Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само МГС2 ја направија за стариот xbox. Но на Xbox каснеше 1 година и неколку месеци. Иначе тоа со Final Fantasy ги зезнаа на Сони, се надевам дека FF XIII Versus ќе биде подобра од обичната.
Епа и Bioshock ne bese predvidena za Playstation pa ja ima, istiot slucaj kako so Final Fantasy
Ама стварно не разбираш ти. Кажи ми како ќе направат игра од 50гб за Xbox 360?
Ne e isto, MGS e samo za PS, vidi go i Resistance serialot
Исто како со Фајнл Фантаси:smir:
Не сум xbox фанбој, само не можам финансиски да си дозволам две конзолиЛесно ти е тебе за мултиплатформски игри ке си земеш пиратска xbox a za екслузивни Сони игри-оригинал. Ама не се сите парајлии
Па не зборувај за инает. Не вреди.
Кој инает само кажувам она што мислам. Факт е дека Биошок не беше наменета за пс3 исто како што Фајнал Фантаси13 не беше наменета за xbox.:smir:
Инаку знам дека нема МГС 4 да искочи за xbox
Да тие не беа наменети, но тие се игри кои што лесно можат да бидат портирани.:smir:[/quot
OK. Da ne zabeguvame od temava. Kazi mi dali igrava e dolga, Dali mozes da pukas koga si legnat na grb i dali kako sto nekoi kriticari na igrava vikaat deka okolinata e mnogu siva?
Да тие не беа наменети, но тие се игри кои што лесно можат да бидат портирани.:smir:[/quot
OK. Da ne zabeguvame od temava. Kazi mi dali igrava e dolga, Dali mozes da pukas koga si legnat na grb i dali kako sto nekoi kriticari na igrava vikaat deka okolinata e mnogu siva?
Абе...Ако се мора ќе се најде начин па и MGS може да дојде на XBOX(Теоретски е можно). Може да биде на неколку ДВД-а , па компресии, декомпресии има можеби начини... Сега не е баш паметно да да мислиме дека не е можно само затоа што е тешко за портирање. Така се мислеше и за Final Fantasy... Што знајш , економска криза е.. Ако му тропнат " црни денови " Хидео Коџима ќе си бара некаде спас... Некој мора да го плати типот што му го чисти базенот а? Шала на страна.A и не мислам дека Final Fantasy е толку лесна за портирање...Сепак 12-ката беше масивна . па можеби и помасивна од MGS4 ( графика и звук на страна ) . Сега зависи и што подразбираш под портирање... :smir: .