Го мразам овој клуб затоа што...

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
1. Ливерпул

Лидер кој ја предводи оваа топ 3 група а зошто ме нервира!?
- Кога играт без Жерард и Торес играт како аматерски клуб во ист стил како Алмерија или Тенерифе, немат добри играчи, трансферите секоја година им се промашени.
- Во Англија неможат да освојат титула повеќе од 10 год. незнам точно колку беше, а во лига на шампиони играт многу незгодно, ги победуват големите клубови а губат од клубови од ранкот на Фиорентина, Бордо...
- Рафа Бенитез. За овој тренер порано имав многу добри мислења за него, но последните неколку години се гледа дека брзо ќе си оди од Ливерпул. За него само Жерард и Торес треба да ги има во тимот за тој да може да победува.
- Рекордер по соборени ливчиња во кладилница. Од пред 1 недела кога играа 0-0 се заколнав дека веќе никогаш во животот нема да го ставам па макар бил 100% сигурен и да биде 10 коеф.
За третата подточка те подржавам.Делумно и за втората

За првата.Извини ама мојот клуб нема толку пари како твојот да може да купи 10 бомба играчи и од тие 8 души да уништи и пак да се има ефект.Кога би имале пари да ги доведеме: Зидан,Бекам,Фиго,Роналдо,други Роналдо,Кака би била друга прикаска.Кога би имале бонуси да направиме милион промашувања и уништувања кариери(многу се да ги набројувам.кажи еден кој играл во Реал подобро одколку во предходниот тим) и ние би биле главни.Ама тука леже зајакот што ни со тоа пак не сте главни и нема да бидите.Оваа година го нема Ливерпул да ве тресне ама ќе се најде некој...
Извини вака немам ништо против тебе ама ете у меѓувреме кажав кои тим неможам да го смислам...Во тој круг се Јуве поради мутавата игра,Манчестер поради ланските 13 победи со 1:0.Не толку Челзи колку неговите фанови кои не знаат кои се Ѕола,Хазелбенг,Десаи,Лесо,Виали,Бабајаро итн

Член од
6 јануари 2010
Мислења
248
Поени од реакции
54
arminija bielefelet tie pravat vlez-izlez ne gi sobira ni vo prva ni vo vtora mora posebna liga da im se naprai so bohum i kajzerstaulern i keln da si igrat vaka me nerviraat epten bezveza timovi

P

PoisonLady

Гостин
Манчестер Јунајтед!
Ако кажам дека сум фан на Баерн Минхен верувам дека одма ќе сфатите зошто,но за оние кои сепак не знаат: заради среќната победа во финалето 1999 година кога практично им ја украдоа титулата на баварците...

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
INTER zatoasto ZEMAT titulli na MASA :pusk:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
јувентус одсекогаш сум ги мразел дека :
ми играа глуп фудбал кога беа шампиони,
калчополи,
тапа се на европска сцена деценијава(со исклучок едно финале)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
1.Барселона-Се знае зошто но некако порано и не ја мразев толку(некој ќе рече сега почна да го победува Реал)па и не е баш така.Почнав да ја мразам многу ога почна Роналдињо да игра,тој ми е најантипатичен играч на планетава,истото продолжува сега и со Меси.Со исклучоци како Чави имам поштовање и спрема други класа играчи кои излегле од овој цигански клуб.
2.Милан-Мој братучед навива за Милан и од секогаш сум се противел со него.
3.Баерн Минхен-
истото како и Милан,плус што е Германски клуб.

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Арсенал-Никогаш овој тим воопшто не сум го сакала.И др.важна причина..Машките од мој клас се за Арсенал..-Сакам да сум контрадикторна..Знаат да се преценуваат..Кога само ќе се сетам како провоцираа кога Реал испадна од ЛШ,ама кој последен се смее-најслатко се смее.
Баерн Минхен-Многу непредвидлив тим,еднаш ти се чини на дното се,другпат на врвот..Преферирам објективни нешта..Не,така непредвидливи.Или ќе биде-или не.
Барселона-Единствено нешто што таму го почитувам е Меси.Може да прогураат и други играчи..ама едноставно тимот не знае да диши,ако Чави не им ја направи играта и Меси не даде гол..Колку што знам тимот не се содржи од само 2 играча..

M

Mario Gómez

Гостин
Арсенал-Никогаш овој тим воопшто не сум го сакала.И др.важна причина..Машките од мој клас се за Арсенал..-Сакам да сум контрадикторна..Знаат да се преценуваат..Кога само ќе се сетам како провоцираа кога Реал испадна од ЛШ,ама кој последен се смее-најслатко се смее.
Баерн Минхен-Многу непредвидлив тим,еднаш ти се чини на дното се,другпат на врвот..Преферирам објективни нешта..Не,така непредвидливи.Или ќе биде-или не.
Барселона-Единствено нешто што таму го почитувам е Меси.Може да прогураат и други играчи..ама едноставно тимот не знае да диши,ако Чави не им ја направи играта и Меси не даде гол..Колку што знам тимот не се содржи од само 2 играча..

:back:

H

-HRO

Гостин
Челзи и Џон Тери највеќе ги мразам од сите!
Највештачки клуб ми е,никогаш не сум го сакал!
Полни се со ѕвезди и невидена пара се врти во клубот и пак се тапаци!
До пред 3 години еден навивач немаа,сега повеќето за Челзи станаа наеднаш пошто земаа 2 титули по ред,и после тие титули се замислуваат дека се некој тим што гази се пред себе т.е. нафурани се и се к*рчат многу!
А Џон Тери ми е најодвратната фаца во животот шо сум ја видел и највише ме нервира! :nesvest:

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
1.Milan:Zatoa sto koga pocnuva sezonata na niv pamet im sedi samo na LS,Seria A sekogas im bil na 2 plan.Berluskoni najgolema mafia vo italia da bide BO$ na tim kako Milan:tapp:,Narednite 5 godini Milan nemoze da osfoi nisto ni vo italia nitu vo evropa zatoa sto treba celiot tim ramont da go praa Pirlo31 G,Favali 35,Gatuzo 32,Dida/Abiati 35/33,Inzagi 36...
2.Real:Real e tim sto saka da osvoi se vo edna sezona i zatoa ostanuva so prazni race,nepamtam eden dobar igrac da izleze od skolata na Real :uvo:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
Јувентусссссссссссссссс, од кога им земаа на Интер титула со судии у директен дуел!!!!!!!!!!!! за шампионска титула! На Роналдо кога не му свринаа пенал за у ЗАТВОР!!! и во следна акција пенал за Јувентус...:tapp::tapp:

Цел живот ќе ги мрзам за тоа (ЦЕЛ) не ни зборам за тоа колку други уткамции имаат местено абе Zingo не им е рамен :pos2:

Член од
30 април 2009
Мислења
790
Поени од реакции
38
Ја мразам ЦСКА Софија затоа што со измислени од комунистите по оно време за да биде конкуренција на славниот Левски.Секогаш си биле лансирани од судиите и повеќето им титули са зарад тоа.Неможам да ги трпам.:uvo::uvo:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
1.Milan:Zatoa sto koga pocnuva sezonata na niv pamet im sedi samo na LS,Seria A sekogas im bil na 2 plan.Berluskoni najgolema mafia vo italia da bide BO$ na tim kako Milan:tapp:,Narednite 5 godini Milan nemoze da osfoi nisto ni vo italia nitu vo evropa zatoa sto treba celiot tim ramont da go praa Pirlo31 G,Favali 35,Gatuzo 32,Dida/Abiati 35/33,Inzagi 36...
2.Real:Real e tim sto saka da osvoi se vo edna sezona i zatoa ostanuva so prazni race,nepamtam eden dobar igrac da izleze od skolata na Real :uvo:
Изгледа дека пратиш фудбал само последниве 2 сезони така да не си слушнал за Раул,Касиљас,Гути...:pos2:

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Изгледа дека пратиш фудбал само последниве 2 сезони така да не си слушнал за Раул,Касиљас,Гути...:pos2:
Kako sto znam i raul ste go kupile kako talent 17/18godini od Zaragosa.
Neznam so koj pamet se smees ovja so 2/3-jca sakas da se pofalis,Guti nee nekoe igraciste
Taka da treba :kesa: a ne da se smees:back:

Kajgana Shop

На врв Bottom