Дури се караат и тепаат... никој на никој не му дава :pos2:се испокаравте, се испотепавте.... и ? што ? дознавте барем што е финтата со давањето?
Ајде да се насмееме, очито ептен е смешно.Чек, не го користам смајливо, али ова е посебна прилика:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Постов инициран од трач-редакцијата?Прво цитираше дел со збор кој очигледно не го знаеш. Да се сосредочиш значи да се смириш, оладиш, каналираш мисли и кажеш нешто без да се фураш дека си Марсовка. Кај нејзе доаѓа природно, пошто обично седи на поентата, кај тебе не.
Ако колешките го тврдат истото што и Никола, радо не би ги читала. Осим Ада најинтересна е.Второ, викаш дека не сум спомнал факти, а твоите колешки (овај оние од исти пол) веќе ме имаат цитирано и пишано дека сум во право. Што значи пак бев во право - не си ја читала темава.
И уше еднаш ќе ти го пишам, очито сматраш дека си занимлив коа го користиш. О, да. и Devil смајлито.Трето, ме виде дека во друга тема пишав "сам себе убијал", па дури во три поста ми го пиша. Нешо као "играње против него со негови зборови" или друга финтица ми правиш?
Не си мој тип. Не си ласкај.Четврто, ја ставив Јутјуб клип, ти одма стави за мене. Човече, па мислам си се заљубила во мојов стил на пишување, а пишам нешто, одма ми враќаш со paste на истото. <3
У секој муабет го убацуеш GoD.Hate. Ако не си способен да му контраш у теми, онда не го сери. А можда и Mac)) wanna be GoD, којзнае.Петто, што као, почна да се нервираш? Год го спомињав за да докажам поента дека не ви е местото тука (што и ми е целата поента, ако не ме сфати), односно дека нит читате за што се работи, туку битното е да "здупите и заќутите некого со вулгаризми". "Не ми го спомињај Год, пошто не можам да ти вратам за тоа што ми го кажа со него".
Тебе не можам да ти одолеам, ме импресионираш со еготрипот и "..I'm thА Boss, shut thА fuck up .. " веч видено .И шесто, Магде е конечно во право - на муабетов не е местото тука. Да не пишеше "Очајни сте", немаше да се испамира темава, ама тешко е да одолешееш шанса да го спукаш на модератори, зар не?
Tи побара?Вечер ќе му дадам на дечко ми.:wub:ла ла ла!
И јас тоа викамaman veke so davanjevo, ne se kompiri ova pa da baras, daj mi ... toa e nesto sto se cuvstvuva, dvajcata treba da go sakaat i taka ke uzivaat vzaemno vo toa
Couldn't agree less.Љубов деца, љубов. Love is the answer, ако нема емоции, ако е само гол секс, нема уживање, нема ништо, само празнина...............
Така е ти изгледа си профи па колку наплаќаш да уживам во сексот?Couldn't agree less.
Ако не знаеш да уживаш во сексот, нема да знаеш нит без нит со емоции.
А богами и испразнување...:nesum:Љубов деца, љубов. Love is the answer, ако нема емоции, ако е само гол секс, нема уживање, нема ништо, само празнина...............