Дали некој знае кој му е на Исус Христос татко?

• Креатор на темата Креатор на темата Petar-Taz
  • Време на започнување Време на започнување
Ti glup si ili trenjiras ?
Не бе само те зафркавам...
Секогаш ми беа ... да речиме... интересни... типои во стилот “Брат запафкај една тревка и ќе сфатиш шо се кажува во книгата (филмот)“
Демек , во нормални околности и при нормални услови (температура, влажност на воздухоти притисок не е во состојба да ги разбере работите туку му требаат хемиски супстанции да му ја поттикнат имагинацијата. Као, ја су уметник ал ако сум под дејство на наркотици, инаку без нив за к.р не ме бива... зато малце така те гибнав да видам како ќе реагираш.

Ај без трипови не ја уништувајте темата..Winston..без навреди кон членови..

На крај краева нека проверат ДНК да видат кој е таткото :back:

Не бе само те зафркавам...
Секогаш ми беа ... да речиме... интересни... типои во стилот “Брат запафкај една тревка и ќе сфатиш шо се кажува во книгата (филмот)“
Демек , во нормални околности и при нормални услови (температура, влажност на воздухоти притисок не е во состојба да ги разбере работите туку му требаат хемиски супстанции да му ја поттикнат имагинацијата. Као, ја су уметник ал ако сум под дејство на наркотици, инаку без нив за к.р не ме бива... зато малце така те гибнав да видам како ќе реагираш.

Ne be, speci ne se vredja od mene

Pa prasaj be speci , dal sum duval i do koe soznanie sum dosol sto mi vrtis odokolu pases treva , ne sum ja ovca da ja pasam zatoa ti rekov dal si glup ili trenjiras , posto rece od selo si nekoe ednas ako pamtam pa mislev ne znaes deka ne e treva samo za pasenje al ok cool

Ako ne primeti bachko rekov malce open mind da se vleze treba pri tolkuvanje na svetite knigi , eve ja ednas bachko koa razmisljav taka napafkan dojdov do zaklucok deka toa e u stvari ego , super ego i potsvessta ...svetoto trojstvo bachko a tuka nema koj na kogo mu e tatko se e edno te isto odnosno energija taka da ... treba malce porelax da se razbiraat tie raboti bachko .

Aj sea kazi ti na koi drogi si gi cital svetite knigi tipuem na LSD :helou:

Gresite mnogumina od Vas bidejki Biblijata ja tolkuvate bukvalno a ne malce open mind...aj probajte so trava da ja citate ...pa ke praime muabet :tv:
дете ти проопагираш употреба на трева при читање на Библија !?!?
Немам зборови со кои би ти ја објаснал феноменалоноста на ова твоја изјава. “Зачури тревка, па ќе ти се отвори мозоко “ !?!? (инаку затворен ти е?
мене не ми треба хемикалија да читам и разбирам ниту ми треба изговор да се прам ненормален од типот “знаиш јас сум несфатена поетска душа зато се дрогирам“... (инаку сум златно дете).
Gresite mnogumina od Vas bidejki Biblijata ja tolkuvate bukvalno a ne malce open mind...aj probajte so trava da ja citate ...pa ke praime muabet :tv:
Ти замислуваш синодот на МПЦ во задимена просторија кај што подават џоинто од еден до друг и велат “пооооо сега ми е јасно шо сакал да каже павле во Коринтјаните 15:5“
!?!?!?

Da be , jas sum rastafarijanec :smir: Znaes sto e toa ?

Znaci sea si protiv upotreba na drogite a onoj tvojot idol Menson moze da churi i da se tripuva ja da ne mozam ... ako taka brishi go i ne go idealiziraj vishe ...ni nego ni negovata poezija koja e protiv neli establishmentot.

Znaci ti ne se drogirash ??? E sea stvarno me iznenaduvash ... znaesh ti deka trevata e spomnata u biblijata i e koristena ???

A toa za sinodot i ne ti e losha ideja :smir: Dobar film site bi bile happy :pos2:

Da be ja sum pes koj kuca na tastatura :pos2: koa ke se naduvam se zdobivam so magicni moki za komunikacija so lugeto :pos2: Koj ti sepna ova ..toa nindzite ?

Aj prasaj gi za tatkoto na Isus koj bil so vikaat ???

Добро бе, ти се читаш ли шо пишеш?!
Мајката!
Јас да читам што сам сум напишал!!
А ти тогаш шо ќе правиш ако јас и пишам и читам, се знае бе ред овде се знае кој е да пиши а кој да чита!

Мајката!
Јас да читам што сам сум напишал!!
А ти тогаш шо ќе правиш ако јас и пишам и читам, се знае бе ред овде се знае кој е да пиши а кој да чита!
Не си ти арен....
Па како тогаш можеш да си дозволиш да си кажеш бебе из епрувете?!?!?! Кога едно со друго врска си нема што ти викаш... :tapp:

Не си ти арен....
Па како тогаш можеш да си дозволиш да си кажеш бебе из епрувете?!?!?! Кога едно со друго врска си нема што ти викаш... :tapp:
Абе сака да ни објасни на поедноставен начин, ама не бива оти ние сме со ограничен ум и затоа светото тројство ни изгледа како необјасниво. Може да се објасни но ние не можеме. Како може три лица, а иста личност да се. Еве просто објаснување. Планината кога ја гледаш од едната страна, после ако ја погледнеш од другата гледаш како друг планина да е, ако ја погледнеш од висина опп гледаш како трета планина бидејки е различна, а сепак за иста планина станува збор. Поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom