Дали на женската "и бараш" , и колку "ти дава"

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
се испокаравте, се испотепавте.... и ? што ? дознавте барем што е финтата со давањето?

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Добро бе Мац и Кире...нели ви е јасен профилот?

Хормони у хаос, години за докажување на „не ебеам жива сила фазонот “, очајни обиди да се створи личен идентитет, негативна афирмација (бито да не приметат)...сите пубертетлиски смешни фази кои ваљда нема некој кој не ги прошол.

И ај шо нема везе тоа шо го збори ( за да биде валидно мора да биде поткрепено со искуство , а кај неа не е, па затоа е смешно), ама вие шо се карате со неа е дупло полејм.

Heartbreaker

The Real ROCKNROLLA
Член од
6 декември 2009
Мислења
276
Поени од реакции
28
Искрено, јас во изразот "давање" не гледам ништо чудно. Тоа е само жаргонски израз за секс. А, сексот е нешто што е најобична ствар.

U

UniqueGirl

Гостин
Чек, не го користам смајливо, али ова е посебна прилика:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Ајде да се насмееме, очито ептен е смешно. :pos:

Прво цитираше дел со збор кој очигледно не го знаеш. Да се сосредочиш значи да се смириш, оладиш, каналираш мисли и кажеш нешто без да се фураш дека си Марсовка. Кај нејзе доаѓа природно, пошто обично седи на поентата, кај тебе не.
Постов инициран од трач-редакцијата?
Второ, викаш дека не сум спомнал факти, а твоите колешки (овај оние од исти пол) веќе ме имаат цитирано и пишано дека сум во право. Што значи пак бев во право - не си ја читала темава.
Ако колешките го тврдат истото што и Никола, радо не би ги читала. Осим Ада најинтересна е.
Трето, ме виде дека во друга тема пишав "сам себе убијал", па дури во три поста ми го пиша. Нешо као "играње против него со негови зборови" или друга финтица ми правиш?
И уше еднаш ќе ти го пишам, очито сматраш дека си занимлив коа го користиш. О, да. и Devil смајлито.

Четврто, ја ставив Јутјуб клип, ти одма стави за мене. Човече, па мислам си се заљубила во мојов стил на пишување, а пишам нешто, одма ми враќаш со paste на истото. <3
Не си мој тип. Не си ласкај. :)

Петто, што као, почна да се нервираш? Год го спомињав за да докажам поента дека не ви е местото тука (што и ми е целата поента, ако не ме сфати), односно дека нит читате за што се работи, туку битното е да "здупите и заќутите некого со вулгаризми". "Не ми го спомињај Год, пошто не можам да ти вратам за тоа што ми го кажа со него". :(
У секој муабет го убацуеш GoD.Hate. Ако не си способен да му контраш у теми, онда не го сери. А можда и Mac)) wanna be GoD, којзнае.

И шесто, Магде е конечно во право - на муабетов не е местото тука. Да не пишеше "Очајни сте", немаше да се испамира темава, ама тешко е да одолешееш шанса да го спукаш на модератори, зар не? :)
Тебе не можам да ти одолеам, ме импресионираш со еготрипот и "..I'm thА Boss, shut thА fuck up .. " веч видено .

inacemac odli4en si i mi se dopagja smislata za hum orof i kvazi sarkasamof, drhous wabani.pozdraf :vozbud:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
ZeroStyle, ти си?

Истрошена си, се гледа. Не би сакал психички да те умарам да мислиш постови, кои и онака ги рипам пошто се без поента. Ада ја сфати поентата, марко ја сфати, Кире ја сфати, Виктор ќе читне до крај кога тогаш и он ќе сфати.

Не е проблем, ќе сфатиш и ти. Ајт сеа, доста е, пошто глеам пак ме копираш, јас те дисецирав со прво,второ итн, па почна и ти.

Него, Zerostyle, ти ли си друже?

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Во целава работа и муабет како шое поставен едно немие јасно како може некој да каже дека ДАВА кга уствари прима:pos2: уствари целава работа и она давање тие нешто у контекст ке ми дадес ли да те ебам тоа се праи од респект кон женската, не дека се нешто подредени во ситуацијава и немие јасно како може некој да биде подреден во сексот кога таа дотичната може да доживее оргазам и до 30 пати а јадните ние 3 пати четвртиот веќе потешко така да нема ни земање ни давање има само взаемно уживање:tapp: освен ако не ти пружа само таа на тебе :pusk:али има и такви на кој и тоа им е убаво само да пружаат:pos2:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.678
Поени од реакции
34.164
Вечер ќе му дадам на дечко ми:pipi:.:wub:ла ла ла!
Tи побара?
Златна, одговори! Може да ја решиш смислата на сексот*. :icon_lol:

*well, повеќе смислата на темата, but who cares. Постови плус. It's a win-win. За сите.

Член од
27 јануари 2009
Мислења
1.044
Поени од реакции
40
aman veke so davanjevo, ne se kompiri ova pa da baras, daj mi ... toa e nesto sto se cuvstvuva, dvajcata treba da go sakaat i taka ke uzivaat vzaemno vo toa

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Љубов деца, љубов. Love is the answer, ако нема емоции, ако е само гол секс, нема уживање, нема ништо, само празнина...............

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Љубов деца, љубов. Love is the answer, ако нема емоции, ако е само гол секс, нема уживање, нема ништо, само празнина...............
Couldn't agree less.

Ако не знаеш да уживаш во сексот, нема да знаеш нит без нит со емоции.

Kajgana Shop

На врв Bottom