Кои заштитни програми ви се инсталирани на компјутерот?

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
nod32 и Windows Defender
Замени го Windows Defender со Microsoft Security Essentials. Засега, бетата што ја имам, прилично добро се покажува, за тие што се на Vista / Win 7 а не сакат некој посложен антивирус, ќе бидат задоволни од MSE. Ама ќе почекаме уште малку, уште е бета, има време уште повеќе да се подобри.

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Вие што користите Eset Smart Security и Нод32, компјутерите ви се пуни со вируси само тоа да знаете.

Kaspersky Internet Security 2010 користам.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Вие што користите Eset Smart Security и Нод32, компјутерите ви се пуни со вируси само тоа да знаете.

Kaspersky Internet Security 2010 користам.
Aбе ај не заебавај

Вие што користите Kaspersky Internet Security компјутерите ви се полни со вируси така да си знаете.
Знаеш ли дека Kaspersky со пирацка лиценца не работи како што работи на trail верзија и оргинал лиценца ? така да ако имаш пирацка лиценца тебе компјутерот ти е пол со вируси

noviot

Форевер Aлоун :(
Член од
19 април 2006
Мислења
446
Поени од реакции
170
Јас си користам само Avast на win7 , друго не ми треба пошто сум искусен корисник што знае на кои страни да сурфа и на кои линкови да не клика :helou:

Член од
7 септември 2008
Мислења
693
Поени од реакции
21
Korsitam :

Kaspersky Internet Security 2010
McAfee Total Protection 2009

dobra kombinacija

sega zasega nema virus probieno :) ke vidime za ponataka :)

Член од
11 јануари 2009
Мислења
722
Поени од реакции
90
Aбе ај не заебавај

Вие што користите Kaspersky Internet Security компјутерите ви се полни со вируси така да си знаете.
Знаеш ли дека Kaspersky со пирацка лиценца не работи како што работи на trail верзија и оргинал лиценца ? така да ако имаш пирацка лиценца тебе компјутерот ти е пол со вируси
А што ти оргинал лиценца користиш?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
На работа оргинал лиценца користам од KIS а дома си користам ESET 4
А од кај па ти знаеш што и како со пиратска и оригинална?

А што правиме што јас ја имам неограничената BETA (ама уствари финална) верзија?

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
А од кај па ти знаеш што и како со пиратска и оригинална?

А што правиме што јас ја имам неограничената BETA (ама уствари финална) верзија?
Знам оти дома го имав инсталирано касперски и го користев со нелегална лиценца и на USB имав тројанец кој дома не ми го јавуваше а на работа ми го покажа, стај го на траил верзија користи го ке видиш дека поубаво работи

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Знам оти дома го имав инсталирано касперски и го користев со нелегална лиценца и на USB имав тројанец кој дома не ми го јавуваше а на работа ми го покажа, стај го на траил верзија користи го ке видиш дека поубаво работи
Истиот ден си пробал со исти апдејт?

И те прашав, кога си толкав експерт, што со нас кои користиме "бета ама финална" верзија. Бидејќи има и таков хак за него, оО ти хакеру.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Истиот ден си пробал со исти апдејт?

И те прашав, кога си толкав експерт, што со нас кои користиме "бета ама финална" верзија. Бидејќи има и таков хак за него, оО ти хакеру.

да не се фалам ама секој што се разбира малце во кракирање Software знае каде е слабата точка на апликацијата е во регистрите (и плус некој Софтвер што треба да користиш ) еве ти со бета клучеви го користиш касперски фајнал правиш две измени во регистрите рестарт правиш и ете ти бета работат на фајнал, ме повлече за јазик ја го имам кракувано Kaspersky 7 пред 2 години на ногу лесен начин

и знај дека касперски не го прави истиот Апдејт со пирацка лиценца и со оргинал лиценца
Ако толку сакаш користи го така не ти брани никој :wink:

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Aбе ај не заебавај

Fail.

By the way, користам моментално NOD32 и MSE на Windows 7 x64.

Kajgana Shop

На врв Bottom