А која е Христовата вера?Секако дека Куранот си има своја вредност...Го користам секогаш кога сакам да видам што значи АПСУРД.
Неговата вредност е голема за мене бидејќи читајќи го, уште повеќе станувам свесна за ВИСТИНАТА на Христовата вера...
Vaka ti Nikogash NEIZMIENA Risjanke...Quranot mozat samo Obdarenite so Razum da go svatat..Секако дека Куранот си има своја вредност...Го користам секогаш кога сакам да видам што значи АПСУРД.
Ne bre Omere...Ne zasluzuva taa da Bide so Musliman!Не бе,не е проблемот во тоа, туку ја откачил дечко и,па сега дај да изнајдеме чаре ...................... Оваа запнала по муслиман.:jaj:
kako e mozno muhamed dase zeni za nepolnoletna licnost AJSHA .nee li toa cista pedofilija? dali vo islamot sexualnoto zadovolstvo se meri so poligamija incest rodninski brakovi.kako e mozno dokolku zanata na bratot i pocine mazot moze da stapi vo brak so nekoj od familija pa duri i so svekorot.nikako nemozam da go razberam sto e tuka moralnoto i etika.KOLKU ISLAMOT DRZI DO MORALNITE VREDNOSTI.Vaka ti Nikogash NEIZMIENA Risjanke...Quranot mozat samo Obdarenite so Razum da go svatat..
Nego za sto ja Sluzis Biblijata kazani....Ja sluzis za Seksologija..od tamu ucish seks??
Ja Sluzis za INCEST???
Kazimi kakov vpecatok ce dobiet ona dete koe po prv pat ke zeme da ja procita Biblijata???
Stoooo???
ke si kaze...LELEL..SI NAJDOV SEKSOLOGIJA!!
P.s.Tamu vo Tajvan..toa tvojata Biblija koga ja prodavaat po Knizarite..pisuva na Nea..SE PRODAVA NA LICA KOI SE NAD 18 GOD!!:pos2::pos2:
NE E TOA VO SLUZBA NA GAVOLOT?Затоа не треба да се верува во ништо. Атеизам е вистинската работа (=
KAKO NE KOMUNIZMOT CIST ATEIZAM I SEKAKVO RELIGIOZNOST ILI VERUVANJE VO BOGA E ZABRANETO.VERNIK ILI NEVERNIK =CRNO ILI BELO.Извини ама во атеизмот (мада не е религија) нема ни ѓавол ни господ. Си се збунил нешто (=
ПС. може во другата тема да продолжиме зашто веќе забегавме оф топик
Па кај бишав дека сум верник :helou:KAKO NE KOMUNIZMOT CIST ATEIZAM I SEKAKVO RELIGIOZNOST ILI VERUVANJE VO BOGA E ZABRANETO.VERNIK ILI NEVERNIK =CRNO ILI BELO.
STOM NESI VERNIK MORA DA SI KOMUNJARA:helou:Па кај бишав дека сум верник :helou: