Знам дека сум напор, ама не ми е блиску Рамстор па да "тркнам", што пари зимаат на моја маица ако ми принтаат(и бела да е)?Може да им дадеш твоја слика, ама принтаат во CMYK, а не RGB и сликата која што ти ќе им ја дадеш на маица ќе излезе во многу поразлични бои, затоа би ти препорачала прво ти да смениш канал.
Немаат струкирани, само такви како на Братот во различни големини.
А за твоја маица... рекоа дека може, ама тешко дека ќе успеат да ти испринтаат, зашто во моментов не можат ни на нивните црни да принтаат, само на белите.
Значи, овде идеш на среќа.
А што не си напраиш ти твој дизајн за мајцата у форма на слика..?Можда глупо прашањево , ама , принтат ли имиња и бројки на дресови, во Рамстор ? Нормално со "оригиналниот" фонт ...
Како да подесам на PNG во Фото-факин-шоп?Еве вака еден стручен совет за сите што сакаат да принтаат илустрации или слики на маица за да им испаднат подобри, затоа што не е пљукни залепи работата.
Прво резолуцијата на сликата да не биде под 300dpi (резолуција не е тоа 1024х768)
Форматот во кој што ќе ја носите сликата да не биде jpeg туку png
И нормално како и секоја принтерска машина поскапа од 150 евра принта во CMYK(Cyan Magenta Yellow Carbon) а не во RGB(Red Green Blue) (RGB sucks)
Според сликите би требало да ви стане многу појасно ЗОШТО треба да ги направите такви вашите илустрации (лееј колку сум најдобар)
Ама немој JPG слика да ја преправаш во пнг, нема да добиеш ништоКако да подесам на PNG во Фото-факин-шоп?
Иам фотошоп 7,0 и нема таква опција.Лесно, одиш на save as и одбираш формат пнг
U can't get in! There's no room in da car!Омг замисли каков превод би акнале кретените од телевизииве
Oва второво звучи толку лигаво,шмизлинско и простачко шо ќе се срамам што сме од иста држава кога ќе те видам со таа блуза. Ама сериозно! Земи си најобично Don't You Fyrom Me, или пак Fuck Greece! со средниот прст и не се замарај, а не такви глупости. :nesum:Skoro ke si napraam 2 maicki so ke si gi nosam strogo u oh ili u struga 24/7 na koj ke pisuva:
"Od skopje sum..OTEPAJ ME!" i toa smao pozadi..da ne vidish koa ti se uletuvaat..
Znam deka ne e preporaclivo..ali so nea i u taxi ke si se vozam
e da..i planiram da si napraam edna..
Don'tcha FYROM meh! Biatch!
кажете каде може да ми испечатат??????????????????