Metal Gear Solid 4

• Креатор на темата Креатор на темата ErT
  • Време на започнување Време на започнување
Пред малце ја свртив играта. Немам зборови. Хидео Коџима не е нормален. Човекот е стварно ГЕНИЈАЛЕЦ. Вакви сцени нема ни во најдобриот холивудски филм хех. And the Oscar goes to ----> Hideo Kojima and Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots.:salut::salut:
Вистина ли е дека има повеќе cutscenes одколку гејмплеј во играва и колку е тешка?

Вистина ли е дека има повеќе cutscenes одколку гејмплеј во играва и колку е тешка?

играта не е за мали деца, има повеке видео од колку гејмплеј.
ја памтам мгс2 што стварно беше добра и таа имаше повеке видео снимки од колку гејмплеј.

Хмммм.... можеби има, но гејмплејот е исто така многу добар. Играта не е тешка, ама ако не ги имаш играно старите ќе те збуни целата приказна.

И да има и да нема мене не ми прави никаква промена...Ако има продолжение 100% ке биде само за PS3 и Xbox360...:helou:

И да има и да нема мене не ми прави никаква промена...Ако има продолжение 100% ке биде само за PS3 и Xbox360...:helou:

Нема да има за 360, ќе треба на 20 дискови да е играта :)

Не е работата дека Xbox -от е слаба машина. Финтата е што MGS одсекогаш кога станува збор за конзоли нормално, била ексклузивна на Play Station. Првиот и вториот дел ги имаше мислам и за PC ама ето тројката не ја портираа. Така да не ми се верува да дојде на xbox . Ама кој знае . Чист пример ти е ГТА , а уште посериозен пример ти е и Final Fantasy така да не се знае..

ГТА беше PC ексклузива.
Никогаш не била ексклузивна за конзолите,бидејќи никогаш не ни имало издание кое било издадено на конзола,а не на PC.
Освен тие за PSP и нинтендо DS верзиите.

А MGS серијалот најверојатно ќе биде PS3 ексклузива,бидејќи како прво,PS3 е поврзан на некој HDTV,значи мерак ти е да гледаш CG филмови,па и по 15 минути да се.
На PC си на монитор,и може ќе го нема истиот ефект.
Плус,оптимизирана и правена е за PS3 од почеток,па со конверзија би имала конзолитис ефект.
Плус,добиваат големи пари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom