Дали на женската "и бараш" , и колку "ти дава"

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Епа ти ме убеди дека си во право и сега сакам да уживам во сексот со тебе, пиши ми на п.п. ако сакаш да ми дадеш.
Океј.
Единствен услов ми е да си последно машко на планетава и да зависи продолжувањево на човештвото од тебе.
Ако моеш тоа да го средиш, одма.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Јас од женска барам само пари и цигари. Другото е без да побарам.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Океј.
Единствен услов ми е да си последно машко на планетава и да зависи продолжувањево на човештвото од тебе.
Ако моеш тоа да го средиш, одма.
A mene??

Sega na strana, mnogu grdo e celovo!
И бараш. ти дава....грдо!

Секс е бре секс, нема барање и давање и зимање и кој ку..ц1

Има двајца или повеќе личности, кои репиле да си се опнат, крај, поради икс причини!

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Дали мене љубовта или сексот ме прават среќна, дали со сите дечковци ијам секс или не, е само и исклучиво моја работа.
Драга моја, тогаш зошто ја лупна темава на форум?

Очигледно имаш потреба од туѓи мислења за 'твојата работа'.

Кога веќе отвараш ваква тема, биди свесна за последиците и каква се' постови ќе добиеш.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Драга моја, тогаш зошто ја лупна темава на форум?

Очигледно имаш потреба од туѓи мислења за 'твојата работа'.

Кога веќе отвараш ваква тема, биди свесна за последиците и каква се' постови ќе добиеш.
Драга, у драга кајгана. Мене не.

Отварам тема за да добијам ставови за одредена појава.
Ако не си сфатил шо сум сакала да кажам, ондак да ти доловам дека ме нервира целата фрка околу давање/земање зашо парот се ебе/има односи/води љубов/секс/ватевер...
Двајцата!
Земаат двајцата, даваат двајцата.

Ако барав ставови за мојата работа-далеку ќе стигнев.
А ако ти подржуваш постови како тие на ZOTЕ, океј, така кажи.

е фала.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Не... ако остане бремена а фраеров не ја зеде, типката ќе добива месечен надоместок за бебето...

Мажот дава, женската зима.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Не... ако остане бремена а фраеров не ја зеде, типката ќе добива месечен надоместок за бебето...

Мажот дава, женската зима.
Леле...-.-

А ако му капне на мајсторот дур ја кречи собата, шо праиме?
Зборам за сексот у момент на сексање, а не за можни последици.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Прекинете со лични напади и поврзување на авторот на темата со самата тема :wink:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Тражим да не наџем :).

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
И јас не се согласувам дека во сексот некој нешто дава. Според мене сексот е чин кој треба да биде заедничко задоволство, да биде исполнет со емоции и љубов, да биде нешто што ќе ги спојува тие две тела во една душа. Никој тука ништо не треба да бара, никој не дава, никој не треба да разменува. Сексот треба да биде само телесен израз на љубовта.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Леле...-.-

А ако му капне на мајсторот дур ја кречи собата, шо праиме?
Зборам за сексот у момент на сексање, а не за можни последици.
Епа во друг случај, некој дава пари за кондомите или за услугата. Друго нема за давање и зимање (освен ако си ги заборавам гаќите)

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Драга, у драга кајгана. Мене не.
Ууууу, станати сме на лева нога денес? :vozbud: Некој ти се обраќа со драга а ти средниот прст, бравос!

Отварам тема за да добијам ставови за одредена појава.
И гледам ги доби, и јас ти пишав еден поголем пост претходната страна, да добиеш јасна слика за мојот став. Ако си незадоволна од ставовите, тоа не е ничиј проблем, не си требала да отвараш ваква тема.

Ако не си сфатил шо сум сакала да кажам, ондак да ти доловам дека ме нервира целата фрка околу давање/земање зашо парот се ебе/има односи/води љубов/секс/ватевер...
Двајцата!
И ти објаснив фино-лепо и за давањето во постот, ама гледам обичај на кајгана кај повеќето форумџии е да игнорираат поголеми постови освен ако не се почетни од темата.

Да повторам на кратко, давање се мисли на давање дозвола, зошто дозвола? Зошто вие го имате последниот збор, и некогаш (доста често) не сте расположени за секс а тоа верувај, многу ги нервира мажите, особено ако сте во врска. Ме интересира, зошто во такви сутуации го гледате сексот како обврска?

Ако барав ставови за мојата работа-далеку ќе стигнев.
А ако ти подржуваш постови како тие на ZOTЕ, океј, така кажи.

е фала.
Зоте не ми е баш јасен, веројатно затоа што е малку поднапиен, или така ми делува, во секој случај, не, не го подржувам ни него ни било кој, само го изнесувам моето мислење, а ако тоа се совпаѓа со мислењата на некои други диксутанти овде, тогаш тоа не е мој проблем, а имаш усогласени ставови кај повеќе машки, и тоа треба да ти каже доволно.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Homislav...rece Leandra da ne se obrakate kon magde, tuku ili vas stav ili voopsto da ne postirate.Jasno!

Член од
5 август 2007
Мислења
3.587
Поени од реакции
2.617
Да, и барам. А ми дава во рамките на можностите.Пример, за одназат треба или да е напијана, или ептен да и се запнам:pipi:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Е сега ќе барам, ќе се праам чаргар :) Колку ми дава, ми дава. :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom