Го мразам овој клуб затоа што...

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
хмм па секој фан на Барса го мрази реал и обратно!!

Значи реал го мразам бидејќи со нив сме вечни ривали и невозможно е да не го мразиш ривалот!

Челзи го мразам бидејќи мене ми изгледаат како да играат без љубов кон клубот,такви што го сакаат клубот можеби се само Тери и Лампард.

Едно време го мразев Јувентус бидејќи сите мечеви победуваа со 1-0 или 2-1 и не прикажуваа никаква игра..но по Калчополи симпатичен тим ми е...бидејќи покажаа срце и врвните играчи останаа и во Серија Б.

Еспањол-ги мразам бидејќи и покрај тоа што се од Барселона секогаш помило им е да и помогнат на реал...секогаш кога играме со нив има искри на теренот така и на трибините...а не смее да се заборави и ремито на крајот на сезоната што ни кошташе титула!

Интер го мразев во ерата на Манчини...но сега не!

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Интер - затоа што на нечесен начин станаа јака екипа со тоа што го наместија Јуве во Сериа Б и сега владеат според мене нечесно затоа што чесно неможеа:tapp:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Интер - затоа што на нечесен начин станаа јака екипа со тоа што го наместија Јуве во Сериа Б и сега владеат според мене нечесно затоа што чесно неможеа:tapp:
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Извинете за оф-топиков,ама морав :pos:

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
Милан - секогаш сум го мразел и ќе го мразам ... од ниеден клуб не ми се гади како од Милан :toe:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.466
:pos2::pos2::pos2: Нечесно ? Само на последниве натпревари судијата не оштети повеќе пати против милан и сеа против јуве каде не ни свирна чист пенал:toe:Али и без тоа пак тепавме :toe:,ај сеа глеј колку е ова нечесно.

-Mr.Positive-

MKD gentlemen
Член од
12 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
47
Убедливо Реал најомразен во македонија :smir:

ја ги мрзам челзи

зашо им прават проблеми на астон вила :nesum:

Ги мразам удинезе оти незнаат дека треба да изгубат :kesa:

и ги мразам Лион оти изгубив 3 пати на ливче само поради нивните нерешени резултати (против последните на табела):nenene:

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Милан - секогаш сум го мразел и ќе го мразам ... од ниеден клуб не ми се гади како од Милан :toe:
Ми ги читаш мислите... стварно и јас го мразам Милан но незнам зошто :toe:

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
Реал и..... арсенал... дека реал ја мразам пошто е вечен ривал на Барселона ( а јас сум фан на барса) а арсенал оти ме има заебано на најмногу уплатни ливчиња

Fear In Madrid

Hala Madrid ! ! !
Член од
26 ноември 2009
Мислења
332
Поени од реакции
37
Убедливо Реал најомразен во македонија :smir:

ја ги мрзам челзи

зашо им прават проблеми на астон вила :nesum:

Ги мразам удинезе оти незнаат дека треба да изгубат :kesa:

и ги мразам Лион оти изгубив 3 пати на ливче само поради нивните нерешени резултати (против последните на табела):nenene:
Не само во македонија !! туку и во целиот свет...не постои човек што ќе рече Реал ми е ОК тим...ИЛИ ГО САКАШ СО СРЦЕ...ИЛИ ГО МРАЗИШ ДО КОСКА...а сето тоа е последица на знаете и самите што...

Член од
18 јули 2008
Мислења
636
Поени од реакции
122
Не само во македонија !! туку и во целиот свет...не постои човек што ќе рече Реал ми е ОК тим...ИЛИ ГО САКАШ СО СРЦЕ...ИЛИ ГО МРАЗИШ ДО КОСКА...а сето тоа е последица на знаете и самите што...
На милионите потрошени и пак се просечен тим?

Ги мразам Реал затоа што мислат дека со пари се се купува (што е до некаде тачно) и на секој нивни пораз или нерешен резултат се радувам повеќе него 10-ка на факултет :baeh:

Поради слична причина ги мразам и Челзи кои во англискиот фудбал беа еден просечен тим се до доагањето на Абрамович

Ги мразам Интер чисто поради ривалството со Милан, некои играчи од Интер дури ги обожавам како такви (Маикон до предпоследната утакмица со Милан, од тогаш само презир, холивудските актери можат вода да му носат)

А да и ги мразам Манчестер Сити, поради истите причини како и Челзи и Реал, и у главном сите такви бош екипи кои купуваат играчи за огромни суми место да вложат во младинските состави.

Tака е тоа, Кака беше нуден на Реал за 8 милиони пред да дојде во Mилан сега го купија за 10 пати поголема сума башка купија истрошен играч склон на повреди во последните 2 сезони, така да честито!

Fear In Madrid

Hala Madrid ! ! !
Член од
26 ноември 2009
Мислења
332
Поени од реакции
37
На милионите потрошени и пак се просечен тим?

Ги мразам Реал затоа што мислат дека со пари се се купува (што е до некаде тачно) и на секој нивни пораз или нерешен резултат се радувам повеќе него 10-ка на факултет :baeh:

Поради слична причина ги мразам и Челзи кои во англискиот фудбал беа еден просечен тим се до доагањето на Абрамович

Ги мразам Интер чисто поради ривалството со Милан, некои играчи од Интер дури ги обожавам како такви (Маикон до предпоследната утакмица со Милан, од тогаш само презир, холивудските актери можат вода да му носат)

А да и ги мразам Манчестер Сити, поради истите причини како и Челзи и Реал, и у главном сите такви бош екипи кои купуваат играчи за огромни суми место да вложат во младинските состави.

