12 спрата што имаат,црвени.Да цената ти ја одредува според големината.Најефтино ти е само букви.Мене 300 ми зема али комотно може да се каже ептен квалитетно е.

Колку скап?Јас сакав слика на маичка да стаам не натпис и поима нема дали може ако не ке си напраам со некој cool натпис.....а тебе колклу ти излегоа пари тие две шо си ги принтал кај него круме?

Колку скап?Јас сакав слика на маичка да стаам не натпис и поима нема дали може ако не ке си напраам со некој cool натпис.....а тебе колклу ти излегоа пари тие две шо си ги принтал кај него круме?

1) Првата ми е црна маица (од него беше маицата купена - он ги продава по 200 денари) и јас сакав да ми испринта
I FUCK
ON THE
FIRST
DATE

и ми вика пошо е у 4 реда натписот ќе те кошта 400 денари + 200 денари маичката = 600.
Ако било у 3 реда, ваљда 300 ќе ми земеше незнам... Мене скапо ми се виде некако...
А за квалитетно, онака квалитетно е....

2) Втората маица исто од него но на сеа сакав

i <3
beer

таа ме кошташе 500 денари... е сеа оваа има два реда ама пошо срцето било црвено (имало 2 бои демек) 300 денари ми зема за натписот

Се на се... алчен е... нема фиксна цена типот..

3) Инаку имам и ваква маица која ја купив готова испринтана, ме чинеше 500 денари..
maica_1.png

ама не од кај него... од овде...
http://madebymacedonians.com/

godsbusy_small.jpg

gods-busy-blk2.gif

Има некој начекано ваква маичка? Одамна барам ама немам начекано.

Барам една маица али никако да ја најдам по нетов.
Имитација на пума е само што место пума пишува свиња и место пумата има една свиња.Некоја слика да постир од тоа.Јас ја гледав негде али не ми текнува сеа.Изгледа беше на онаа српската страна со натписи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom