- Член од
- 5 јануари 2008
- Мислења
- 981
- Поени од реакции
- 408
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A ti sto bi rekol?
Агора.... помош...хелп...http://forum.kajgana.com/member.php?u=5824Ај сега јас да те прашам едно просто прашање ке можи???Како настанал просторот?????????
хехехе...па..постои можност овој цел универзум да се наоѓа во некој..„компјутер“...како еден вид матрица...каде што како параметри се земени законите на физиката...и сега како настанал?Агора.... помош...хелп...
Нема да веруваме.
Мислам дека го имаме сепак тоа право.
Нели?
хехехе...па..постои можност овој цел универзум да се наоѓа во некој..„компјутер“...како еден вид матрица...каде што како параметри се земени законите на физиката...и сега како настанал?
Па така...бил напишан од некој програмер....
Постојат мал милион други можности...
Quark...ти си на ред...
Agora,сега ќе ти кажам што гледав поодамна(пред да кажеме неколку месеци),мислам дека беше на канал5.Група научници од Америка,го истражуваа генетскиот код на човекот,односно се обидуваа да го состават.Ако си чул,со години неможеше да се состави истиот....И,правеа споредба помеѓу клетките на повеќе животни,да видат кои од нив,најмногу се совпаѓаат со човечките.Земаа од мајмун,глушец,црв,и глина(добро,ова веќе не е животно),и уште на неколку други.По спроведеното истражување,клетките на човекот од овие што ти ги спомнав погоре,најмалку мислам дека беше 32%,се совпаѓаа со клетките на мајмунот.После,по редослед,според совпаѓањето,следуваа оние на глушецот,а најмногу,односно да не кажам 80%,се совпаѓаа со црвот и глината.Е,откога го открија истото,го составија генетскиот код на човекот.Како што гледаш,нашите клетки многу малку се совпаѓаат со оние на мајмунот,а најмногу со црвот и глината,по составот.Кога веќе се потпирате на науката,еве ви доказ.Научно истражување,чии што резултати ја побиваат Дарвиновата теорија.Мене не мора да ми верувате,верувајте им на научниците.Еве,верувајте на овие кои го составија генетскиот код на човекот!
Ај не лажи ..
93% сме со ист генетски материјал со мајмуните .Најмалку со црвецот.. На црвци ти личеме бре?
ццц..колку е само патетично лажете ..чудо е.:kesa::kesa::kesa:
И уште нешто глината нема ДНК ...![]()