Tака е тоа, Кака беше нуден на Реал за 8 милиони пред да дојде во Mилан сега го купија за 10 пати поголема сума башка купија истрошен играч склон на повреди во последните 2 сезони, така да честито!
ама што сте сите така дволични??? што ти мразиш трансфери на звезди а ??? ЗАТОА МОЛИТЕ ЗА НЕКОЛКУ ИГРАЧИ КОИ ВЕРОЈАТНО ЌЕ БИДАТ НА ТРАНСФЕР ЛИСТА ОВАА ЛЕТО ???? што ако милан ги купи Рибери...Џеко...и бла бла...ќе почнеш да го мразиш и својот омилен тим ?? па со што се прави екипа момче ??? вие со таленти ја направивте ?? а ...со пато..роналдињо...хунтелар ?? само тоа е...СЕКОЈ САКА ДА НАПРАВИ ТАКОВ ТИМ...ТИ СОНУВАШ ЗА ТАКОВ ТИМ ...само штета што келавиот не му е тоа на памет..а и кој сака да игра во милан ?? освен просечните играчи ... Сон за секој е Барса Реал Манчестер...!!! а и овие каталонци што највеќе мрчат за трансфер политиката на РЕАЛ МАДРИД сон им е да направат екипа како реал мадрид..мислам одеднаш да направат такви трансфери...Ибрахимовиќ 80 мил...секој втор пост во нивен фан клуб е РИБЕРИ мин 50 мил...СИЛВА-мин 30 мил...РУНИ- мин 50 мил..ВИДИЌ-мин 30 мил...и ??? ТИЕ НЕСАКААТ ТАКВА ТРАНСФЕР ПОЛИТИКА??? тогаш кој курац зборуваат секој ден за таквите трансфери ??? нека се најде некој паметен и нека ми одговори :helou:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
ама што сте сите така дволични??? што ти мразиш трансфери на звезди а ??? ЗАТОА МОЛИТЕ ЗА НЕКОЛКУ ИГРАЧИ КОИ ВЕРОЈАТНО ЌЕ БИДАТ НА ТРАНСФЕР ЛИСТА ОВАА ЛЕТО ???? што ако милан ги купи Рибери...Џеко...и бла бла...ќе почнеш да го мразиш и својот омилен тим ?? па со што се прави екипа момче ??? вие со таленти ја направивте ?? а ...со пато..роналдињо...хунтелар ?? само тоа е...СЕКОЈ САКА ДА НАПРАВИ ТАКОВ ТИМ...ТИ СОНУВАШ ЗА ТАКОВ ТИМ ...само штета што келавиот не му е тоа на памет..а и кој сака да игра во милан ?? освен просечните играчи ... Сон за секој е Барса Реал Манчестер...!!! а и овие каталонци што највеќе мрчат за трансфер политиката на РЕАЛ МАДРИД сон им е да направат екипа како реал мадрид..мислам одеднаш да направат такви трансфери...Ибрахимовиќ 80 мил...секој втор пост во нивен фан клуб е РИБЕРИ мин 50 мил...СИЛВА-мин 30 мил...РУНИ- мин 50 мил..ВИДИЌ-мин 30 мил...и ??? ТИЕ НЕСАКААТ ТАКВА ТРАНСФЕР ПОЛИТИКА??? тогаш кој курац зборуваат секој ден за таквите трансфери ??? нека се најде некој паметен и нека ми одговори :helou:
Не знаеш што зборуваш...

Ти или си слеп или не знам што ти е...освен Ибрахимвоќ кој друг е платен толку...а да и планираме да потрошиме уште за уште еден играч...

И ти споредуваш 30 милиони за што ти мислиш дека ќе ги нудиме на Валенсија со вашите 300 милиони!!!

Fear In Madrid

Hala Madrid ! ! !
Член од
26 ноември 2009
Мислења
332
Поени од реакции
37
Не знаеш што зборуваш...

Ти или си слеп или не знам што ти е...освен Ибрахимвоќ кој друг е платен толку...а да и планираме да потрошиме уште за уште еден играч...

И ти споредуваш 30 милиони за што ти мислиш дека ќе ги нудиме на Валенсија со вашите 300 милиони!!!
друже..погрешно си ме сфатил...гајле ми е колку ќе потрошите и за кого..туку само ги КАЖУВАМ ВАШИТЕ ЖЕЛБИ....ЗНАЧИ ОД ЕДНА СТРАНА И ВИЕ СОНУВАТЕ ЗА ТАКОВ ТИМ ВО ЕДНА СЕЗОНА СО 200 мил потрошени пари...а од друга страна јадете гомна за нас...

уште еднаш...зборуваме за вашите желби..а не и за вашите можности...

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
друже..погрешно си ме сфатил...гајле ми е колку ќе потрошите и за кого..туку само ги КАЖУВАМ ВАШИТЕ ЖЕЛБИ....ЗНАЧИ ОД ЕДНА СТРАНА И ВИЕ СОНУВАТЕ ЗА ТАКОВ ТИМ ВО ЕДНА СЕЗОНА СО 200 мил потрошени пари...а од друга страна јадете гомна за нас...

уште еднаш...зборуваме за вашите желби..а не и за вашите можности...

Кој сонува бе за таков тим...

да кажеш дека е спротивното тогаш ќе те разберам...

да не сонувавте за тим како нашиот немаше да потрошите толку но ете пустата желба...

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
А каков е тој тим што го има Реал жити се ?? Освен пола извикани ѕвезди.
Ако глеате малце подлабоко ќе ви стане јасно дека Барса има подобри играчи од Реал скоро на секоја позиција, само финтата кај играчите на Барса е што ги интересира само фудбал и ништо повеќе од тоа,таму играат скромни момци за разлика од повеќето глумци на Реал.

Kajgana Shop

На врв Bottom