Кои заштитни програми ви се инсталирани на компјутерот?

ACHQ

hawk
Член од
18 јули 2009
Мислења
702
Поени од реакции
73
пред неколко дна сними "antivir" а пред тој ништо :vozbud:

DarkoG

Better then ever before.
Член од
19 август 2008
Мислења
701
Поени од реакции
81
САМО АВАСТ 4.8, НАЈЗАКОН АНТИВИРУС Е!

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Релативно прашање :)
Јас веќе подолго време сум на нод32, инаку повеќе од 2 години бев со Kaspersky додека користев XP ама еве сега на Windows 7 RTM (7600 build)
ми зафркава KIS 2010 односно не ми се пали оперативниов и најдов дека е некој проблем со регистрите па останува да средат тоа...
Како и да е нод32 како што реков претходно е одлична замена и користи малку хардверски ресурси притоа не оптеретува оперативен за разлика од некои други заштитни програми.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
јас сега немам ниеден:toe:

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
Релативно прашање :)
Јас веќе подолго време сум на нод32, инаку повеќе од 2 години бев со Kaspersky додека користев XP ама еве сега на Windows 7 RTM (7600 build)
ми зафркава KIS 2010 односно не ми се пали оперативниов и најдов дека е некој проблем со регистрите па останува да средат тоа...
Како и да е нод32 како што реков претходно е одлична замена и користи малку хардверски ресурси притоа не оптеретува оперативен за разлика од некои други заштитни програми.
Незнам дали си информиран за ова... :)

You can download Kaspersky Anti-Virus for Windows 7 here.

Не сум ни јас којзнае колку информиран (не ни го прочитав текстот на сајтот), али од чаршиски муабети што се вртат низ сајберов мислам дека има посебна верзија од Kaspersky за Windows 7 :toe:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Незнам дали си информиран за ова... :)

You can download Kaspersky Anti-Virus for Windows 7 here.

Не сум ни јас којзнае колку информиран (не ни го прочитав текстот на сајтот), али од чаршиски муабети што се вртат низ сајберов мислам дека има посебна верзија од Kaspersky за Windows 7 :toe:
Да, меѓутоа сеуште е Release Candidate, како и да е фала за информацијата.

Doctor Who

Half Life™
Член од
4 август 2009
Мислења
11
Поени од реакции
0
Јас користам Norton Internet Security (NIS) 2009 и сум презадоволен. Ем брз ПЦ, ем заштитен.

T

The Blob

Гостин
Сам свој антивирус.... На канта конфигурација ко мојата, досега немам ништо накачено без да можам да го зачистам рачно :pos2:

Член од
28 март 2006
Мислења
17.782
Поени од реакции
12.249
Инсталирани? Резидентни, нерезидентни-Spybot S and D, Hijack this, Norton antiv., Ad-aware PE. Имав и zonealarm firewall и Mcafee, али ги тргнав, крцкаше.
Параноја, очигледно :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom