Кајгана, па Трнот :)

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
@ Acid

Chi!:vozbud:
Indeed! wacky

Инаку, Zevsus, кои партиски војници, кои другари и ментори, кои врховисти и концентрациони логори и све то душо?

Подформов, меѓу другото, е и за сеир, имено:
Чек дис аут(присутни членови - #)
Сеир, фрикови, смешни работи, трачеви! :)

Ја само си приметив една "тенденција" на форумов, и со иронија си ја искоментирав. Ништо повеќе.

Ако ти и особата која ја отворила темава си имате некои проблеми, ок, решавајте си ги. Ниту сум ја било како поврзана со истите, ниту па ме занимаат воопшто. Поинаку, ама ич не ми чуе(валидно у двете страни во случајов).
Затоа, малку успори, удахни, па онда шлапај ми етикети од типот на малоумен партиски војник.

Уосталом, подфорумов е за забава. Нема што да го полниме со непотребни лични преписки, досадни за другите.
Па-па:helou:

Weird Al Yankovic....Master of parody:egyptian-dance:

*јадам пуканки да видам што ќе се случи, трпеливо си седам и грицкам*

Да ми пиеш од бардачево

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:Ја „учукав„ финтата на некој друг....сега можеби и јас ќе бидам фејмс на Гугл. Инаку Трнот одкако ми ја пушти финтата се појави на Гугл:vozbud:

*рипам и се газам д смеење*

ПС. (ај нека каже некој нури:))

*рипам и се газам д смеење*

ПС. (ај нека каже некој нури:))
да бе сакаш и тебе да те има на Гугл....порано беше И по Тито, Тито...сега ќе биде И по Гоце, Гоце:)

Сега темава треба да се преименува во...Кајгана, па Точкестиот :)

НУРИ!

НУРИИИИИИ!

И шо ќе се деси сеа?:yeah:Леле шо ќе се деси, а?:vozbud: Кажав нури пер, видиш бачко, а, а?:vozbud: А шо уствари ќе се деси?:vozbud:

аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа---тука више ме одвлекуваат од пред PC за да ми го дадат лекот против хиперактивност и инекцијата со седативи wacky

Добро бе, на што сте :pos: :pos: :pos:

НУРИ!

НУРИИИИИИ!

И шо ќе се деси сеа?:yeah:Леле шо ќе се деси, а?:vozbud: Кажав нури пер, видиш бачко, а, а?:vozbud: А шо уствари ќе се деси?:vozbud:

аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа---тука више ме одвлекуваат од пред PC за да ми го дадат лекот против хиперактивност и инекцијата со седативи wacky

И ништо, онака само сакав да каже некој.:brrrrm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom