Струмикс
Еден...не го знаеш!
- Член од
- 9 декември 2005
- Мислења
- 13.811
- Поени од реакции
- 3.348
- Локација
- Струмица
- Веб-сајт
- www.kajgana.com
Па и редно беше да се покрене и тоа прашање!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

.........ova ko kec od rakav........,samo da ne ispadnat drugite karti TARABI......taka mi licat toa facite na nasive "pokerasi"...![]()
Само оштро со циганите. Колку повеќе им попуштаме полошо за нас.

„Циганите„ се само врв на (скриениот) голем леден брег..составен од познатите „фактори„ во светот..за кроење такава политика.
пс
Дај Боже ...јас да не сум во право...
![]()
оваа работа ПРЕМНОГУ СМРДИ... ова е некоја финта, и по се ми изгледа дека НИЕ ќе си останеме со курот у рака... ова се оди на некоја финта, да ЕГЕЈЦИТЕ се здобијат со некакви “ПРАВА“ и можеби и имоти ќе им се вратат, ама НИЕ овде ќе си го изгубиме ИМЕТО, и ништо не би ме зачудило ако ЕГЕЈЦИТЕ биднат соучесници на грците...

A зашо само за Македонците бегалци от граѓанската воjна 1945-1948? А имотите на Македонците бегалци от 1920-тите до 1941? Сега тие Македонци, па било и со бугарски "европски" пасоши, се кладени от грците на црен список за невлегување во Грциjа само заш име претенции за имоти тамо! А бугарската влада прави грчка љубов со грците и се отнесува спрема бугарските граѓани како да j се роби!