Група А: Турција - Чешка 15.јуни 20:45

Статус
Затворена за нови мислења.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Yay затоа многу ги сакам Турците!!!

Член од
10 мај 2008
Мислења
280
Поени од реакции
25
Sega se nadevam deka ke ja pominat hrvatska , bidejki od sega hrvatite mislat deka lesno ke pominat so turcite pa pocnaa da se hvalat, a koj visko leta nisko paga, a se nadevam deka turcite ke bidat tie sto ke gi spustat hrvatite na zemja....

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
bravo za turcite navivav za niv naj dramaticen mec do sega zasluzeno otidoa ponatamu nek im e so sreka

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
До крај играат турците... нема лабаво:)

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Јака утакмица браво за Турците

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Очекував Чешка да победи, па уште кога и водеа 2:0... Ама намалија и катастрофалната грешка на Чех ги донесе до 2:2 и после уште еден гол шибнаа.
Не очекував таков кикс од еден голман како Чех, ме изненади.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Абе им се дешава и на најдобрите.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.918
Поени од реакции
44.921
Вчера вечер во Скопје беше лудило , ја прославив победата заедно со неколку другари што ги имав од средно ( од турската паралелка ) , ми го собраа македонското знаме и го веевме низ пола град уз турското , имаат респект за истото , , имаше бајаги народ што прославуваше , ненормална радост ми приредија турците , додадоа само шлаг на тортата после пласманот на СП на ракометната репрезентација и со нетрпение го чекам дуелот со Хрватска , се надевам дека на 20ти вечерта уште подобра атмосфера ке владее низ скопскиве улици иако и со пласманот во 1/4 финалето , со вчерашната победа , докажаа кои се и што се во фудбалскиот свет . . . Go for it Turkiye !!! Bye Bye Former Turkish Republic of Greece :kesa:

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Не треба да го обвинуваме Чех, секој голман може да направи кикс. Само, лошото подолго се памти од доброто...
Абе, а оти велите Former Turkish Republic of Greece? Оти па Republic? Подобро е Former Turkish Province of Yunanistan.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Знае некој кога ќе има реприза на мечов на Алсат? Сакам уште еднаш да го гледам, многу добар натпревар:)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
FantomX не се пали до толку, нели гледаш дека правам мала шала!

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Немат проблем, и ја се шалев. Само шалата беше малку пореална...:baeh::helou:
Па јас не кажав нешто грешно, Чех ја заеба утакмицата но тоа е, и на најдобрите му се случува да погрешат!

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Пишувам со мало задоцнување...вчерашниот ден ке го памтам долго долго...ова беше еден прекрасен спортски ден што после минатиот викенд(Беласица го загуби баражот за прва лига и Струмица 2005 не успеа да победи во последното финале) ова беше одлично освежување...Прво Македонија се пласираше на Светското Првенство,а второ што искрено ме радуваше и повеке е тоа што Турција го обрна резултатот против Чешка...стварно секоја чест за турците мнооооооооогу ми е мило ги сакам од дното на душата...Честитки и со срека против усташите

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom