Книги кои НЕ би ги препорачале

• Креатор на темата Креатор на темата Nemiseverue
  • Време на започнување Време на започнување
И дека Бајрон бил хомосексуалец не чинел.

Абе, анасана...

Пабло, а бе, сеа да не го читаме Бајрон дека Аурора пишуе матурска дека е дерпе!?

Не, јас мислам дека Дитас е врв на литературата а романот Земја од Е. Зола не чини.

Кај прочита дека реков нешто против Бајрон?
Како е можно против омилениот поет чии сонети ги имам препрочитано милион пати да серам?

Доволно е што го исхомиславизира и што ќе го исхомиславизираш и натаму!

Инаку, нова книга за непрепорачуење:

Shadow God - Aaron Rayburn

И дека Бајрон бил хомосексуалец не чинел.

Абе, анасана...

Нема врска...можеби оти некои се косат оти загинал за Грција.

Ова и турчин ќе рече..нормално искосен од историската неправда од 1св-одземањето на островите..

Не препорачувам....

Advanced method's for disarming mines,and constructing IED.

Дали ќе биде во ред ако продолжите со дискусиите за книгите во соодветната тема која се вика “Тука коментираме книги“?

Едноставно цитирајте го рачно членот и текстот со помош на
[./quote] и продолжете си ја дискусијата. Нормално, исфрлете ја точката во второто quote. :helou:

.....За кого бијат камбаните!!.....може има некоја поента, ама човече, 600 страни за да опишат 3 дена !
Јас додека ја читав имав впечаток дека луѓето се во планината со месеци,сеќа што прочитав критика одпосле,инаку ќе ја утнев цела писмена на времето....искрено, премногу тупење. :toe:

.....За кого бијат камбаните!!.....може има некоја поента, ама човече, 600 страни за да опишат 3 дена !
Јас додека ја читав имав впечаток дека луѓето се во планината со месеци,сеќа што прочитав критика одпосле,инаку ќе ја утнев цела писмена на времето....искрено, премногу тупење. :toe:
Божеееее, Хемингвеј немал поента, тупел, шо нема да чујам!!

Лечи се море еееееј!!!!!!!!!!!!!!!

Не ја препорачувам книгата од Љубчо Г. онаа, за неговиот комитско-војводски живот! Де бе, онаа шо ја нашиша ко ѓо мемоари нешо, коа и пред да стане премиер, а потоа бугарин.
Не сум ја читал, ама можам да претпоставам каква е.

Додуше на ова цитираново му ја препорачувам, на иста фреквенција се со Шубчета, и за него Хемингвеј беше шит! Ама Дитас беше звер!

Божеееее, Хемингвеј немал поента, тупел, шо нема да чујам!!

Лечи се море еееееј!!!!!!!!!!!!!!!

.....а ти научи да читаш ! :wink:

Вош.а, тупење, а?? Хемингвеј тупење, а??

DAMN, не ми се свиѓа и не ја препорачувам и, ДА тупење ми е и што сега???......не се нервирај, жити се, ствар на вкус, ок??

Порасни едно две три педи за да може Коче дарој да ти реди...!

I не ја препорачувам и книгата The killing gift Од Bary Wood!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom