Драга, у драга кајгана. Мене не.
Ууууу, станати сме на лева нога денес?
Некој ти се обраќа со драга а ти средниот прст, бравос!
Отварам тема за да добијам ставови за одредена појава.
И гледам ги доби, и јас ти пишав еден поголем пост претходната страна, да добиеш јасна слика за мојот став. Ако си незадоволна од ставовите, тоа не е ничиј проблем, не си требала да отвараш ваква тема.
Ако не си сфатил шо сум сакала да кажам, ондак да ти доловам дека ме нервира целата фрка околу давање/земање зашо парот се ебе/има односи/води љубов/секс/ватевер...
Двајцата!
Земаат двајцата, даваат двајцата.
И ти објаснив фино-лепо и за давањето во постот, ама гледам обичај на кајгана кај повеќето форумџии е да игнорираат поголеми постови освен ако не се почетни од темата.
Да повторам на кратко, давање се мисли на давање дозвола, зошто дозвола? Зошто вие го имате последниот збор, и некогаш (доста често) не сте расположени за секс а тоа верувај, многу ги нервира мажите, особено ако сте во врска. Ме интересира, зошто во такви сутуации го гледате сексот како обврска?
Ако барав ставови за мојата работа-далеку ќе стигнев.
А ако ти подржуваш постови како тие на ZOTЕ, океј, така кажи.
е фала.
Зоте не ми е баш јасен, веројатно затоа што е малку поднапиен, или така ми делува, во секој случај, не, не го подржувам ни него ни било кој, само го изнесувам моето мислење, а ако тоа се совпаѓа со мислењата на некои други диксутанти овде, тогаш тоа не е мој проблем, а имаш усогласени ставови кај повеќе машки, и тоа треба да ти каже доволно.