Не суди ако прво не го знаеш човекот... :nenene:
Немат да е лесно, ни за Италија, но и за Шпанија...
А во нешо и во право си... Се радувам... Очигледно не ти... :pos2:
И што сега ако идат даље?lee:lee:
Италијаааааааааааааааааааа! Италија, ојде во 1/4финале....
lee:lee:lee:
Лалалалала, пукнете анти-навивачи на Италија(меѓу кои: Ред Девил, Серпико, Кирца, Ексотик, некој фантомИКС , Ѓавол Рулз, Самес или Цамец, Мацедониа2007, армин06, СтартерКрај шо ти знам јас,Мадрид, Птоломеј, Чобме Јунајтед, badluckguy и така сите....):baeh:... Италијаааааааааа
Ајде се гледаме во 1/4 со Шпанија...
Чаооооооооооооо, драгаци...
Светско-европски прваци, хир ви кам...
А да, и Ддиме ќе го забораев, кој ќе ја фатеше за малце, Италија - Франција X2
Не се знае ништо топка еИ што сега ако идат даље?
Нека идат, шо да им правам, кога беше даден црвениот на Абидал беша јасно кој ќе тепа. А и Французите за ништо не ги бива.
Да пукнам сега?
Епа нема.
Нема да бидат шампиони Италијаните, да си знаете ФАНОВИ НА ИТАЛИЈА.
Па јасно дека не се знае, ама со Италијаните не заслужуваат да се шампиони.Не се знае ништо топка е
Конечно преработи.lee:lee:lee:
Тоооооооооооооооооооо. Ај да видам некој нека каже нешто лошо за Пирло. Какви топки делеше. Иако го мразите признајте си.
Ха па зошто да не се радувам после Македонија ја сакам и Италија па сега ти види,единствено доколку Македонија игра со Италија би бил за Македонија.Па јасно дека не се знае, ама со Италијаните не заслужуваат да се шампиони.
Ако бидат шампиони... Не знам што ќе направам.
И од оваа ,,група на смртта’’ излезе дека само Холандија ја бива, каква група на смрт, нема врска ова...
Иначе не знам како некој може да се радува на успех на друга репрезентација освен на македонската да кажеме.
Италија ке флези и во Финале бе ке видите а и може да е Шампион.КОи рече дека Италија ке отпадни ?????!!!!!!!!
Иначе не знам како некој може да се радува на успех на друга репрезентација освен на македонската да кажеме.
Не ми е тоа зборот...Ха па зошто да не се радувам после Македонија ја сакам и Италија па сега ти види,единствено доколку Македонија игра со Италија би бил за Македонија.