Metal Gear Solid 4

• Креатор на темата Креатор на темата ErT
  • Време на започнување Време на започнување
А зашто да не биди и за пц?
и за гта4 викаја дека нема да биде за пц ама ја направија,
ако има нова серија на мгс нај вероватно ке ја направат и за пц.

Не верувам. Има франчизи кои што остануваат строго на конзоли. :). 2ката и кецот ги портираа на ПЦ, но нормално после долго време :). 3ката сеуште ја нема, и нема да ја има.

Не верувам. Има франчизи кои што остануваат строго на конзоли. :). 2ката и кецот ги портираа на ПЦ, но нормално после долго време :). 3ката сеуште ја нема, и нема да ја има.

за 3ката и 4ката нема надеж за да излезе за пц, ама за ако има нова мгс сигурно би требало да ја има за пц.!

MGS4 ke ostane ekskluzivno na PS3, nema sansi na Xbox da bide zasto igrata e golema (na blu-ray disk e ) osven ako ne ja ripuvaat i gi izvadat site filmovi, muzika i se ostalo. Sto ke ostane togas od igrata?

MGS4 ke ostane ekskluzivno na PS3, nema sansi na Xbox da bide zasto igrata e golema (na blu-ray disk e ) osven ako ne ja ripuvaat i gi izvadat site filmovi, muzika i se ostalo. Sto ke ostane togas od igrata?

играта ја играат поради видеата а не само за да пукаат лево десно.

играта ја играат поради видеата а не само за да пукаат лево десно.

Грешка си тука, гејмплејот е закон. Има се за секого. Ако сакаш Stealth Gameplay играј си Stealth. Ако сакаш да си Рамбо и да ги масакрираш на сите можеш и така да си играш.

Грешка си тука, гејмплејот е закон. Има се за секого. Ако сакаш Stealth Gameplay играј си Stealth. Ако сакаш да си Рамбо и да ги масакрираш на сите можеш и така да си играш.

не убаво ме свате, сакав да кажам ако нема филмчина немаше да е интересна толку играта.
за гејмплеј немам збор можам слободно да кажам дека нема ни една игра како мгс.

не убаво ме свате, сакав да кажам ако нема филмчина немаше да е интересна толку играта.
за гејмплеј немам збор можам слободно да кажам дека нема ни една игра како мгс.

:) хехе ок. :smir:,

настрана од сето ова во играта и музиките му се феноменални.

Ееее да, хаха и Ipod од што го имаш е закон. Иначе оваа песна е закон, во почетокот на 4тиот Акт ја слушаш кога се сеќава Snake на Shadow Moses (МГС1).

Исто така и оваа песна од MGS: Portable Ops е многу добра.

Metal Gear Solid: Soundtrack - Calling to the Night
Metal Gear Solid Soundtrack: The Best Is Yet To Come

има повеке ама овие двете се нешо посебни за мене.

Играва уште не сум ја испробал, ама имам искуство со кецот за Play Station и играта стварно беше лудница. Само да го појачам компјутерот... :)

Играва уште не сум ја испробал, ама имам искуство со кецот за Play Station и играта стварно беше лудница. Само да го појачам компјутерот... :)

Еррр.... MGS4 e само за PS3 :)

Konami пуштија нов Teaser Site. Има тајмер, и во позадина после секавицата се гледа бројката 5. Изгледа ќе има нов MGS!:vozbud:

http://www.konami.jp/kojima_pro/next/

Шо не ја извадат за PC кој ги знае? Ќе имаат уште повеќе успех, или се плашат од пиратерија?:toe:

Шо не ја извадат за PC кој ги знае? Ќе имаат уште повеќе успех, или се плашат од пиратерија?:toe:

Како што не вадат WoW на PS3 така и ова... :). Доста им е овој успех :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom