Кои заштитни програми ви се инсталирани на компјутерот?

• Креатор на темата Креатор на темата Kvizii
  • Време на започнување Време на започнување
пред неколко дна сними "antivir" а пред тој ништо :vozbud:

САМО АВАСТ 4.8, НАЈЗАКОН АНТИВИРУС Е!

Релативно прашање :)
Јас веќе подолго време сум на нод32, инаку повеќе од 2 години бев со Kaspersky додека користев XP ама еве сега на Windows 7 RTM (7600 build)
ми зафркава KIS 2010 односно не ми се пали оперативниов и најдов дека е некој проблем со регистрите па останува да средат тоа...
Како и да е нод32 како што реков претходно е одлична замена и користи малку хардверски ресурси притоа не оптеретува оперативен за разлика од некои други заштитни програми.

јас сега немам ниеден:toe:

Релативно прашање :)
Јас веќе подолго време сум на нод32, инаку повеќе од 2 години бев со Kaspersky додека користев XP ама еве сега на Windows 7 RTM (7600 build)
ми зафркава KIS 2010 односно не ми се пали оперативниов и најдов дека е некој проблем со регистрите па останува да средат тоа...
Како и да е нод32 како што реков претходно е одлична замена и користи малку хардверски ресурси притоа не оптеретува оперативен за разлика од некои други заштитни програми.

Незнам дали си информиран за ова... :)

You can download Kaspersky Anti-Virus for Windows 7 here.

Не сум ни јас којзнае колку информиран (не ни го прочитав текстот на сајтот), али од чаршиски муабети што се вртат низ сајберов мислам дека има посебна верзија од Kaspersky за Windows 7 :toe:

Незнам дали си информиран за ова... :)

You can download Kaspersky Anti-Virus for Windows 7 here.

Не сум ни јас којзнае колку информиран (не ни го прочитав текстот на сајтот), али од чаршиски муабети што се вртат низ сајберов мислам дека има посебна верзија од Kaspersky за Windows 7 :toe:

Да, меѓутоа сеуште е Release Candidate, како и да е фала за информацијата.

Јас користам Norton Internet Security (NIS) 2009 и сум презадоволен. Ем брз ПЦ, ем заштитен.

Сам свој антивирус.... На канта конфигурација ко мојата, досега немам ништо накачено без да можам да го зачистам рачно :pos2:

Инсталирани? Резидентни, нерезидентни-Spybot S and D, Hijack this, Norton antiv., Ad-aware PE. Имав и zonealarm firewall и Mcafee, али ги тргнав, крцкаше.
Параноја, очигледно :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom