Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Izgleda ti si glup. Pa ne gledas deka se zafrkava, a ti tuka mu kazuvas dali e glup. Covekot e dosta inteligenten i ima dobra smisla za humor. PozdravTi glup si ili trenjiras ?
Не бе само те зафркавам...Ti glup si ili trenjiras ?
Не бе само те зафркавам...
Секогаш ми беа ... да речиме... интересни... типои во стилот “Брат запафкај една тревка и ќе сфатиш шо се кажува во книгата (филмот)“
Демек , во нормални околности и при нормални услови (температура, влажност на воздухоти притисок не е во состојба да ги разбере работите туку му требаат хемиски супстанции да му ја поттикнат имагинацијата. Као, ја су уметник ал ако сум под дејство на наркотици, инаку без нив за к.р не ме бива... зато малце така те гибнав да видам како ќе реагираш.
дете ти проопагираш употреба на трева при читање на Библија !?!?Gresite mnogumina od Vas bidejki Biblijata ja tolkuvate bukvalno a ne malce open mind...aj probajte so trava da ja citate ...pa ke praime muabet :tv:
Ти замислуваш синодот на МПЦ во задимена просторија кај што подават џоинто од еден до друг и велат “пооооо сега ми е јасно шо сакал да каже павле во Коринтјаните 15:5“Gresite mnogumina od Vas bidejki Biblijata ja tolkuvate bukvalno a ne malce open mind...aj probajte so trava da ja citate ...pa ke praime muabet :tv:
Da be , jas sum rastafarijanec :smir: Znaes sto e toa ?
Добро бе, ти се читаш ли шо пишеш?!Јас сваќам. Исус сам себе си се зачнал... тој е нешто како прво бебе из епрувете
Свети ДухBeverly Hills напиша:Исус, Бог...кое е третото лице?
Мајката!Добро бе, ти се читаш ли шо пишеш?!
Не си ти арен....Мајката!
Јас да читам што сам сум напишал!!
А ти тогаш шо ќе правиш ако јас и пишам и читам, се знае бе ред овде се знае кој е да пиши а кој да чита!
Абе сака да ни објасни на поедноставен начин, ама не бива оти ние сме со ограничен ум и затоа светото тројство ни изгледа како необјасниво. Може да се објасни но ние не можеме. Како може три лица, а иста личност да се. Еве просто објаснување. Планината кога ја гледаш од едната страна, после ако ја погледнеш од другата гледаш како друг планина да е, ако ја погледнеш од висина опп гледаш како трета планина бидејки е различна, а сепак за иста планина станува збор. ПоздравНе си ти арен....
Па како тогаш можеш да си дозволиш да си кажеш бебе из епрувете?!?!?! Кога едно со друго врска си нема што ти викаш...![]()