Поука на денот

• Креатор на темата Креатор на темата simeon
  • Време на започнување Време на започнување
оди тоа прашај ги научниците,тие ќе ти објаснат детално за составот на глината

Абе ја генетика пред 3 години учев , мене ли ќе ме лажеш ..брее.. :pos2::pos2:

телевизијата грешно давала :pos2::pos2:

Жално,стварно,жално ...:kesa:

Абе ја генетика пред 3 години учев , мене ли ќе ме лажеш ..брее.. :pos2::pos2:

телевизијата грешно давала :pos2::pos2:

Жално,стварно,жално ...:kesa:

Ти си учел пред да се состави генетскиот код,кој патем, не е џабе составен.И,да,заборавив дека си попаметен од научниците.Па од кај знаеме,можда и ти некогаш ќе откриеш нешто,и ќе те даваат на ТВ,ама не бе.......грешно ќе емитуваат,заборавив.......:pos2:

И јас се смеев на учебникот по биологија,пред да се запишам во школо.....:helou:

Ти си учел пред да се состави генетскиот код,кој патем, не е џабе составен.И,да,заборавив дека си попаметен од научниците.Па од кај знаеме,можда и ти некогаш ќе откриеш нешто,и ќе те даваат на ТВ,ама не бе.......грешно ќе емитуваат,заборавив.......:pos2:

Ти бре здрав ли си ????

За структурата на генетскиот материјал се знае околу 30 години ...

Не се замарам со ... ваков народ ..ај:salut:

Ти бре здрав ли си ????

За структурата на генетскиот материјал се знае околу 30 години ...

Не се замарам со ... ваков народ ..ај:salut:

Генетскиот материјал се изучува 30години,но генетскиот код се состави неодамна.Кога веќе би бил составен,научниците би седеле дома и наместо истражување,би пиеле кафе со сопругите!Ако не си информиран,до неодамна г.код не беше составен!И немораш да се замараш со нас,ја ова не ти го кажувам да те изнервирам,сам се нервираш,дури и научници сами да ти дојдат,ќе ги праиш будали.......

А може поука мејд бај мајселф или само фаци некој што кажале?

Примајте ја мојата поука а не сребро, и знаењето е подобро од златото. ..Иако изгледа како да го кажал некој книжевник(Ј.Ј.Змај)..сепак..Пословици 8:10

Не оди за џабе на гробишта, можеш само да скуваш..тие што легнале нема да станат!
тоа е од мене денес
инаку да фаца сум, најпопуларен папрат

Абе,Fabullous 178,кај си да кажеш дали го погледна клипот за оганот????Или па го виде,ама не бе......пак не ти е по ќеф......?
Чекам одговор......

Абе,Fabullous 178,кај си да кажеш дали го погледна клипот за оганот????Или па го виде,ама не бе......пак не ти е по ќеф......?
Чекам одговор......
Извини,дури сега го гледав клипот,вчера неможев.
Аааам....чоек,на клипов има група луѓе шо горат оган.
И еден качен на маса шо мафта со два факели.
Многу добро би се осеќал,ако ми ја објасниш божественоста у сето тоа.
Мислам,убаво е тоа,народ,собирање,љубов,енергија,среќа,навистина е за почит колку многу се приврзуваат луѓето на настанов,ама,сето тоа е многу човечки.Тоа треба и да го правиме сите,секој ден.Не поради некаков си непостоечки Бог,туку поради тоа што сме луѓе.
Собиров можеби затоа изгледа му изгледа на некој толку чудно,бидејќи,луѓето што се таму чувствуваат вистинска среќа(без разлика какви се причините за тоа),а во денешниот свет,таквото чувство е многу ретко.
Но,нема ништо божествено во тоа.

п.с А каде има оган што свети а не гори?
Не сваќам?

На овој линк на ѕоутубе,е прикажано уште едно чудо што се случува секоја година на Успение на Пресвета Богородица,на островот Кефалонија.Се појавуваат змии,во целата црква,и на иконата на Мајката Божја,а не касаат.Научниците кои го истражувале овој вид на змии,утврдиле дека таков вид воопшто и не е познат на земјата,и дека тие змии имаат крст на челото и јазикот.Никој досега не ги видел никаде на земјата,се појавуваат само за тој празник во Кефалонија,и потоа самите исчезнуваат.Погледнете го клипот,тоа е уште едно чудо,кое се случува.Уверете се сами,колку деца ги зимаат во раце,а ниедна од нив не каса.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom